ben de gelmek istiyorum ama bakalım daha netleşmedi
ben de gelmek istiyorum ama bakalım daha netleşmedi
BENİ VE BİRDE ARTÇIMI YAZARMISIN GEÇEN SENE DERSMİMİ ALDIM BU SENE MOTORLA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUM TABİ KİRALIYABİLİRSEM YALOVADA KİRAYA VEREN KİMSE YOK
AMA Bİ SENEDİR BEKLİYORUM KAÇMAZ YAZ ABİ YAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZ
arkadaşlar liste güncellenmiştir
eksik olan yazılmayan varsa ö.m. dan haber versin yada buraya yazsın lütfen
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
benide ekleyiiin...
bostancida görüşmek üzere
all you need is love
daha ne bekliyonuz eger katılım az olursa bu gorecegimiz son motogp olucak sonra kafanızı duvarlara vurmamak ıcin adınızı listeye yazdırın millet
arkadaslar ben bugun motoron dergisi aldım yanında ucretsiz eki diye
2007 motogp yazılı bir ek dergi vardı ama bilet falan yoktu dergini icindende cıkmadı 2 bileti o gun bu dergiyi goruruncemı alıcaz anlamadım gittti
8 nolu t. deyim beni tanımak çak basit tek kulaklı birini görürseniz sizinle tanışmak ister istanbul park ta görüşürüz
MotoGP Pazar Günü Programı
12:00 125cc Yarış(19 tur)
13:15 250cc Yarış(20 tur)
15:00 MotoGP Yarış(22 tur)
16:15 TMF Cup Yarış(8 tur)
Dergi eki ile piste gitmen yeterli biletleri oradan alabilirsin.
Tabii TMF nin yanlış bir uygulaması daha. Herkes aynı şekilde geleceği için bir izdiham ve karışıklık olucak.
arkadaşlar cuma gününden gidecek olanlar var mı?
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Bende istiyom gelmek
Size iyi eylenceler...
Tamam ben kesin geliyorum. Yarın bir dergi alayım, umarım kalmıştır.
arkadaşlar bilmiyorum farkındamısınız ama biletix'in sitesinde silver3/tribün2 diye bir tribün gözükmüyor. Belkide bütün seyirciler bir arada olsun diye bazı tribünleri kapattılar.
İşte biletix'in sitesindeki pist çizimi:
MRB ARKADAŞLAR
BENİ DE LİSTEYE EKLER MİSİNİZ LÜTFEN?
tekrar soruyorum arkadaşlar ilk günden gidecekler var mı?
Piaggio Xevo 250ie
arslanfb tribünde olucam gözüküyor, bir arkadaşım padok ta olacak ama bugün vermişler sanırım onlara giriş kartlarını
Piaggio Xevo 250ie
mrb . bende kanuni windy 125 vae alalı da bi hafta falan oluyor . Ben bu motorla artçımla istanbul parka gidebilirmiyim sizce . ?? bi fikir verirseniz hemen gidip dergi alacam . Ayrıca listeye yazarsanız ii olur )
site yoneticilerine sorum olucak gurup halinde gitmek fikri harika ama acaba bu gurupla birlikte gidecek olan surucu arkadaşlarımız gurup sürüşleri konusundaki eğitim durumları nedir? suruş guvenliği nasıl sağlanacak? gördüğüm kaarıyla baya bi kalabalık katılım olucak.bu konuda bilgilendirme olucakmı? aramızda ehliyetsiz ve ya guvenli suruş ekipmanları tam olmayan arkadaşlar olursa sorun yaşama riskimiz çok fazla bunların önlemleri nasıl alınacak? malesef bu başlık altında katılacak arkadaşlardan ekipmanlar ehliyet ve eğitim konusunda bi istekte bulunulmadı diye düşünüyorum bu konular hakkında bilgilenmek istiyorum. yoksa guzel bi etkinlik yapalaım derken facia yaşamak istemiyorum.
Buluşma noktalarının bostancı bölümünde kalabalık gruplara bölünecek.
Max. 10-15 kişilik gruplar oluşturulacak. Yol güzergahı olarak sahil yolundan tuzlaya kadar olan bölüm kullanılacak. Sahil yolunda trafik ve birçok trafik ışığı olduğu için gruplardan kopmalar olabiliceği için tuzlada sahil yolunun sonunda gruplar tekrar bir araya gelecek kısa bir molanın ardından yola toplu olarak devem edilecek bu noktadan sonra piste kadar yolun durumu toplu sürüşe uygundur.
Sürüş için hatırlatma katılacak tüm arkadaşlar okusun:
- Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri
- Grup Gezileri (Hasan Alp İNAN)
- Motosiklet Teorisi #5, Grup Gezileri (Donald Duck)
gurup içideki arkadaşların motorları ile ilgili sorunu olmaması ehliyet ruhsat vb kask eldiven dizlik dirseklik vb. konularda katılımcı arkadaşların muhakkak uyarılması lazım diye düşünüyorum. bende katılmak istiyorum artçımla birlikte ama gurup sürüşü konusu bence önemli güvenlik ciddiye alınmalı ve kurallara katılımcalın uyması gerekir. guvenlikle ilgili önlem alınamazsa bireysel gitmeyi tercih etmeyi düşünüyorum. gurup suruşleri çok zevkli olur muhakkak yerini tutamaz başak bişey ama dikkatli olmak zorundayız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)