Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #481
    alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    sym fiddle
    xx1100 siyah bir tek ben memnunum şimdilik gazladımı bitiyor olay:=)
    geçen sene cbf 500 vardı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #482
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sormadan edemeyeceğim, senin motur CBF 150 değil mi???
    sanki daha küçük bir model gibi geldi bize
    abi adam 130 kilo olunca haliyle motor altında oyuncak gibi kalıyo ne yapsın... Fazer bile alsa altında ufak kalır minik kardeşimin adamın kaderi bu ne yaparsın... ama iyi gazlıyo hani bide ayakları öndeki koruma demirine koyup dinlendirmesi yokmu arkadan burak77 ve biz izlerken yıkıldık...

    bu arada vınvın ablaya misafirperverliği ve resimler için teşekkürler...gerçi hiç bizi çekmemiş ama olsun.... bizede tatlı ikram edip aldı gönlümüzü sonuçta....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  3. #483

    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    Levent-İST
    Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezide kaldı yaşandı ve bitti...ayıp oldu ama Pınar'ın o anki tutumunu bende çözemedim...biz onun için durduk ve kendisi dinlendikten sonra motoruna bindi uzaklaştı ve bizi uzakta beklemeye başladı...ki biz o an makara kakara yapıyorduk sohbet ediyorduk...yani amac dinlenme bilmem ne değildi...o harekete şaşırmadım ama...kız zaten yol sersemi olmuş...canı sıkkın...olur böyle şeyler diyelim artık...unutalım bunlar küçük şeyler...
    Yahu metehan yazdım ama silindiği için görmedin sanırım. Biliyosun Kadıköy grubunu aradım durdum. Ben gidişteki gibi dönüştede bi yerde toplanıcaz sanıyordum. Benim gideceğim gruptan kimse kalmamış sonra zaten fazla duramadımki iyice uzaklaştıklarını düşünerek. Aşkolsun sanada..
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işten çıktığımda herşey güllük gülistanlıktı.eve bir geldim ne göriim!!!
    açıkçası burada komtan'ı yadırgadım.yadırgama sebebim ise şu.
    ortada bir sorun var ise bunu bazı arkadaşların da dediği gibi isim vererek, sen hatalıydın, bak herkes bilsin gibi ortaya yazmadan ÖM ile halledebilir ve pınarr gibi gerek motosikletiyle gerekse siteyle yeni tanışmış bir arkadaşımızı rencide etmemiş olurdu.çünkü anlatılanlardan ortaya öyle bir sonuç çıkıyor ki sanki herkes düzgün, bir tek pınarr yanlış yapmış gibi.bence bu çok yanlış çünkü insan yeni girdiği bir ortamda baştan gerilirse ne o ortamdan zevk alır ne de o ortama girme sebebinden.
    ayrıca yine kendi adıma şunu söylemek istiyorum ki dönüşte planlı bir grup sürüşü yoktu(gelişi bilmiyorum çünkü tesise zaten ben 45 dk kadar geç geldim)
    tesisten ayrılan ve ilk baştan beri beraber aynı yerden gelenler belli gruplar oluşturdular ve evet bir grup sürüşü oldu ama grup grup oldu.mesela şelalede beklemeyip gidenler oldu, erken çıkıp gidenler oldu.belki bu gidenler pınarr ın arkadaşlarıydı ve pınar onlara yetişmeye çalışıyordu bilmiyorum ama şunu biliyorum ki dönüşte "tek" büyük bir grup olarak dönülmedi.zaten tesisten çıkışta grup olarak dönülecek tarzı bir konuşmaya şahit olmadım.olsam uyardım ama olmadığım için herkes kendi yoluna gidecek heralde diye düşünerek beraber geldiğim trattataa ile 2 li olarak ist e geri döndüm.benim şahit olduğum grup sürüşü sadece gişelere kadardı, ordan sonra herkes kendi yoluna gidecek şeklindeydi ki zaten gişelere kadar gayet güzelce geldik.ve pınarr benim tam önümde gidiyordu ve ben öncede dediğim gibi pınarr ı gayet dikkatli gördüm.hiç önündeki araçı geçmeye çalışmadı, hep mesafesini korudu.
    gişelerden sonra ise sadece otobanda bir ara arkamda pınarı gördüm, sonra yavaşladı ve gözden kaybettim.yani öyle son gaz gittiği falan da yoktu.
    son olarak ben pınarr yada bir başkasının tekil olarak hatalarının forumda ortaya konulması yerine genel grup sürüşünde görülen hataların söylenmesini isterdim.eğer 1 kişi gerçekten çok tehlikeli davranıyorsada bunu o kişiye özel mesaj ile iletmenizi isterdim.
    burada hep beraber bir aileyiz sonuçta ve bu ailede azarlama ile öğretme değil, sevgi ile öğretme metodunun olduğunu tekrar hepimize hatırlatmak istiyorum.
    sevgiler, saygılar...
    Herşeyden önce teşekkür ederim Savaş. Benimde zoruma giden bu oldu zaten. En başta bu benim ilk uzun yolum. Ufak hatalarım daha doğrusu eksikliklerim olduğunda uyaranlar hatırlatanlar oldu sağolsun ama bu üslup daha farklı düşünceler çağrıştırdı bana seninde düşündüğün gibi. Sağlık olsun ne diyelim. Gönül isterdi ki o kadar osrunsuz yolculuk yaptığımızı tatsızlıklar üzücü olaylar yaşamadığımızı söyleyip durduğumuz bir gezide daha hoş yorumlar yapılsa idi.
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar,
    bir ara yazmıştım ama yorum olmadı.
    benim denizcieylem, seyir esnasında bir ara uyuduuu
    baktım sırtımda bir ağırlık. Anaaa uyumuş, acaip tırstım, ani bir şey yapmadan hız kestim tabii, canımıniçi ne yaptığının elbet farkında değil ama, yavv şimdi düşündükçe çok tehlikeli geldi birden Arada sık mola vermeli demek ki
    Katılıyorum. Özellikle dönüşlerde epey güç kaybetmiş yorulmuş oluyoruz. Bir de dönüşteki rüzgarın bize getirdiği eksi vardı hesapta.
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi sonrası işlerim dolayısıyla yorumlarımı yazma fırsatı bulamamıştım.
    Benim için çok keyif aldığım bir haftasonu oldu. Havaların düzelmesiyle birlikte motosikletli geziler daha eğlenceli olmaya başladı. Yuvacık gezine ön ayak olan başta Sedat (Loft) ve tüm Kocaeli MT üyelerine teşekkürlerimi tekrar iletiyorum.
    Yuvacık köyüne ilk defa gittim, Kocaeli'nden Yuvacığa kadar olan yol tam motosikletler için yapılmış Motosiklet ile viraj dönmenin zevkini çıkarmak mümkün. Yemek yediğimiz mekanda bir numaraydı çok güzel bir şeçilmdi.
    Tüm haftanın yorgunluğunu attık.

