motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Yaz bakalım listeye alper.Kaiser'siz düğün olmaz
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
arkadaşalar bende gelmeyi düşünüyorum.eskişehirde okuyorum 4 arkadaşla gelmeyi düşünüyoruz.cumartesi gebzede olacğm pazar sabahtan piste gitmeyi düşünüyoruz fakat gebzeden piste nasıl ulaşabilirim bilmiyrm.bilgisi olan varmı
arkadaşlar dergilerde biletler yok tmf yetkililerinden alacakmışız sorun çıkmaz demi.bu arada tribune sığacakmıyız biz
yaz dostum, yele gidenin yengesi, kile gidenin kazmasıyım
birşey aklımı kurcalıyor,,ookla gösterilen tribün piste en uzak tribün.diğer yakın tribünlerle bilet fiyatlarıda aynı.neden o tribünü seçtiniz?biletix.com a baktım,yoksa fiyatlar değişiyor mu?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
bence deriglerden alınacak biletlerde sorun olur cünkü dergiden alacagımız kuponla yada her neyse yarıs günü oradaki gişelerden alacakmısız sanırım sıra gelene kadar yarıs bitmesin
arkadaslar bende avcilardan katilmak istiyorum fakat ehliyetim B oldugu icin cesaret edemiyorum :(
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaslar bende geliyorum(herseye ragmen). Avcilardan direkt Eminonune gelsem kac vapuruna bineceksiniz Hareme?
alper ben de orada olucam ama baska dostlara söz verdim
orada görüşürüz
dalyanoner 10:00 da feribot isklesinde olacaklar
bende gelıyorum buyuk ıhtımal 4-5 motor 6-9 kısı arasında olucaz ıstanbul parkta gorusmek uzere
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Arkadaslar uzun bi aradan sonra hepinize merhabalar ,
Ben de gelmek istiyorum fakat yayayım yeni motosikletimi henüz almadım, sizinle pistte mi bulussak daha iyi yoksa inönü de mi? Ayrıca bi arkadasım daha gelebilir, durum tam olarak belli degil ama gelecegim insallah ,ulasım sorunu yuzunden tedirginim.. herkese kazasız belasız gunler diliyorum .. Ahmet
şii alper hayinsin beni niye yazmadın listeye sorarım sana ben gelince Manyak da geliyor GP ye beni kim alıcak artcı olarak
Not:yine afyondan geliyom siparisleri alıyım sucuk istiyen varsa para yollasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)