Evet geldim istanbula bu gün Sırf yarıs için gene istanbuldayım bu sene de Fotoğraf makinasının pillerini sarj ediyorum 300 tane poz cekicem yarın dikkatli olun firikik vermeyin kaçırmam ona göre
Evet geldim istanbula bu gün Sırf yarıs için gene istanbuldayım bu sene de Fotoğraf makinasının pillerini sarj ediyorum 300 tane poz cekicem yarın dikkatli olun firikik vermeyin kaçırmam ona göre
arkadaşlar yarın depolar dolu gelin gitceğimiz güzergahta benzinlik yok
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
gideceğimiz mesafe kaç km alper
bizim motorlar fazla benzin almıyor depolar küçük
Millet Bana Yarına KASK Lazım Yedek kaskı olup getirene 1 Kutu Taze Afyon Lokumu hediyedir
birde kaç yaşındasın abi mi diyelim 25 üstüysen
Ben depoyu doldurdum..Motorumu Yıkkattım artcım naz yapıyor ama sanırım gelecez
cenk keskin istersen yarın sana kask satın alıp getireyim 45 ytl ye bizm burda sıfır. arkadaş motor parçacısı. ama marka falan değil
ÇAĞ Hocam sende 2 tane kask görür gibiyim artcın gelmezse bari kaskını getir bea
benide eklermisin listeye bende geliyommmm
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
arkadaşlar tarifeden net olarak göremedim ama kadıköyden istanbul park a otobüs seferleri varmı
işimden dolayı gelemiyorum arkadaşlar şimdiden size bol eğlenceler.
vın vıııııııııııııınnn..
Koray nasıl göremedin?Skullhunter adlı üyeden alıntı
Gayet belirgin yazıyor işte Kadıköy iskele önünden yarım saatte bir otobüs kalkacakmış.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
sıralama turlarına gittim. 3 tane fazla biletim var 3 numaralı tribün bir de garantinin gold biletini kaptım. bendeki tribün-3 biletlerini isteyene verebilirim yarın bostancıda ben golddan seredicem
==============================
==============================
olcan ben yalovadan gelicem iskelede baktım kadıköy e sefer var gösteriyo fakat netten baktım yok abi nası gelcem ben nası daha yakın olur
hasanpinar hocam üzerimde 45 YTL kaska verebilecek ekstra bir nakitim yok malesef aslında fena fikirde demiyorsun ama bilmiyorum... İŞ Görür bişimi ? Nazi kaskımı Fotosu varmı ??
richy hocam bulusma noktasına getirsene biletleri biletsiz gelen arkadaşlar olabilir sahsen ben garanti bankasından alıcağım bilete güveniyorum su anda ?
Cenk sende geliyosun demek Yarın görüşürüz.
mostwanted_57 görüşürük lokum yemeye gel yanıma yarın fazla kask varsa getirsene kafayı yicem kask bulamıyom gerci artcı olacak motorda bulamadık daha ama olsun atlıcam birnin arkasına
@CenkKeskin; birinin arkasına atlarken birinin de kaskını kap kafasından
Ben muhtemelen yarın sabah erkenden (8-9 gibi) pistte olacak şekilde gideceğim, eğer böyle olmaz da gruba katılabilirsem yanımda yedek kask bulundururum ama yine de bana güvenmeyin.
Bu akşam belli olursa ilk fırsatta yazmaya çalışacağım buraya.
olcan138 im moderatorum burayı takip ediyorum full bak 1 kutu lokum hedaye ederim sana olmadı erhan (skull) ile karsılasırsan onada bırakıver bea o beni görür yarın sabahdan Avrupa yakası bulusma noktasında olucam zaten 8-9 gibi orada olucam ben iletişim için cep numaram var Profil bilgisinde
Ben gelsem de Anadolu yakası buluşma noktasından katılırım zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)