    Gezi sırasında (dönüş yolunda) yaşanmış bazı ufak olaylardan dolayı rahatsız olanlar olmuş. Bu gibi ufak olayları aramızda çözebiliceğimizi düşünüyorum. Sonuç olarak grup sürüşü esnasında kendini grupda rahat hissetmeyenler olabilir o yüzden herkes özgürce grupdan ayrıda yoluna devam edebilir.
    Sitemizin amacı zaten motosiklet hakkında kişileri doğru şekilde bilgilendirmek çoğu arkadaşımız bu tutkuya yeni yeni başlıyor zamanla daha iyi olacağına eminim yapıcı olmak gerekir. Sonuç olarak büyütülecek bir konu değil.

    Güzel bir gezi oldu ama bu tarz gezilerde dikkat edilmesi gereken bazı konular var. Özellikle günü birlik uzun mesafeli gezilerde kişiler günü planını iyi yapmalı. Gidiş geliş yolunu ve yolda sarf edeceği enerjini hesaplamalılar hiçbir şekilde aşırı yorgun yola çıkılmamalı. Zorunlu kalındığı taktirde molalar verip kendinizi dinlendirmelisiniz. Motosiklet kullanırken yaşayabileceğimiz en büyük tehlike dikkatimizi kaybetmek olacaktır bu da size çok pahalıya patlayabilir.

    Tabi yorgunluk sadece sürücü için değil artçımız içinde geçerli. Muzaffer abinin yaşadığı gibi olayları yaşamamak için ne olur daha dikkat olun. Keyifli geçirmek istediğiniz gününüz size zehir olabilir.



