arkadaşlar listeyi tekrar güncelledim
bi kontrol ederseniz sevinirim
sword kardeş senin sorunu skull cevaplamış ben tekrar girmiyorum konuya
buluşma noktalarında gerekli düzenlemeler yapılcak geçen seneki gibi güvenli bi şekilde gideceğiz inş.
arkadaşlar listeyi tekrar güncelledim
bi kontrol ederseniz sevinirim
sword kardeş senin sorunu skull cevaplamış ben tekrar girmiyorum konuya
buluşma noktalarında gerekli düzenlemeler yapılcak geçen seneki gibi güvenli bi şekilde gideceğiz inş.
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ben pazar gunu gelıcem ama c.tesi gununden gıdecek olan varmı?
cunku ben ıkı gunde gıdecegım.
Artçıda alabılırım.
hocam afyondan gelen benim cumartesi sabahı istanbuldayım artcı alabilirsen irtibata gecelim ?
buyuk ıhtımalle alırım. c.tesı kesın haber verırım .çunku pazar gunu gelebılecek arkadasım olabılır ama ıkı motor gelecegımız ıcın buyuk ıhtımalle alırım.
Tmama hocam saolasın kask varmıydı fazla ? ben arastırıcam gerci genede kaskım yok :(
moto gp ye tabıkı gelıyorum yanlız sunu soylemek ıstıyorum,yolda konvoymu yapıcaz yoksa onune gelen tek gaz cekıp gıdıcekmı?ben de cbf 150 varda.son hızım 120 km.
Ben ve bir arkadasimda motorlarimizla katilmayi planliyoruz. Dolmabahcede saatinde olacagiz lutfen listeye bizde ekleyin.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
konvoy olucak ama gruplara ayrılıcaz gene sanırım cc ye göre
MT den hizmet bitmiyor anadolu yakasında olucak arkadaşlar erken gelenler lokum partisini kaçırmasınlar ben AFyon lokumu getiriyom
super yaaa arkadaslar,gelıcegım ıcın cok mutlu oldum,yenı arkadaslar yenı dunya demek,alper cok tsk ederım.
Bu sabah gidip kuponları vererek biletlerimi aldım. Öyle isteğinize göre tribün bileti vermiyorlar.. Sıradan şansınıza ne denk gelirse onu alıyorsunuz. Benim aldığım biletler Portatif Tribün TRB.3 biletleri idi.. Kuponları verip biletleri alma işini toplu yapmakta yarar var.
Hayatonda
biletleri almak için gittiğin yerde çalışma saatlerini gördünmü bu konuda bilgilendirirmisin benddde yarın gidip almak istyiorum saat 15:00 itibariyle işten çıkıcam çalışma saatlerine yetişemezsem gitmiyeyim diyorum.
Öyle birşey yok sadece bugün gittiğimizde daha bilet verecekleri yer açılmamıştı adamlar yoktu biraz bekledik sonra biletix gişesindekiler yardımcı oldu aldık.. Ama yarın ve pazar günü gişeler 9 dan itibaren sürekli açık olacaktır.
Hayatonda
akşam kapanış saatleri bellimi acaba?
adanadan geleceğim istanbul parka en yakın nasıl gidebilirim pazargünü için yardımcı olursanız memnun olurum
artçıda olabilirim selamlar 5352579603
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)