küçükdesperadost'la beraber benide ekleyin
küçükdesperadost'la beraber benide ekleyin
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
arkadaşım benide yaz inşallah gelicem ölüp kalmazsam:cherry:
evt arkadaşlar güncelleme yaptım
kayıtlar dewam ediyor
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
gelemediğim için üzgünüm benımde büyük motorum olsaydı valla çekinmeden gelirdim ama malum hayat acımasız kader ağlarını örmüş size iyi eylenceler ne diyelim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
ben de gelmek istiyorum
aman beni unutmayın Moto Gp İstanbula gelirde gitmemek olurmu )
aLien+1
NC700SA'13
selamlar hepinize arkadaşlar!!!ben ve ardçımla beraber bizide listeye yazabilirsiniz dolmabahçede görüşmek üzere hoşçakalın
evt arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz MT olarak motogp ye güzel bi çıkarma yapacağız
dergiler bilet veriyor bilet bulamam die bi sıkıntı yok
evt kayıtları almaya dewam ediyorum yok mu gelen
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ya alper kartetsin gelemiyorum moto gp işim yattı izmire iş görüşmesine gitmem lazım istanbul gezim 1 ay ertelendi ya bu bendeki şans neden böyle ne güzel moto gp ye geliyodum uçak biletimi iptal ettirir ken nerdeyse ağlayacaktım .......
neyse üzülmekle elimize bişey geçmiyo beni listeden sil abi boşuna yer teşkil etmeyeyim
artık istanbula gelince toplantınıza filan katılırım belki bu şansla biraz zor ama
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
arkadaşım geçen hafta darıcaya gelemedim ama bu hafta tüm hazırlıkları yaptım kısmetse geleceğim malum samsun uzak bir mesafe benide eklermisin, birde ben darıcaya geleceğim adresi tam olarak yazarmısın kaybolmayayım oralarda
dostum sen gelmek istiyorsan söyle çıkalım cuma günü beraber sabah 5,30 da 4-5 gibi varırız istanbula tıkır tıkır gideriz motorun küçüklüğünden dert yanma adam vespay la dünyayı dolaştı
Beni de listeye yazın saat 10.00 da eminönü arabalı vapurda olurum.
yalnız ben büyük ihtimalle yarışı gold biletin verildiği tribünden izleyeceğim.
İstanbul parkta ayrılırız sonra tekrar gorusuruz.
arkadaşlar bu otomax ın verdiği biletleri kesin çevirebilirmiyiz bi sorun olurmu_???? lütfen yardım
neden sorun olsun ki? fiyatı 1 ytl olduğu için mi? bence cumartesiden felan gidip alın ısınmaları da izlersiniz pazar kalabalık olurda bilet kalmadı derlerse siz o zaman seyredin Sonuçta kapasitesi belli
Hayatonda
Arkadaslar Bilmem Haala Hatirlaniyormuyum ??? Cunku Esimle Bolu Dagi Kazasindan Beri Off Durumdaydim
Nihayet Motorumu Yaptirdim Ve Artik Bende Onlinem
Suan 2teker Dergisi Okuyordum
Listeye Enide Yazin Ltf
Arkadaslar Bilmem Haala Hatirlaniyormuyum ??? Cunku Esimle Bolu Dagi Kazasindan Beri Off Durumdaydim
Nihayet Motorumu Yaptirdim Ve Artik Bende Onlinem
Suan 2teker Dergisi Okuyordum
Listeye Benide Yazin Ltf
+1 Olabilir
Pazar
Açık. Yüksek: 75° F. / 24° C. Rüzgar Kuzey 11 mil. / 18 KM/S.
Kesin olmamakla beraber ben de gelirim belki. Dur ben bi koşu motor dergisi kapıp geleyim.
Bu Arada Bende 2 Adet 2 Eker Dergisi Var Yani Bu 4 Ane Gp Bileti Demek
Ihtiyac Sahibi Motorculara Duyurulur
Benide Ekleyin Benide Ekleyin
Benide Ekleyin
Benide Ekleyin
Benide Ekleyin
benıde aleyın
katılım listesi
1-alper_tim
2-skullhunter
3-starsailor
4-mostwanted_57 +1
5-richy
6-arslanfb
7-meliss
8-luxor
9-dostdark
10-ozgur
11-achille
12-@hmedim+1(işi çıktı gelemiyor )
13-vınvın
14-kaiser
15-iskenderunlu26 + 4
16-necropolis
17-mny46 + (6-9)
18-crazy_dragger
19-cenkkeskin (namı diğer Afyon maynağı )
20-dalyanoner
21-kırmızıkahve
22-teksavasci +1
23-2move
24-berkforce
25-lespaul
26-t_uruncu
27-koray_77
28-army_0666
29-sorti +2
30-loft
31-tronic
32-cbr_007
33-ulasato +2
34-hackercan
35-hammer
36-tekteker_ramço
37-mabad
38-chesterfield
39-erdoganAktas
40-kurtadambjk
41-leto +1
42-regalraptor.net + 15
43-peril
44-çağ +4
45-desperadost
46-hasanpinar
47-roadrunner
48-aLien +1
49-jeansatar +1
50-karagullenecati
51-kaya34
52-emrac +1 olabilir
53-atakan + 1
54-
55-
56-[/QUOTE]
ErdoganAktas
Abi hiç yakında değilim Afyondan geliyorum pazar sabahı istanbulda olucam :( valla bi güzellik yapıp bilet ayarlarsan cok sevinirim
not:Afyon manyağını artcı olarak kim kabul edicek ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)