[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
tencere Kardeşim,
Alıntı yapınca bir an ukalaca bir cevap yazmış gibi hissettim kendimi yavv
Nereden geleceksen ona göre tarif edeyim?
Poturdak
la bende buldummm...heheh...1.köprüden gidıyoz...İzmit Ankaraya sapıyoz...ilk sapak Ataşehire gider...2.sapak TEM FSM köprüsü istikametine dalar...oralarıda geçiyoz dümdüz gidince Gişelere geliyoz...eheheh...aman TEM e girmeyin ama...1.köprüden illaki...TEM yola 30 km kitler...
Necdet abi gelemez o korkuyor falan diyor...açılamaz falan diyo doğrumu dayıcım...
motorun hakkını veremiyomuşun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tencere arkadaş.
bizim motor gümüş rengi Honda Beat EB 6444.
turbo, eseliks, DOHC, Crdi, NOS Racer 80 km. yapıyo bazen, zaman tünelinde ilerleme efekti var ya, heh işte, aynen o
Gördüğünde yanaş hemen.
Poturdak
Abi bana öyle bi tarif etmişlerki sağ elle sol kulak durumu açıkcası.. Allahtan Denizcim Muzafferim Abim googleeart ı hatırlattı bi kontrol edeyim dedim, abuk sabuk yerlere gittim.. Meğerse burnumun dibindeymiş.. bana 5 km lik yolu 45 km üzerinden anlatmışlar..
Abi hepinize sonsuz teşşekürler...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
ilgi arttı arkadaşlar tekrar ricam lütfen dikaktli olun
Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Loft, R3N, gümüş600f, Kaiser, mete_han, Bilooo, Tencere, dinmeyen, erdo2002, uzman_1907, buraki77
taam taam ağlama...ağlak herif...bana güvenerek yola çıkıyodun zaten...ama Pınarr kankünle buluyodun yolları nooldu... olm beni 8 de kaldırcan...8.30 da orda olsak 1 saatimiz var...uğraş dur...göbek bağımızı berabermi kesildi...ya ben 9 da çıkayım işte...1 saat ayrı olcaz...günün tamamı beraberiz işte...ne kuralcı çocuk bi adamsın sen ya...taktınmı takıyon be...
Pınarda ekicek benden söylemesi... dönüp dolaşıp kankanın şefkatli kollarına gelcen yine...şuna bak ya...sabah senle birlikte çıkmazsam mırıl mırıl...tehdit ediyo bide ya...kıl...
sakalımız yokki hacı...mod adminde değiliz...geyik üye olunca bizi kimse sallamıyo...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
gümüş arkadaşım haklısındır belki ama, bu buluşma noktası iilk başta beni de tırsıttıydı. şimdi şu sonuca varıyom ki, eğer burayı bir bellersek, uzun yol buluşmalarında ( Yada ben uzun yol diyom, siz o nu İstanbul dışı olarak çevirin)
gerçekten kolaylık arz edecek.
Poturdak
iyi kardeşim nasıl istiyosan öyle yap sen....göbek bağım senle kesilmedi doğru...gelen olursa alırım gelmeyen olursada tek gelirim...kimsenin
nazını kaprisini çekemem ne yapmak istiyosan yap keyfin bilir..........bende yolu google dan buldum....sana iyi eglenceler....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
kanka biz dikkat ederiz ama gelirken dağınık olcaz...her 10 dakkalık fazla beklemelerde 1-2 kişi katılır artık...
bak sana bi örnek vereyim...Geçen hafta Tekirdağa gittik...5 kişiyiz...3 kişi olduk levent bp de...diğer 2 arkadaşda yanlışlıkla maslak bp ye gitmiş...ki o kadar yazdım topikte...neyse bi 10 dakka bekleyek dedik...birde baktık elemanlar göründü...kusura bakmayın dediler...yani insanoğlu hata yapar...
ben eğer yetişemezsem eve dönerim... zaten orada küçük makinalar belli bir süratte gidebilcez...ayrılıcaz gruplara...büyük cc ler basıcak 1 saatte tak Yuvacık...
erdo2002 gelmiyonmu hacı...bu geziye gelmicen nereye gelicen bee...ayıp be kardeşim...
kırmızı ve vınvın aplalar arabayla gelirler zaten onlar fasulye...onları hayatım boyunca motorda göremedim..
cengizim Tekirdağ gezisine gelicem dedi...ismini yazdık..gelmediği gibi gelemedim falande demedi...üzdü bizi...burdada ismini gördüm bakalım napcak...
starsailor apla Erhan abimizin artcısı olur yüksek ihtimal...onuda düşş...
denizcieylemle denizcimuzaffer tek motordalar diye biliyorum
yani dostum katılım fena değil...idare eder...600 cüleri düşersek kaldık bir kör bir şaşı...
Mete-han kardeşbiz denizcieylem le zamanın bir yerinde yapışık kalmışız
Neler yapmadım ben buna ikinci motor için
yok abi, aynen tek motor devam
ÇAMLICA GİŞELERİNDE BEKLERİZ
Kırmızı ve VınVın aplalar elbette arabayla ama asla Fasülyeden değiller
Onnar: kotarıcı, halledici, Backpress, Teknik Direktör, Hallederiz Kadir!! Ne diyeyim: Düğünün Kamberleri
(Bir de çok fena Islak Kek yir kendileri afiyet şeker olsun)
Poturdak
beyler ben ve eşim de geliyoruz
bir de gene siteden trattataa da geliyor
bizleri de eklermisiniz...
Luxor +1
Trattataa
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
o zaman liste güncellensin...loft ara gazı veriyon listeye...starsaılor biliyon yengemiz..onu ayrı yazmışın...denizcilerde aile...
discordian dotumunda ilk uzun gezisi...sabah belli olmaz...baktı yol bitmiyo geride dönebilir...
he dostum...ben bizzat gogıldan takip ettim yolu...oraya çıkıyor...yolda gariban bi siyah cbf 150 görürsen kurye kılıklı... vuuuu diye geçme taammı...nezaket babında 100 e in...
doni dayı sende...yanımda gaz açarsan valla Yuvacıkta sıkarım yanaklarından...ısırırım ben...
Arkadaşlar Bu arada Belirtmek İsterim Menu Fiyatlarını Bugun Görüşüp Ayarladık 10 YTL Balık, Kırmızı Et, Tavuk Salata Kola Çay Kahve Vs. Ne İsterseniz..
Ayrıca Gurubumuza Ayrılmış Tamenen Bir Alan İçersinde OIlucaz Otlakçılık serrrrbesstt
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)