    Mert çok güzel virajları kaçırdın
    Erhan sana da çok teşekkürler. Kocaeli grubu kadar belki daha da fazla yardımcı oldun sağsalim buluşma yerine varabilmemiz için. Sıradaki gezi ne zaman bu arada?
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir geziydi.lofta teşekkürler biz bi ara arkasındaydık herkesi bekledi ve herkesin doğru yolda olduğnu görene kadar takip etti.bu sırada ben luxorun eşiyim herkese teşekkürler çok eylendim çocuklar gibi. pınar bana ne zaman öğretiyon artçı olmaktan sıkıldım artık
    Canım istediğin zaman buluşalım. Hem muhabbet ederiz hemde çarçabuk öğrenirsin allahın izniyle..

  4. #484

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşeyden önce teşekkür ederim Savaş. Benimde zoruma giden bu oldu zaten. En başta bu benim ilk uzun yolum. Ufak hatalarım daha doğrusu eksikliklerim olduğunda uyaranlar hatırlatanlar oldu sağolsun ama bu üslup daha farklı düşünceler çağrıştırdı bana seninde düşündüğün gibi. Sağlık olsun ne diyelim. Gönül isterdi ki o kadar osrunsuz yolculuk yaptığımızı tatsızlıklar üzücü olaylar yaşamadığımızı söyleyip durduğumuz bir gezide daha hoş yorumlar yapılsa idi.
    Konuya aradan girdiğim için özürler. Merakımdan soruyorum, şehir içi kaç km yaptınız bu ilk uzun yola çıkmadan? Bende bir an evvel bu tür turlara katılmak istiyorum da, ne kadar sonra katılabilirim aceba diye düşünüyorum, ondan soruyorum, yanlış anlaşılmasın...

    Şimdiden teşekkürler...

  5. #485

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazılarımız hiç bazılarımız 10000 lerce

    ama bir gerçek var motora çok binmeyen biri gezi dönüşü ağrılardan kıvranıyor
    Ağrılar olacağı kesinde (bu arada o ağrılar sonradan olmamaya mı başlıyor bir sebepten?) benim merak ettiğim, ne zaman uzun yola çıkmak doğru olur acaba?

  6. #486
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz beş motor önden çıktık bu zamana kadar her gezide gruplar halinde isteyen istediği saatte çıktı bunu garipseyen arkadaşlar varsa alışsın çünkü bu hep böyleydi ve böyle olacak
    mesele bizim grup değildi hacı başka bir konu vardı gündüz burda tartışılan ama sonradan topic temizlendiği için sen onları göremedin sanırım. yani bizimle alakası yok sanıyorum en azından kendi adıma konuşayım çünkü zaten biz gruptan ayrı gelmiştik giderken de ayrı gitmemiz doğal. neyse o tartışma konusu geride kaldı tekrar girmeye gerek bence herkes hatasını anladı sonuçta

  7. #487

    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    Levent-İST
    Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuya aradan girdiğim için özürler. Merakımdan soruyorum, şehir içi kaç km yaptınız bu ilk uzun yola çıkmadan? Bende bir an evvel bu tür turlara katılmak istiyorum da, ne kadar sonra katılabilirim aceba diye düşünüyorum, ondan soruyorum, yanlış anlaşılmasın...

    Şimdiden teşekkürler...
    Vallaa sanırım 2bin, yanlış olmasın hiç hesap etmedim. Ama işe gidip gelirken (o da şehirler arası yol gibi zaten Gültepe-İkitelli ) ve sürekli karşıya gidip gelerek alıştırma yapmış oldum. Bu arada bence Kocaeli grubu km yi yanlış hesaplamış. Çünkü ben gece km yi sıfırladım, orda 180 küsürdü, eve gelince otoparkta baktım 340 tı.. Dönüş niye 20 km eksik çıktı diyceksiniz söyliyim hemen; gerçi bilenler var sebebini Gidişte 3 kez filan kayboldum gişelerdeki gruba ulaşıncaya kadar

  8. #488
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaa sanırım 2bin, yanlış olmasın hiç hesap etmedim. Ama işe gidip gelirken (o da şehirler arası yol gibi zaten Gültepe-İkitelli ) ve sürekli karşıya gidip gelerek alıştırma yapmış oldum. Bu arada bence Kocaeli grubu km yi yanlış hesaplamış. Çünkü ben gece km yi sıfırladım, orda 180 küsürdü, eve gelince otoparkta baktım 340 tı.. Dönüş niye 20 km eksik çıktı diyceksiniz söyliyim hemen; gerçi bilenler var sebebini Gidişte 3 kez filan kayboldum gişelerdeki gruba ulaşıncaya kadar
    bundan sonraki gezilerde biz seni alır yol gösteririz pınar merak etme, kaybolmazsın
    bu arada eşim yanımda mesajımı almışmı, cevap yazmış mı diye sorup duruyor
    hey Allahım yaw...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  9. #489

