nelereler desin sen özgür?
nelereler desin sen özgür?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi biraz işim vardı sonra konusuruz bi ara
bu arada burcu gecmiş olsun acil şifalar
evetya burcu geçmiş olsun acil şifalar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
burcu kım???
he evet geçmiş olsun. .. .
ben motogp de acısını cıkarmak isterdım ama buyuk ıhtımal calısıyo olucam ama bı sekılde ıznı kaparım gıbıme gelıo. . .. . .
ozgur uıyumuyodum işteydımde sarjım bıttı tel calarken bende noya bakamadım bırazda yogundu sarj etmeye fırsat olmadı e evede gec gıdınce aramak istemedim senı ole yanı.....
Sağolun arkidişler ama daha da beter hastayım ben...
Mis gibi havada eve kapandım deliricem
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
geçmiş olsun önumuzdekı hafta cevırıyoruz bişiler. .. . bekleriz
3 veya 4 gün evvelden konuyu açalım gidicemiz yeri iyicene belirleyelim
tabi tabi bence bu hafta içiç kararlastıralım
bı gun.. . . obur pazar için. . ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)