xx1100 siyah bir tek ben memnunum şimdilik gazladımı bitiyor olay:=)
geçen sene cbf 500 vardı
xx1100 siyah bir tek ben memnunum şimdilik gazladımı bitiyor olay:=)
geçen sene cbf 500 vardı
abi adam 130 kilo olunca haliyle motor altında oyuncak gibi kalıyo ne yapsın... Fazer bile alsa altında ufak kalır minik kardeşimin adamın kaderi bu ne yaparsın... ama iyi gazlıyo hani bide ayakları öndeki koruma demirine koyup dinlendirmesi yokmu arkadan burak77 ve biz izlerken yıkıldık...
bu arada vınvın ablaya misafirperverliği ve resimler için teşekkürler...gerçi hiç bizi çekmemiş ama olsun.... bizede tatlı ikram edip aldı gönlümüzü sonuçta....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Yahu metehan yazdım ama silindiği için görmedin sanırım. Biliyosun Kadıköy grubunu aradım durdum. Ben gidişteki gibi dönüştede bi yerde toplanıcaz sanıyordum. Benim gideceğim gruptan kimse kalmamış sonra zaten fazla duramadımki iyice uzaklaştıklarını düşünerek. Aşkolsun sanada..
Herşeyden önce teşekkür ederim Savaş. Benimde zoruma giden bu oldu zaten. En başta bu benim ilk uzun yolum. Ufak hatalarım daha doğrusu eksikliklerim olduğunda uyaranlar hatırlatanlar oldu sağolsun ama bu üslup daha farklı düşünceler çağrıştırdı bana seninde düşündüğün gibi. Sağlık olsun ne diyelim. Gönül isterdi ki o kadar osrunsuz yolculuk yaptığımızı tatsızlıklar üzücü olaylar yaşamadığımızı söyleyip durduğumuz bir gezide daha hoş yorumlar yapılsa idi.
Katılıyorum. Özellikle dönüşlerde epey güç kaybetmiş yorulmuş oluyoruz. Bir de dönüşteki rüzgarın bize getirdiği eksi vardı hesapta.
Erhan sana da çok teşekkürler. Kocaeli grubu kadar belki daha da fazla yardımcı oldun sağsalim buluşma yerine varabilmemiz için. Sıradaki gezi ne zaman bu arada?
Canım istediğin zaman buluşalım. Hem muhabbet ederiz hemde çarçabuk öğrenirsin allahın izniyle..
Konuya aradan girdiğim için özürler. Merakımdan soruyorum, şehir içi kaç km yaptınız bu ilk uzun yola çıkmadan? Bende bir an evvel bu tür turlara katılmak istiyorum da, ne kadar sonra katılabilirim aceba diye düşünüyorum, ondan soruyorum, yanlış anlaşılmasın...
Şimdiden teşekkürler...
mesele bizim grup değildi hacı başka bir konu vardı gündüz burda tartışılan ama sonradan topic temizlendiği için sen onları göremedin sanırım. yani bizimle alakası yok sanıyorum en azından kendi adıma konuşayım çünkü zaten biz gruptan ayrı gelmiştik giderken de ayrı gitmemiz doğal. neyse o tartışma konusu geride kaldı tekrar girmeye gerek bence herkes hatasını anladı sonuçta
Vallaa sanırım 2bin, yanlış olmasın hiç hesap etmedim. Ama işe gidip gelirken (o da şehirler arası yol gibi zaten Gültepe-İkitelli ) ve sürekli karşıya gidip gelerek alıştırma yapmış oldum. Bu arada bence Kocaeli grubu km yi yanlış hesaplamış. Çünkü ben gece km yi sıfırladım, orda 180 küsürdü, eve gelince otoparkta baktım 340 tı.. Dönüş niye 20 km eksik çıktı diyceksiniz söyliyim hemen; gerçi bilenler var sebebini Gidişte 3 kez filan kayboldum gişelerdeki gruba ulaşıncaya kadar
Artık tüm gezilere beraber katılırız allahın izniyle. Ben kaybola kaybola İstanbulu herkesten çok öğrenicem bu gidişle yolu ben gösteririm size Şaka şaka kaybolmamaya karalıyım artık. Vazgeçicem kötü alışkanlıklarımdan Dönüşte hiç kaybolmadım ne hikmetse Kartala, Kartaldan Gültepeye sağsalim varabildim.
Allahtan 10000 km yi devirmedim yoksa alınganlık yapardım şimdi
Yaa tabiiki ama tecrübe etmekte fayda var yinede. Bende mesela trafikteki 3. günümde 300 km yol yapmıştım. Şehiriçi ama olsun uzun yol sayılır yinede
Bu da çok mantıklı ve duymak istediğim türden bir cevaptı. Ama, hani, x bin km yapmadan çıkarsan ölürsün, Allah çarpar falan gibi cevaplar gelecek mi diye de merak etmedim değil hani. Şu anki tecrübem bir pistte 2 gün boyunca dönmekten ibaret Başım döndü desem yeridir yani.
Yorum için teşekkürler...
Bu arada menşei Amazon ormanları...muhteviyatı odun olan balta işlevini benimsemiş bir arkadaş...(isim vermiyom ki rencide olmasın...)
1.körpüden Anadoluya çıktığı gibi...Ankara sapağını geçerek Kdıköy stadına doğru gitmeye başladı...ben hobareyyy heyooo diye el işaretleri yaptım ama duymadı...stada az kala...yakaladım ...kanka nereye dedim...gogıldan bakmışşş..iince eleyip sık dokumuş...ileriden dalcaz dedi...bu arada ilk göztepe sapağıda az ileride ...bende tereddüte düştüm...olm vallamı derken...taam dedi aldandım...baktık olmadı...hemen ters emniyet şeridinden geriye gittik yaklaşık 2-3 km...sonra gişeleri rahat bulduk...
Sir ADMİN...bundan after gezi ambiansında pole posıtıon Avrupa yakası için BP levent...Anadolu yakası için Carrefour Kozyatağı olsun...ısn't ıt...
Gereğinin yapılmasını rica ederim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İşe gidiş gelişte binemeyeğim motora, robocop gibi gidemem işe. Sabahları erken saatlerde (06:00 gibi) buralar bomboş, bi boğaz turu yapıp gelirim. Hafta sonları ise full bineceğim motora ama kaç km yaparım kestiremedim şimdiden, belkide deviririz onlarca km'yi. Bir alıştıktan sonra motordan inmeyeceğim kesin, arabayı çürümeye terk edeceğim
Kendime güvendiğimde çıkacağım tabiki, ama illa da şöle x km kuralı varsa, raconuna göre yapayım dedim. Yorumlar filtremden geçiyor merak etmeyin, yaş 18 değil nasılsa. Farklı fikir ve yorumları almak güzel oluyor benim için, savolun.
ne dicem, bugün akşam bağdat'ta idim, bi sarı motor vardı, sapsarı ama ducati, sen miydin aceba??? Gloria Jeans Cafenin önünde???
Not: Bu arada "omurilik" süper bi nick, kesin bi yerde kullanacağım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)