okk bi terslik olmazsa ben de dergi bileti alıp sizlerle geliyorum
Ben çok yeni bir üyeyim.
gelmek istiyorum,
bilet nasıl temin edicem?
resimdeki motorum perte çıktı
o zamana kadar yenisi gelirmi bilmem.
hackercan biletx den bulabilirsin bide dergiler veriyor dergileri takip et derim
Beni de listeye ekleyebilirsiniz.
Bilet soran arkadaşlar ben bugün 2Teker dergisi aldım.İçinde İstanbulPark gişelerine verip karşılığında 22 Nisan tarihine 2 kişilik bilet alabileceğiniz bir kupon var.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
benim adımıda yazrsanız sevinirim..bende gelecegim...
benide eklersen sevinirim anadolu da katılmayı dusunuyorum gruba...eyvallah
bugün bende dergi aldım inşallah istanbul parkta bi terslik olmaz birde bişey soracağım arkadaşlar benim motorum yok acaba belediye falan otobüs seferi düzenliyormu istanbul parka.yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar cuma günü 3 ten sonra istanbula gidecek var mı aracı ile ben de gitmek istiyorum fakat araç yok hani motosiklet ile gidecek arkadaş filan var ise artçı olmayı teklif ediyorum.kabul eden yahut görüşmek isteyen arkadaşlar mail atabilirmi forumu takip edemiyorum pek...
Carrefour Expreslerde veya bilumum benzer yerlerde satılan Otomax adında bir dergi var fiyatı 1 YTL. Silver 2. numaralı tribün için 2 kişilik kombine bilet veriyor.
Gelemiyorum biletler çok pahalı diyen kalmasın herkes gelsin. Bu haftasonu çok heyecanlı geçecek.
Belediye otobüsleri gün boyu çeşitli noktalardan ring sefer yapıyorlar. Ulaşım sorun olmaz ancak otobus seni o kalabalıkta pista nasıl götürür tek parça inebilirmisin bilemem Cumartesi-Pazar günü İstanbul Park yönüne giden bi motorcuya moto-stop yapsan seni istanbulparka götürür
Hayatonda
ErdoganAktas abi bana alırmısın o dergiden gelince ben versem parasını ?
slm arkadaşlar bende yenı uyeyım ya neden daha once fark ettmedım bu sıteyı bu sıteyıde tesaduf uzerıne gecen sen gıttıgım motorsıklet fuarının cantasınde gordum yenı neyse artık kısmetse hep burdayım tekrar memnun oldun
Dergi sorun değil de organizasyon öncesi buluşup vermek lazım ben cumartesi veya pazar orda sıra beklememek için perşembe veya cumadan gidip kuponları biletle değiştirip sıcak biletleri elime almak istiyorum. Cumartesi pazar insanların orda birbirlerini bulmaları telefonda konuşabilmeleri vs. çok zor oluyor.. Biz büyük ihtimalde yarın ya da perşembe günü Erenköy Starbucksta buluşacağız. Yakınlardaysan uğrarsın, olmadı cumartesi konuşabiliriz.. zaten bende o zamana kadar ben kuponları bilete çevirmiş olurum.
Ben suraya gidip ne kadar dergi varsa alsam mı acaba?
Bu dergilerde sayemizde tiraj patlaması yaptı bu ay. İnşallah bizde gişelerde patlamayız..
Gerçi kuponların hiç bir yerinde stoklarla sınırlı yazmıyor ama sonuçta tribünlerde numaralı ve kapasitesi belli..
bu promosyonlarla çok kalabalık olacağı garanti..
katılım yok seyirci yok diye önceki senelerde sitem ediyorlardı. Şimdi görsünler seyirciyi..
Hayatonda
Derginin verdigi kuponlari bilete cevirebilmek icin illaki istanbulpark'a mi gitmeliyiz? Yoksa biletix'te degistirebilir miyiz?
bende varım arkadaşlar birde artçım var tabi
leto+1
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
regalraptor.net ailesi olarak MT ile beraber gelmekten gurur duyarız yazın bizide regalraptor.net (+15)
Biletix'ten değiştirilemiyor. İllaki Istanbul parkta TMSF gişelerinden almak gerekiyormuş..
Hayatonda
e bene gelmek istiyorum ama motoru satınca şimdilik başkasıyla gelebilirim. aslında kimseyle de sözleşmedim. yakınlarda beni alabilecek bi arkadaş olursa sevinirim.
Bende geliyorum ama benim gold tribunden biletim var orada ayrılacaz, en azından konvoya katılmak istiyorum....
Bu arada yolda okadar motor bir arada zaten surat yapamayız dostlar, surat yapmak istemeyenler rahat olun...
Sabahdan pendikden bostancıya gelecek arkadaşlar kasklarını takıp surat yapmadan sahil yolu yerine minibus caddesi uzerinden drgos sapağına kadar gelirlerse sorun olmaz..
Ordanda sahil yolu ve Suadiye otelinin yanından park alanına )
Bende geliyorum motorumla +1 ve araba ile 3 beş kişi daha...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)