pınar ve mete; resimlerin tam çözünürlük deki halleri 8-9 Mbyte. isterseniz mail adresinize gönderebilirim.
pınar ve mete; resimlerin tam çözünürlük deki halleri 8-9 Mbyte. isterseniz mail adresinize gönderebilirim.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
@edy
yuvacığa giderken o tatlı virajları benim yüzümden 40-50 ile döndünüz. küfür etmedinzi inş.
bu arada meslektaşım bir abimiz vardı kocaeli mezunu onun nick i neydi? saygılar abiler.
==============================
valla pınar eşim zaten hasta oldu senin gt250 ye
hatta farkındamısın bilmem ama bir ara grubun bir parça önüne geçip senin arkana kadar geldim, çünkü eşim bana " ne güzel kullanıyor, ne tatlı motor diyip duruyodu "
sonra bol bol seyretti senin gidişini valla
otobanda da bir ara tam arkama kadar geldin sen, ben biraz yavaşladım eşim görsün diye ama sende yavaşladın, yokoldun sonra
ayrıca şunu da söylemen istiyorum, ben senebaşında motor aldığım zaman eşime gs500, er5, gt250 yi falan da göstermiştim, bak istersen yaza kadar biraz daha biriktirir bunlardan da alırız demiştim.o zaman eşim bana "tiplerini hiç beğenmedim, kesinlikle istemiyorum, hayır" diyip durdu.dün de kalkmış bana "pınarın motoru da ne kadar güzelmiş, değil mi?" diyor.
valla sizlerin işine akıl sır ermez
bu arada ne zaman eşime motosiklet kullanmayı öğreticen diye de soriim bari fırsat bulmuşken.benden bir şey öğrenemiyor çünkü.
derler ya "kocadan hoca olmaz" diye
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
arkadaş ben eve kendimi zor attım rüzgar ve motorun titreşimi birleşince dehşet oluyo ama gezi ve organizasyon mükemmeldi herkese özellikle LOFT a teşekkürler.
pınar, seninde taktiği çözdüm sen yoruldum diyip sağa çekiyon sonra biz mola verdikmi aynen uzuyon pınar nerde, ooo çoktan uzamışş
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
Ya topiği okuyup fotolara baktıkça, bu güzel arkadaşlarla o güzel mekandaymış gibi oluyorum. Yazmadan edemedim. bir daha ki gezide beraber olmak dileğiyle
Poturdak
Eşini geziden sonrada çokça andım savaş. Çok tatlı şeker gibi bi eşin var, fuarda da aynı düşüncedeydim zaten. İyi ki aynı gezilere katılıyoruz
İstediği zaman görüşelim ben öğretirim, dediğin gibi kocadan hoca olmaz. Hem eşinin gt 250 yi başta beğenmemesi normaldir, herkese benim kadar yakışmıyo ki
Kollarımın kopma sebebi sendin yani. Ah canım benim kulakların çınlar birazdan
mail adresimi göndericem ama sen siteyede eklesen güzel olur hani
Yaa ben dinlendim ama sanki ben deil siz daha çok yorulmuşsunuz yola çıkamadınız bi türlü. Bende gazladım ilerde bekledim öyle olunca geldiniz tabii.. Önümden gidenleri solladım arkadan gelenler yetişemedi zaten bi daha
çok guzel eğlenmışınız arkadaslar resımlerdende anlaşılıyo zaten.
pınarr benım yokluğumda bır kaç kişiyi gecmışın yaw
şaka şaka
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
18-20 Mayıs 2007 / Sakarya Poyrazlar 1. Motosiklet Şenliğine katılan yok mu görüşmek ve dünkü gibi kaynaşmak eğlenmek isteyenler bence bu geziye de gelmeli biz hatta cumadan çıkalım diyoruz kamp çadır olayı falan...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
lütfen ama, bak yukarıda ne yazdım,
"bir ara otobanda arkamda gördüm seni, yavaşladım. "
hehe cbf 150 gt250 yi görmek için yavaşlıyor...
heyt beee..
hoş ben dönüşte iyi bastım valla, hep son gaz 100-105 gittim ve hiç şişmedi alet, bir de 2 kişiyiz.
hakikaten güzel motor bu cbf150 yaa...
(gt250 kadar değil ama )
beraber geldiğim trattataa da RR250 var.o bile dedi.ben 100'ün üstüne çıkınca çok zorlanıyor motor, yavaşlamak zorunda kalıyorum diye.siz maşallah hiç hız kesmediniz dedi.bağdat caddesine geldiğimiz sırada "benim motor galiba şişti dedi" ayrıca
cbf de tık yoktu
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
İyi bastım dediğin 100-105 öylemi 140 la geldim yahu ama standartım 120 idi yalan değil
Durduğumuz yerden benim önümden basıp giden ve sonra geçtiğim arkadaşlar seni yalancı çıkaracak elbet gelip gerçekleri itiraf ettiklerinde
Gelseydin senide sollardım Ama sen ektin bizi bak unutmıycam bunu söyleyip dururum artık.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Anaaaammm Gurubun en yavaş motoru 110 lamı gidiyordu yavv
Biz ortalama 70 tutturduk diye baya bir sevindiydik ama
Olsun, etrafı seyrede seyrede, yanımızdan geçip giden başka motosikletli guruplara baka baka geldik işte (Ne de olsa MT uçup istanbulu bulmuştu çoktan )
En kısa zamanda 110 yapabileceğiz işallah, Bizim Beat ı kampa aldım, paso Kondisyon çalıştırıyom
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)