luxor abi ellerine sağlık ya fotoğraflar harika ben de tam 'hani şelale keşfi fotoğrafları" diye düşünüyodum o kadar da öncülük ettik her ne kadar şelale filan göremediysek de
luxor abi ellerine sağlık ya fotoğraflar harika ben de tam 'hani şelale keşfi fotoğrafları" diye düşünüyodum o kadar da öncülük ettik her ne kadar şelale filan göremediysek de
yayında ve yapımda emeğe geçen herkese teşekkürler
her şey güzeldi dönüşte şelaleye uğrayamadık bir kaç racing erken çıktık hava rüzgarlıydı ama olsun gazlaya gazlaya geldik:=))
Gezide emeği olan herkesin eline sağlık.Özellikle baraj yolunda gerçekten inanılmaz keyif aldım.Artçımda alışınca kısa sürede yata yata geçtik o yolu.Yemeklerde enfesti kesinlikle.Hatta geziye katılan arkadaşım biz kalkarken hala mantar sipariş etmeye çalışıyodu Yemektede ağır abilerin masasındaydık,gayet güzel keyifli bir sohbet ortamı oldu gerçekten.Özellikle, yemek yenilen yerde herkesle ilgilenen Loft'a ve belki birçoğumuzun gözünden kaçtı ama grubun devamlılığını ve güvenliğini sağlamak için çok güzel bir şekilde yol gözcülüğü yapan kırmızı Hyosung Karion kullanan arkadaşa teşekkürler....
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
İşte size "Tırtıl Niyazi Episode 2" 10 ayaklı, kamuflaj ustası masamızın maskotu
http://img532.imageshack.us/img532/5297/mvi8488ct4.flv
evet öyleydi milli hasan artık bol bol gazlarsın:=)
denedim ya çok yavaş ya da açmıyor linki vereyim dedim
http://img532.imageshack.us/my.php?image=mvi8488ct4.flv
benim media player açıyor.
bu gibi resim ve görüntü yüklemek için daha kolay ve güvenilir bir yol bulsak fena olmayacak ya da yükleyen arkadaşlar nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur.
resimler için ayrı bir topik açılsaydı daha iyi olmazmıydı
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Biloo kardeş biz national ve discovery de izliyoruz ne canlılar var bazıları da zehirli yılan kurba bukelamun ve bir sürü yartık bunu da onlardan biri sandık temkinli yaklaştık ne olur ne olmaz.
Kamera çekimi fena olmamış yılan gibi duruşunu iyi çekmişiz. başka gezilerde yeni yaratıkları keşfedeceğiz inşallah. Herkese selam
[QUOTE=edy;670444]pınar sorun yaşamadan eve vardığına ailecek çok sevindik. böyle uzun bir geziye katıldığın için biraz deneyimli sanıyordum seni ama babam senin motosiklete çok yeni olduğunu anlatınca biraz telaşlandm. cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum. bu arada resim için sitem etmişsin,
Allaha şükür rahat geldim rüzgar haricinde bi sıkıntım olmadı. Birde ist. gişelerden girince bi fazer benimle kapışmak istedi aceba benim motor olduğundan fazla mı güçlü görünüyo Size yetişmeye çalıştım hatta mete han kadrosunuda bayaa bi geride bırakarak o kadar yolu tek başıma yaptım ama ya yetişemedim ya da siz farklı yerden dönüp gittiniz(ben kartal dönüşünden girdim gişelere). Çok güzel bi geziydi ilk uzun yolum olmasına rağmen çok rahattım hiç zorlanmadım yavaş gitmek yordu biraz sadece..
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler,çok keyifli bir pazar günü geçirdim..Yakın zamanda benzer bir gezi daha düzenleyelim derim..Resimler de harika görünüyor
Ducatista:)
ee comet 250 cc böyle işde.Ne 600cclere yetişebiliyor nede 150ccler kategorisinde.Ortada bişey işde Bu arada sizde kartalda oturuyorsunuz sanırım.Çünkü ben sizi cometinizle kartal görmüştüm Sanki bu site ünlü yapıyor insanları
gelişim gene yakmış ortalığı(yakışıklılığı ile ) Bu arada ehliyet sürüş sınavı nezamandı? Bir scooterla alıştırma yapsaydım hiç haber yok kursdan
lezzet gider,mesuliyet kalır...
BeyLer BayanLar geLdiğiniz İçin ben sizlere tekrardan çok tşk ederim..
Umarım hepiniz tat almışsınızdır bu geziden..
loft a ve org yapan arkadaşlara teşekkür.
erdem le yaptığımız sapanca gezisinde (http://www.motosiklet.net/forum/tani...asligi-42.html) tesadüfen tanıştığımız rüstem kardeşim geziye güzel eşi seda ile katıldı.
resimleri daha yüksek çözünürlükte görmek için üzerlerine tıklayınız.
denizci muzaffer abimiz masamızı onurlandırdı. denizci bir aileden geldiğim ve kendimde denizcilik yaptığımdan olsa gerek muzaffer abiyi ve eşini çok sevdim. inşallah sonraki gezilerde de görüşme imkanımız olur muzaffer abi.
erdem yorumsuz...
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
süperdi loft. herkesle ilgilendin, yemekler gerçekten harikaydı o yemegim üstüne o viraj tatlı niyetine gitti(bir arkadaş tatlı yok diye sitem etmişti) . tekrar oralara gidecem kesinlikle.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
600 cc lere de az çok yaklaşıyo yine 250 lik çinli deil neticede dimi
Kartalda oturmuyorum ama sıkça gidip geliyorum yol yapmak amaçlı.. Ben hep ünlüydüm zaten heheee Fuardaki bandanalı kız, çanakkaledeki değnekli kız ve kartaldaki cometli kız. Hepsi benim
yahu ben öğretseydim kullanmayı naapıcan gelişimdegelişim gene yakmış ortalığı(yakışıklılığı ile ) Bu arada ehliyet sürüş sınavı nezamandı? Bir scooterla alıştırma yapsaydım hiç haber yok kursdan
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)