    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    Levent-İST
    Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir müddet sonra vücut alışıyo 1000 km te yapsanız ağrı olmuyo

    doğru zaman kendinize güvendiğiniz zamandır bence bu km ile ölçülmez
    Katılıyorum. Km ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum ama motor üstünde olmaya alışmakla alakaıs var bence. Eee bu da bir nevi kaç km yol yaptığınla alakalı olabiliyo düz mantık kurulur ise

  10. #490

    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    Levent-İST
    Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bundan sonraki gezilerde biz seni alır yol gösteririz pınar merak etme
    bu arada eşim yanımda mesajımı almışmı, cevap yazmış mı diye sorup duruyor
    hey Allahım yaw...
    Artık tüm gezilere beraber katılırız allahın izniyle. Ben kaybola kaybola İstanbulu herkesten çok öğrenicem bu gidişle yolu ben gösteririm size Şaka şaka kaybolmamaya karalıyım artık. Vazgeçicem kötü alışkanlıklarımdan Dönüşte hiç kaybolmadım ne hikmetse Kartala, Kartaldan Gültepeye sağsalim varabildim.

    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim mantık ters çalışıyo demekki çünki ben geçen yıl gezilere en fazla 100 km tecrübe ile katıldım ilk motor 600f bence kişiye göre ve kendine güvenle alakalı ben ne motorcular gördüm 10000 km yi devirip hala düşen beceremeyen
    Allahtan 10000 km yi devirmedim yoksa alınganlık yapardım şimdi
    Yaa tabiiki ama tecrübe etmekte fayda var yinede. Bende mesela trafikteki 3. günümde 300 km yol yapmıştım. Şehiriçi ama olsun uzun yol sayılır yinede

  11. #491

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaa sanırım 2bin, yanlış olmasın hiç hesap etmedim. Ama işe gidip gelirken (o da şehirler arası yol gibi zaten Gültepe-İkitelli ) ve sürekli karşıya gidip gelerek alıştırma yapmış oldum. Bu arada bence Kocaeli grubu km yi yanlış hesaplamış. Çünkü ben gece km yi sıfırladım, orda 180 küsürdü, eve gelince otoparkta baktım 340 tı.. Dönüş niye 20 km eksik çıktı diyceksiniz söyliyim hemen; gerçi bilenler var sebebini Gidişte 3 kez filan kayboldum gişelerdeki gruba ulaşıncaya kadar
    Hmmm, 2bin!!! Hmmm. Hafta içi toplam maksimum 50km, hafta sonu bilemedin bi 50 daha, toplam 100. 20 hafta eder bu. Demek bu sene olmayacak bu iş... Neyse artık, tahmin ediyordum zati. Teşekkürler cevap için.

  12. #492

    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    Levent-İST
    Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Shadow.Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmmm, 2bin!!! Hmmm. Hafta içi toplam maksimum 50km, hafta sonu bilemedin bi 50 daha, toplam 100. 20 hafta eder bu. Demek bu sene olmayacak bu iş... Neyse artık, tahmin ediyordum zati. Teşekkürler cevap için.
    Total bi haftada 100 mü? Çok az değil mi bu rakam? Yani ne biliyim ilk alışma safhasında sürekli motora binmek daha eğitici oluyo sanki. En azından benim için.

  13. #493

    Üyelik
    29 Mart 2007
    Şehir
    Levent-İST
    Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen gel abicim ne 20 haftası önümüzdeki pazara tamamdır emin ol şehirler arası yol şehir içinden az tehlikeli
    Allah göstermesin bişey olursa vebali ağır olur. Böyle bi durumda kişinin kendine güvenine bırakmak daha doğru olur bence. Allah herkesi kazadan beladan korusun inşallah..

  14. #494

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim mantık ters çalışıyo demekki çünki ben geçen yıl gezilere en fazla 100 km tecrübe ile katıldım ilk motor 600f bence kişiye göre ve kendine güvenle alakalı ben ne motorcular gördüm 10000 km yi devirip hala düşen beceremeyen
    Bu da çok mantıklı ve duymak istediğim türden bir cevaptı. Ama, hani, x bin km yapmadan çıkarsan ölürsün, Allah çarpar falan gibi cevaplar gelecek mi diye de merak etmedim değil hani. Şu anki tecrübem bir pistte 2 gün boyunca dönmekten ibaret Başım döndü desem yeridir yani.

