Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

REKLAM ALANI
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    erhanım bak bir daha soruyom
    uzun yolda yengenin uyuması caizmidir

Poturdak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    söylediklerine sonuna kadar katılıyorum erhan ve başta sana sonrasında kocaeli mt ye bu güzel günü bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyorum...
    Baraj gölünün yanındaki virajlı yol hala aklımda, motosiklet sürerken bu kadar keyif aldığın nadir yerlerden birisiydi. Manzara mükemmeldi. Motosikletle gezi yapılabilecek yerler içinde Yuvacığı liste başına yazabiliriz.
    Burada teşekkürleri daha çok Sedat ve diğer Kocaelili arkadaşlar hak ediyor.

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erhanım bak bir daha soruyom
    uzun yolda yengenin uyuması caizmidir

Kesinlikle değil abicim.
    Anlatığına göre uyuduğunuda sen sonradan fark etmişsin. Allah korumuş, çok tehlikeli.
    Uykusuzluk Belirtileri ve Yapılması Gerekenler

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi sonrası işlerim dolayısıyla yorumlarımı yazma fırsatı bulamamıştım.
    Benim için çok keyif aldığım bir haftasonu oldu. Havaların düzelmesiyle birlikte motosikletli geziler daha eğlenceli olmaya başladı. Yuvacık gezine ön ayak olan başta Sedat (Loft) ve tüm Kocaeli MT üyelerine teşekkürlerimi tekrar iletiyorum.
    Yuvacık köyüne ilk defa gittim, Kocaeli'nden Yuvacığa kadar olan yol tam motosikletler için yapılmış Motosiklet ile viraj dönmenin zevkini çıkarmak mümkün. Yemek yediğimiz mekanda bir numaraydı çok güzel bir şeçilmdi.
    Tüm haftanın yorgunluğunu attık.

Gezi sırasında (dönüş yolunda) yaşanmış bazı ufak olaylardan dolayı rahatsız olanlar olmuş. Bu gibi ufak olayları aramızda çözebiliceğimizi düşünüyorum. Sonuç olarak grup sürüşü esnasında kendini grupda rahat hissetmeyenler olabilir o yüzden herkes özgürce grupdan ayrıda yoluna devam edebilir.
    Sitemizin amacı zaten motosiklet hakkında kişileri doğru şekilde bilgilendirmek çoğu arkadaşımız bu tutkuya yeni yeni başlıyor zamanla daha iyi olacağına eminim yapıcı olmak gerekir. Sonuç olarak büyütülecek bir konu değil.

Güzel bir gezi oldu ama bu tarz gezilerde dikkat edilmesi gereken bazı konular var. Özellikle günü birlik uzun mesafeli gezilerde kişiler günü planını iyi yapmalı. Gidiş geliş yolunu ve yolda sarf edeceği enerjini hesaplamalılar hiçbir şekilde aşırı yorgun yola çıkılmamalı. Zorunlu kalındığı taktirde molalar verip kendinizi dinlendirmelisiniz. Motosiklet kullanırken yaşayabileceğimiz en büyük tehlike dikkatimizi kaybetmek olacaktır bu da size çok pahalıya patlayabilir.

Tabi yorgunluk sadece sürücü için değil artçımız içinde geçerli. Muzaffer abinin yaşadığı gibi olayları yaşamamak için ne olur daha dikkat olun. Keyifli geçirmek istediğiniz gününüz size zehir olabilir.

çok güzel yorum yapmışsın azına sağlık dikkatli okuyalım lütfen

Mert çok güzel virajları kaçırdın
    bidakine inşallh biliyosun seninle bi maçımız varr unutmadın inş anladın sen onu
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı mert ybr 125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bidakine inşallh biliyosun seninle bi maçımız varr unutmadın inş anladın sen onu
    Mert Dyno Jeti sökmesi kolay mı ?
    Motorunu nereye park ediyorsun ?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ilkcanercan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes senin için çok yicek diyodu hatta sana iki porsiyon sölemeyi düşünüyolardı ama sen sadece çıbık ve çay içiyorsun nekadar abartmışlar dime mete-han

abicim ben 28 yıldır açımm... hanım ve annem duymasın gücenirler valla...yediğim balıktan valla bişey anlamadım...kılçıklar canımı sıktı...onları ayıklayayım derken stresden ne yediğimi anlamadım...ama suyuna banıp durdum vakfıkebir ekmeğini...bide mıhlama güzelmiş ya...onada bayıldım...

Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle deme abi yiyememesinin sebebi başka

Kılçığını ayıkladınız , sırtını sıvazladınızda yemedimi adam

Koptuk bugün ya
    dostum valla köfte söylemediğime pişman oldum...LOFT sorumlu benim açlığımdan...psikolojik olarak balık yemeye zorlandık...cebren ve hile ile...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Skull um Hunter ım
    ben zati ablandan O Salıncakla kurtulmayı denedim ama, her nasıl sa geri geliyor (VınVın duymasın, çete olmuşlar bunlar, özge falan)
    şimdi uymasına engel olmam lazım annadım
    Metehan kardeş,
    ben sana mangal ın allahını yapmazsam neyim. Vallah bu işin uzmanı derle bana, ben herkesin yalancısıyım. Bırak öyyle balık malık(Bir de tatlısu balığı yaa), verecez köfteyi pirzolayı, şişleri mangala, bira muhabbetiyle sabır içinde bişirecez beraber
    abi sormadan edemeyeceğim, senin motur CBF 150 değil mi???
    sanki daha küçük bir model gibi geldi bize
    Poturdak

Muzaffer abi naaptınnn .. Farkındamısın Honda ya laf ettin.. Şimdi Mete alır sazı eline Topic kitlenene kadar gider

Hemen düzelt , büyüktü de , dev gibi motor de , one heybet falan de...
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    çok güzel bir geziydi.lofta teşekkürler biz bi ara arkasındaydık herkesi bekledi ve herkesin doğru yolda olduğnu görene kadar takip etti.bu sırada ben luxorun eşiyim herkese teşekkürler çok eylendim çocuklar gibi. pınar bana ne zaman öğretiyon artçı olmaktan sıkıldım artık
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    necdet abi çok şey kaçırdın en azından 300 :=))

Motosikleti
    Metehan kardeş,

ben sana mangal ın alsını yapmazsan neyim. Vallah bu işin uzmanı derle bana, ben herkesin yalancısıyım. Bırak öyyle balık malık(Bir de tatlısu balığı yaa), verecez köfteyi pirzolayı, şişleri mangala, bira muhabbetiyle sabır içinde bişirecez beraber

aryuuu rediiii...yeeeee...mınıı haaaa.... (o ne demekse)...

coşku seli yapıyorummm.....evet abi...görüşlerin ve hedeflerin doğrultusunda benide fethettin...bira deyince ayrı bir sevindim tabi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muzaffer abi naaptınnn .. Farkındamısın Honda ya laf ettin.. Şimdi Mete alır sazı eline Topic kitlenene kadar gider

Hemen düzelt , büyüktü de , dev gibi motor de , one heybet falan de...
    yok abi bizim motorlar teneke...kabul...uzun yolda tırt valla...100...110...milleti zor yakaladım...gücüm muzaffer abiye yetti...

ilk giderkende millete 90-100 sabit hız dedim...kendim rampa aşağı dayanamayıp bastım ya...yuh bana valla...

Motosikleti
    Alıntı TEFLON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş ben eve kendimi zor attım rüzgar ve motorun titreşimi birleşince dehşet oluyo ama gezi ve organizasyon mükemmeldi herkese özellikle LOFT a teşekkürler.

pınar, seninde taktiği çözdüm sen yoruldum diyip sağa çekiyon sonra biz mola verdikmi aynen uzuyon pınar nerde, ooo çoktan uzamışş
    dostum nickinle ilk olarak Tencere ile konuşurken tanıştım...meğerse Tenceremin ekürisi kankasıymışın...sendeki pozitif enerji herkese yansıdı...valla sevdim seni...

bir ara Tencerenin bir diyaloğuna kulak misafiri oldum...orda diyordu ki...

cok ciddi bir şekilde..."bu motorcular için önemli bir gelişme.."o an televizyonlardaki yorumculara takıldım...o ağızla konuşuyordu..politik demec veriri gibiydi...orda sordum...nedir gelişme diye...espri yapacaktım...baktım ciddiyet devam edince sesimi kestim...hııı dedim... niye anlattım ...aklına bişey gelmesin dostumun...

Motosikleti
    sym fiddle
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    300 ne zaman bende kaçırdım
    burdan gidişte:=))

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok abi bizim motorlar teneke...kabul...uzun yolda tırt valla...100...110...milleti zor yakaladım...gücüm muzaffer abiye yetti...

ilk giderkende millete 90-100 sabit hız dedim...kendim rampa aşağı dayanamayıp bastım ya...yuh bana valla...
    Olm diyoruz sana anlamıyon....Düz yolda 135 istemez misin?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı TEFLON adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pınar, seninde taktiği çözdüm sen yoruldum diyip sağa çekiyon sonra biz mola verdikmi aynen uzuyon pınar nerde, ooo çoktan uzamışş

gezide kaldı yaşandı ve bitti...ayıp oldu ama Pınar'ın o anki tutumunu bende çözemedim...biz onun için durduk ve kendisi dinlendikten sonra motoruna bindi uzaklaştı ve bizi uzakta beklemeye başladı...ki biz o an makara kakara yapıyorduk sohbet ediyorduk...yani amac dinlenme bilmem ne değildi...o harekete şaşırmadım ama...kız zaten yol sersemi olmuş...canı sıkkın...olur böyle şeyler diyelim artık...unutalım bunlar küçük şeyler...

Motosikleti
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi olmuş elinize saglık

resimleri yükleyen arkadaşları ise özellikle tebrik etmek istiyorum nekadar çözünürlügü düşük resimler yüklemişler . sayfa açılırken hiç kasmıyor.
    kanka dikkat et bugünü bari fırça yemeden bitir...

Motosikleti
    sym fiddle
    Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru gidişte bize yetişmek için 300 iyidir yinede geç kaldınız biz yanlışlıkla 340 mı yaptık benim ibre bozulmuş galiba 250 gösteriyodu

bencede bozuktur ama 2 kişiydiniz

Motosikleti
    Alıntı Timuçin34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar , resimleri görünce ve yazılanları okudukça gezinin tadının damağımda kaldığını ve doyamadığımı anlıyorum.Yeni bir üyeniz olmama ve sizlerle katıldığım ilk gezi olmasına rağmen kendimi çok sıcak bir atmosfer ve güvenilir , sıcak bir dost grubu içerinde buldum . Daha şimdiden hepinizi özledim. Tüm geziye katılanlara, özellikle aynı masada oturduğum çok değerli arkadaşlarıma o güzel gün için teşekkür ediyorum.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.... Burgman AN 650
    OOOooo hocam bizim masadaydın ne mutlu bize valla...surat asıktı...dedim niye bu abi böyle asabi şekil yapıyor...surattda tek bi refleks yok falan derken...senin böyle reflekslerinin olmadığını geçde olsa anladık... tam bir Kenan İmirzalıoğlu formatı yani...son son ayağın toprağa değdikce tebessüm etmeye başladın ... aynı benim Kuşadasındaki eniştem gibisin valla..Yaşam gurusu ambiansı...

abi biz el ense formatındayız...yanında ben kurudum kaldım valla... selamlar sevgiler...nihayet siftahı gördük...artık takılırsın bizim peşimize...millet senin motora hasta oldu he bu arada...

Motosikleti
    REGAL RAPTOR
    slm arkadaşlar nasılsınız bakalım bakıyorum hala balık sevdası devam ediyor.
    bide tekirdağ da köfte yemeye gidelim derim mu ha ha ha

Motosikleti

VınVın aplaaaaa, resimleri çeken ellerine sağlık, çok hoş olmuş. (Tekne işini halledecez merak etmeyin. Parantez içinde yazıyom ki sitedeki herkes duymasın diye)
    evetttt...muhteşemdi....vınvın mükemmel bir insan...

23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler