[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
okey, bu arada motorlu fotografları cok begendim su cbr larin asaletlerine bir bakın ne kadar gusel duruyorlar ole kemal'in farlar cift diger cbrlar tek ama yakında oda patlatacak kısaları o olacak
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
şimdi düştü benim jeton merttt
mecit kolay kolay beklemezdi öle kimseyiii
senin far tek diye bekledi anlaşılan
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
yatın artık yaaaa...MSN den saldırıp durmayın deşifre edeceğim bak.
neyse alınan ortak karar doğrultusunda arkadaşlar 29 nisan sabahı biraz erken teker çevirip (10:00 gibi ) sabah kahvaltısında buluşacağız MANİSA'DA tüm dostlarımızı bekliyoruz bu arada (YERİ mecit kardeşim yazacak buradan)sonrası yurda gideceğiz ayrıca gerekli maddi imkanlarımız bu güzel etkinliğin altından da kalkıyor dostlar hepinizi gösterdiğiniz fedakarlıklardan dolayı da tebrik ederim
EGE-MT iyi geceler....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
noluyoorr millettt bı gırdımm ortalıkk maff olmuss
fotolarr yanıyooo yavv
mecıt abı heryerrıı sen kaplıyorsunn abı yaa bırazz bızee yerr bırakırr suraya bakk şıkıştık kaldık vallaa
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
abi birbirinize sataşmayın ya serkan abi vallahi çok hızlısın fotoğrafları hemen fırına vermişsin süper olmuş fotoğraflar
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
yaaa noluyoo yaa burdaaa. ulen yemediniz içmediniz gecenin bir vakti bu geyik ne? yatın uyuyun. eeee sabahın köründe mi kalkıyonuz benim gibi? danalar gibi yattınız değil mi? serkan hani oğlumun adı yok topikte? lütfen yazar mısın?
iskender kardeşim hemen ekliyorum o bizim en ufak MT üyesi arkadaşımız
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
guzel guzel...29 unda gorusmek uzere....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
guzel toplantı olmuş mekan guzel hepinize sevgiler & saygılar
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ARKADAŞLAR GÜZEL BİR AKŞAMDI KATILAN TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜRLER İLGİLERİNDEN DOLAYI HERKEZE SLM
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Napayim Be Kemalcİ,,,rabbİm Benİ Bİraz Uzun Ve GenİŞ YaratmiŞ...
Fotolar Janjanli OlmuŞ Yanliz Serkan Abİ...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
arkadaşlar çok güzel bir akşamdı.Fotolarda çok güzel olmuş ellerinize sağlık her şey gönlünüzce olsun kardeşlerim.29 nisan da görüşmek üzere kendinize iyi bakın dostlarım.
Öncelikle kendimi tanıtayım ben umut Manisa merkezde ikametgah etmekteyim bi kaç kez Mecit abiyi görmüşlüğüm var ama tanımsayız birbirimizi dedim yaa forumlardan takip ediyorum vaktim oldukça..
Motora karşı küçük yaşlardan beri sempatim var bi ara lisedeyken mobylette sahibiydim.Bir kaç arkadaşım motor kazasında vefat edince ailemin zoruyla satmak zorunda kaldm..Tabi ardan uzunca bi süre geçti.Şimdi ehliyeti aldım..Fakat ailemi ikna edemiyorum motor için küçük bi rahatsızlığım var ama ehliyet alırken sorun çıkmadı ve motor kullanırkende engel olmuyor ama sizlerde çok yiyi bilirsinizki biz ne kadar büyürsek büyüyeli hala annemizin küçük çocuğuyuzdur İşte bu yüzden şimdilik okulum olduğu için ailem ile ortak bi karar alıp bi motor seçicem tabi bu zaman ne kadar sürer bilmiyorum...Ama en kısa zamanda aranızda olucağıma inancım var.
umutus tanışalım abicim en kısa zamanda..bekleriz buyur gel yanımıza...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)