    Yorum için teşekkürler...

  15. #495
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bir baltayımm...ben bir baltayım...ben bir baltayımm )


    Bu arada menşei Amazon ormanları...muhteviyatı odun olan balta işlevini benimsemiş bir arkadaş...(isim vermiyom ki rencide olmasın...)

    1.körpüden Anadoluya çıktığı gibi...Ankara sapağını geçerek Kdıköy stadına doğru gitmeye başladı...ben hobareyyy heyooo diye el işaretleri yaptım ama duymadı...stada az kala...yakaladım ...kanka nereye dedim...gogıldan bakmışşş..iince eleyip sık dokumuş...ileriden dalcaz dedi...bu arada ilk göztepe sapağıda az ileride ...bende tereddüte düştüm...olm vallamı derken...taam dedi aldandım...baktık olmadı...hemen ters emniyet şeridinden geriye gittik yaklaşık 2-3 km...sonra gişeleri rahat bulduk...


    Sir ADMİN...bundan after gezi ambiansında pole posıtıon Avrupa yakası için BP levent...Anadolu yakası için Carrefour Kozyatağı olsun...ısn't ıt...


    Gereğinin yapılmasını rica ederim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  16. #496

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Total bi haftada 100 mü? Çok az değil mi bu rakam? Yani ne biliyim ilk alışma safhasında sürekli motora binmek daha eğitici oluyo sanki. En azından benim için.
    İşe gidiş gelişte binemeyeğim motora, robocop gibi gidemem işe. Sabahları erken saatlerde (06:00 gibi) buralar bomboş, bi boğaz turu yapıp gelirim. Hafta sonları ise full bineceğim motora ama kaç km yaparım kestiremedim şimdiden, belkide deviririz onlarca km'yi. Bir alıştıktan sonra motordan inmeyeceğim kesin, arabayı çürümeye terk edeceğim

  17. #497

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki allah kazadan beladan korusun şimdi biz tecrübeliyiz diye şerbetli değilizya bizimde başımıza kaza gelebilir ama insanlarada şu kadar km yapmadan gelme demek yanlış olur kendine güveniyosa gözünü korkutmamak lazım değilmi
    Kendime güvendiğimde çıkacağım tabiki, ama illa da şöle x km kuralı varsa, raconuna göre yapayım dedim. Yorumlar filtremden geçiyor merak etmeyin, yaş 18 değil nasılsa. Farklı fikir ve yorumları almak güzel oluyor benim için, savolun.

    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeter abai dön dön nereye kadar düz gidelim birazda takıl bize rüzgarın olsun



    arabayıda es geçmemek lazım çürümesin yazık getir biz bineriz

    gruba katıldığında sarı bişey görürsen bilki benim tekim bu alemde
    ne dicem, bugün akşam bağdat'ta idim, bi sarı motor vardı, sapsarı ama ducati, sen miydin aceba??? Gloria Jeans Cafenin önünde???

  18. #498

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Not: Bu arada "omurilik" süper bi nick, kesin bi yerde kullanacağım

  19. #499

    Üyelik
    10 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gümüş600f, Shadow.Man, Bilooo, mete_han, donniedarko, Musstii, alonso, omurilik, alp_tunay, ilkcanercan, Tencere

    bu kadar adam okuyo yazan 3 kişi neredesiniz millet yazın bişeyler



    yok abi benim motor honda cbr 600f ben beylikdüzü tarafındayım
    Gümüş600F -> renk değişmiş (sarı olmuş) belki motorda değişmiştir diye düşündüm. Beylikdüzü'nü görmemişim... Kusura kalma.

  20. #500
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gümüş600f, Shadow.Man, Bilooo, mete_han, donniedarko, Musstii, alonso, omurilik, alp_tunay, ilkcanercan, Tencere

    bu kadar adam okuyo yazan 3 kişi neredesiniz millet yazın bişeyler
    şimdilik izleyici modundayız ilerleyen saatlerde uyumazsam yazarım bişeyler ama bu akşam çok yazdım uzun zamandın bu kadar yazmışlığım yoktu


    REKLAM ALANI
25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler