erhanım bak bir daha soruyom
uzun yolda yengenin uyuması caizmidir
erhanım bak bir daha soruyom
uzun yolda yengenin uyuması caizmidir
Poturdak
Baraj gölünün yanındaki virajlı yol hala aklımda, motosiklet sürerken bu kadar keyif aldığın nadir yerlerden birisiydi. Manzara mükemmeldi. Motosikletle gezi yapılabilecek yerler içinde Yuvacığı liste başına yazabiliriz.
Burada teşekkürleri daha çok Sedat ve diğer Kocaelili arkadaşlar hak ediyor.
Kesinlikle değil abicim.
Anlatığına göre uyuduğunuda sen sonradan fark etmişsin. Allah korumuş, çok tehlikeli.
Uykusuzluk Belirtileri ve Yapılması Gerekenler
abicim ben 28 yıldır açımm... hanım ve annem duymasın gücenirler valla...yediğim balıktan valla bişey anlamadım...kılçıklar canımı sıktı...onları ayıklayayım derken stresden ne yediğimi anlamadım...ama suyuna banıp durdum vakfıkebir ekmeğini...bide mıhlama güzelmiş ya...onada bayıldım...
dostum valla köfte söylemediğime pişman oldum...LOFT sorumlu benim açlığımdan...psikolojik olarak balık yemeye zorlandık...cebren ve hile ile...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Skull um Hunter ım
ben zati ablandan O Salıncakla kurtulmayı denedim ama, her nasıl sa geri geliyor (VınVın duymasın, çete olmuşlar bunlar, özge falan)
şimdi uymasına engel olmam lazım annadım
Metehan kardeş,
ben sana mangal ın allahını yapmazsam neyim. Vallah bu işin uzmanı derle bana, ben herkesin yalancısıyım. Bırak öyyle balık malık(Bir de tatlısu balığı yaa), verecez köfteyi pirzolayı, şişleri mangala, bira muhabbetiyle sabır içinde bişirecez beraber
abi sormadan edemeyeceğim, senin motur CBF 150 değil mi???
sanki daha küçük bir model gibi geldi bize
Poturdak
çok güzel bir geziydi.lofta teşekkürler biz bi ara arkasındaydık herkesi bekledi ve herkesin doğru yolda olduğnu görene kadar takip etti.bu sırada ben luxorun eşiyim herkese teşekkürler çok eylendim çocuklar gibi. pınar bana ne zaman öğretiyon artçı olmaktan sıkıldım artık
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
necdet abi çok şey kaçırdın en azından 300 :=))
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
dostum nickinle ilk olarak Tencere ile konuşurken tanıştım...meğerse Tenceremin ekürisi kankasıymışın...sendeki pozitif enerji herkese yansıdı...valla sevdim seni...
bir ara Tencerenin bir diyaloğuna kulak misafiri oldum...orda diyordu ki...
cok ciddi bir şekilde..."bu motorcular için önemli bir gelişme.."o an televizyonlardaki yorumculara takıldım...o ağızla konuşuyordu..politik demec veriri gibiydi...orda sordum...nedir gelişme diye...espri yapacaktım...baktım ciddiyet devam edince sesimi kestim...hııı dedim... niye anlattım ...aklına bişey gelmesin dostumun...
gezide kaldı yaşandı ve bitti...ayıp oldu ama Pınar'ın o anki tutumunu bende çözemedim...biz onun için durduk ve kendisi dinlendikten sonra motoruna bindi uzaklaştı ve bizi uzakta beklemeye başladı...ki biz o an makara kakara yapıyorduk sohbet ediyorduk...yani amac dinlenme bilmem ne değildi...o harekete şaşırmadım ama...kız zaten yol sersemi olmuş...canı sıkkın...olur böyle şeyler diyelim artık...unutalım bunlar küçük şeyler...
OOOooo hocam bizim masadaydın ne mutlu bize valla...surat asıktı...dedim niye bu abi böyle asabi şekil yapıyor...surattda tek bi refleks yok falan derken...senin böyle reflekslerinin olmadığını geçde olsa anladık... tam bir Kenan İmirzalıoğlu formatı yani...son son ayağın toprağa değdikce tebessüm etmeye başladın ... aynı benim Kuşadasındaki eniştem gibisin valla..Yaşam gurusu ambiansı...
abi biz el ense formatındayız...yanında ben kurudum kaldım valla... selamlar sevgiler...nihayet siftahı gördük...artık takılırsın bizim peşimize...millet senin motora hasta oldu he bu arada...
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım bakıyorum hala balık sevdası devam ediyor.
bide tekirdağ da köfte yemeye gidelim derim mu ha ha ha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)