Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    luxor abi ellerine sağlık ya fotoğraflar harika ben de tam 'hani şelale keşfi fotoğrafları" diye düşünüyodum o kadar da öncülük ettik her ne kadar şelale filan göremediysek de

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    yayında ve yapımda emeğe geçen herkese teşekkürler
    her şey güzeldi dönüşte şelaleye uğrayamadık bir kaç racing erken çıktık hava rüzgarlıydı ama olsun gazlaya gazlaya geldik:=))

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Gezide emeği olan herkesin eline sağlık.Özellikle baraj yolunda gerçekten inanılmaz keyif aldım.Artçımda alışınca kısa sürede yata yata geçtik o yolu.Yemeklerde enfesti kesinlikle.Hatta geziye katılan arkadaşım biz kalkarken hala mantar sipariş etmeye çalışıyodu Yemektede ağır abilerin masasındaydık,gayet güzel keyifli bir sohbet ortamı oldu gerçekten.Özellikle, yemek yenilen yerde herkesle ilgilenen Loft'a ve belki birçoğumuzun gözünden kaçtı ama grubun devamlılığını ve güvenliğini sağlamak için çok güzel bir şekilde yol gözcülüğü yapan kırmızı Hyosung Karion kullanan arkadaşa teşekkürler....
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı alonso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yayında ve yapımda emeğe geçen herkese teşekkürler
    her şey güzeldi dönüşte şelaleye uğrayamadık bir kaç racing erken çıktık hava rüzgarlıydı ama olsun gazlaya gazlaya geldik:=))
    o ne rüzgardı hakkaten ya rüzgar artı hız etim kemiğimden ayrılacak gibi hissettim bi ara

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    İşte size "Tırtıl Niyazi Episode 2" 10 ayaklı, kamuflaj ustası masamızın maskotu

http://img532.imageshack.us/img532/5297/mvi8488ct4.flv

Motosikleti
    sym fiddle
    evet öyleydi milli hasan artık bol bol gazlarsın:=)

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    denedim ya çok yavaş ya da açmıyor linki vereyim dedim

http://img532.imageshack.us/my.php?image=mvi8488ct4.flv

benim media player açıyor.

bu gibi resim ve görüntü yüklemek için daha kolay ve güvenilir bir yol bulsak fena olmayacak ya da yükleyen arkadaşlar nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

donidarko dayıylada fazla konuşma fırsatı bulamadık ya...o ayrı masada ben ayrı masada...kalabalık falan...bu sayılmaz doni dayı...selamlar...
    haklısın dayı fazla haşır neşir olamadık masalar ayrı olunca bide bizim masada birkaç milletten insan olunca epey bi sohbet koyulaştı o yüzden masadan da kalkamadık ama bunu saymayalım hacı metehandro bi sonrakine artık

Motosikleti
    sym fiddle
    resimler için ayrı bir topik açılsaydı daha iyi olmazmıydı

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı buraki77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denedim ya çok yavaş ya da açmıyor linki vereyim dedim

http://img532.imageshack.us/my.php?image=mvi8488ct4.flv

benim media player açıyor.

bu gibi resim ve görüntü yüklemek için daha kolay ve güvenilir bir yol bulsak fena olmayacak ya da yükleyen arkadaşlar nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur.
    vay kanka sonunda bizim meşhur niyazimizin videosuda ekledin he...

herif çıkmış omzuma geziniyo görünce senin hamında panikledi hani....ama benimki hemen yakaladı kafasından.... hayvanla iyi uğraştık ama demiştir düştüm delilerin eline eyvah....
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Biloo kardeş biz national ve discovery de izliyoruz ne canlılar var bazıları da zehirli yılan kurba bukelamun ve bir sürü yartık bunu da onlardan biri sandık temkinli yaklaştık ne olur ne olmaz.

Kamera çekimi fena olmamış yılan gibi duruşunu iyi çekmişiz. başka gezilerde yeni yaratıkları keşfedeceğiz inşallah. Herkese selam

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Offf ya paparazzi gibisin be abi yeter artıkbırak peşimi..... yalnız resimler süper çıkmış eline asağlık abi...
    cık cık, ne bu ibo?
    bir a daha yazsan yanlışlıkla gümbürtüye gidicez valla
    düzelt bakiim mesajını
    bak böcükleri salarım üstüne
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    [QUOTE=edy;670444]pınar sorun yaşamadan eve vardığına ailecek çok sevindik. böyle uzun bir geziye katıldığın için biraz deneyimli sanıyordum seni ama babam senin motosiklete çok yeni olduğunu anlatınca biraz telaşlandm. cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum. bu arada resim için sitem etmişsin,

Allaha şükür rahat geldim rüzgar haricinde bi sıkıntım olmadı. Birde ist. gişelerden girince bi fazer benimle kapışmak istedi aceba benim motor olduğundan fazla mı güçlü görünüyo Size yetişmeye çalıştım hatta mete han kadrosunuda bayaa bi geride bırakarak o kadar yolu tek başıma yaptım ama ya yetişemedim ya da siz farklı yerden dönüp gittiniz(ben kartal dönüşünden girdim gişelere). Çok güzel bi geziydi ilk uzun yolum olmasına rağmen çok rahattım hiç zorlanmadım yavaş gitmek yordu biraz sadece..

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler,çok keyifli bir pazar günü geçirdim..Yakın zamanda benzer bir gezi daha düzenleyelim derim..Resimler de harika görünüyor
    Ducatista:)

Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cık cık, ne bu ibo?
    bir a daha yazsan yanlışlıkla gümbürtüye gidicez valla
    düzelt bakiim mesajını
    bak böcükleri salarım üstüne
    Aman abi olurmu öyle şey.Tekrar çok teşekkür ederim ...
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allaha şükür rahat geldim rüzgar haricinde bi sıkıntım olmadı. Birde ist. gişelerden girince bi fazer benimle kapışmak istedi aceba benim motor olduğundan fazla mı güçlü görünüyo Size yetişmeye çalıştım hatta mete han kadrosunuda bayaa bi geride bırakarak o kadar yolu tek başıma yaptım ama ya yetişemedim ya da siz farklı yerden dönüp gittiniz(ben kartal dönüşünden girdim gişelere). Çok güzel bi geziydi ilk uzun yolum olmasına rağmen çok rahattım hiç zorlanmadım yavaş gitmek yordu biraz sadece..
    ee comet 250 cc böyle işde.Ne 600cclere yetişebiliyor nede 150ccler kategorisinde.Ortada bişey işde Bu arada sizde kartalda oturuyorsunuz sanırım.Çünkü ben sizi cometinizle kartal görmüştüm Sanki bu site ünlü yapıyor insanları

Alıntı Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman abi olurmu öyle şey.Tekrar çok teşekkür ederim ...
    gelişim gene yakmış ortalığı(yakışıklılığı ile ) Bu arada ehliyet sürüş sınavı nezamandı? Bir scooterla alıştırma yapsaydım hiç haber yok kursdan
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    BeyLer BayanLar geLdiğiniz İçin ben sizlere tekrardan çok tşk ederim..

Umarım hepiniz tat almışsınızdır bu geziden..

dinmeyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR 8
    loft a ve org yapan arkadaşlara teşekkür.

erdem le yaptığımız sapanca gezisinde (http://www.motosiklet.net/forum/tani...asligi-42.html) tesadüfen tanıştığımız rüstem kardeşim geziye güzel eşi seda ile katıldı.

resimleri daha yüksek çözünürlükte görmek için üzerlerine tıklayınız.

denizci muzaffer abimiz masamızı onurlandırdı. denizci bir aileden geldiğim ve kendimde denizcilik yaptığımdan olsa gerek muzaffer abiyi ve eşini çok sevdim. inşallah sonraki gezilerde de görüşme imkanımız olur muzaffer abi.

erdem yorumsuz...

sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    süperdi loft. herkesle ilgilendin, yemekler gerçekten harikaydı o yemegim üstüne o viraj tatlı niyetine gitti(bir arkadaş tatlı yok diye sitem etmişti) . tekrar oralara gidecem kesinlikle.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee comet 250 cc böyle işde.Ne 600cclere yetişebiliyor nede 150ccler kategorisinde.Ortada bişey işde Bu arada sizde kartalda oturuyorsunuz sanırım.Çünkü ben sizi cometinizle kartal görmüştüm Sanki bu site ünlü yapıyor insanları
    600 cc lere de az çok yaklaşıyo yine 250 lik çinli deil neticede dimi
    Kartalda oturmuyorum ama sıkça gidip geliyorum yol yapmak amaçlı.. Ben hep ünlüydüm zaten heheee Fuardaki bandanalı kız, çanakkaledeki değnekli kız ve kartaldaki cometli kız. Hepsi benim
    gelişim gene yakmış ortalığı(yakışıklılığı ile ) Bu arada ehliyet sürüş sınavı nezamandı? Bir scooterla alıştırma yapsaydım hiç haber yok kursdan
    yahu ben öğretseydim kullanmayı naapıcan gelişimde

20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler