[B][I][/I][/B]
[COLOR="Red"]AŞK[/COLOR] - [COLOR="Blue"]TUTKU [/COLOR]- [COLOR="Black"]ÖLÜM[/COLOR]
ahmetnr hocam iki bulusma noktasından birinde ol Bide yanında kask getir artcı olucaksan birnin arkasına atlar gidersin hatta varsa 2 tane kask getir benimde kaska ihtiyacım var kask yok yanımda cunku :(
Avrupa Yakası Buluşma Noktası
Tarih: 22 Nisan 2007 Pazar
Saat: 9:30 (hareket) - 10:00 Sirkeci arabalı vapur hareket
Buluşma Noktası: Dolmabahçe Sahil Girişi - Caminin Önü
Yol Güzargahı: Eminönü Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesi - Harem - Sahil Yolu - Bostancı Buluşma Noktası
Anadolu Yakası Buluşma Noktası
Tarih: 22 Nisan 2007 Pazar
Saat: 11:00 (hareket)
Buluşma Noktası: Sahil Yolu Bostancı Vapur İskelesi ile Suadiye Princess Otelin arasında kalan otopark alanı.
Yol Güzargahı: Bostancı Buluşma Noktası - Sahil Yolu - Sahil Yolu Tuzla Çıkışı (sahil yolu trafikten kaynaklanabilecek kopmalardan dolayı 15dk mola) - İstanbul Park
Yarış günü piste otobus seferi vardır. Bilgiler aşağıda
sorun değil ben hallederim artık)bir şekilde yanınıza uğramaya çalışacağım
benide listeye ekleyin lütfen. pazar günü dolmabahçede görüşmek üzere
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
ya arkdaşlar bilet varmı sizde varsa bende gelcem lütfen haber bekliyorum 0543 404 31 50
aslan
heyyy bende geliyorum tabiki savaşla(enişte savaş luxor) olan artık iyi bi yarış olur heralde benim motom olmadığı için:( birinle tanışamıyacak artık ben tanışırım
Yarışı ve sıralama turlarının sonuçlarını canlı olarak aşağıdaki adresden takip edebilirsiniz.
http://images.motogp.com/en/motogp/lt_gp.htm
Buluşma biraz geç olmuyormu ?
İlk yarış 12 de başlayacak, biz gideceğiz, orada bilet felan alacağız, biraz vakit kaybedeceğiz dışarıda,
?
merhaba bende yeni üye oldum pazar günü motogp
ye gidicem ama otobüsler taksimden saat kaçta
kalkıyor bilen varmı yada sefer saatleri olan bir site?
Geçen yarış bowling oyayan Rossi, bu defa penaltı atacakmış da pozisyon almaya çalışıyormuş
Farkındayım iğrençti...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ya bilet nasıl temin edeceğiz bende bilet yokta fazla olan varsa yardımcı olabilirmi acele cevap bekliyorum
bende yarin pistteyim görüşürüz arkadaşlar 1-2 picture çekeriz artik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)