arkadaşLar inanılmaz bir kaLabalık var hepinize bildiriyim..
biz direk piste geçicez kaLabalık olduğumuz için..
richy galiba gazLıyacaz biz yolda.. yolda karşılaşlamk dileğiyle
arkadaşLar inanılmaz bir kaLabalık var hepinize bildiriyim..
biz direk piste geçicez kaLabalık olduğumuz için..
richy galiba gazLıyacaz biz yolda.. yolda karşılaşlamk dileğiyle
kankalar bende
gelmek istedim ama malesef gelemiyecem
malesef çalısıyorum
Yarın oralardayım, site ahalisine de uğrayacağım
bostancıdaki grub beni 15-20 bekleyebilir mi izmitten şimdi çıkıyorum.
mavi gs500. teşekkürler.
==============================
bende direk İstanbul parka gidiyorum umarım MT yi orda bulurum
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Bu +1 beni satınca bende gelemedim.mostwanted_57 +1
son anda gelemeyeceğini söyleyince 11:45 de evden çıktım. 12 de bostancıdaydım ama otobüs falan bulamadım. gittiğim gibi geri geldim. daha önce söyleseydi atlardım birinin ardına...
+1
40 yılın başı biyere gidelim dedik........
moto gp ye 2.köprüden giden arkadaşları bekleyen tatlı sürprizler...FSM köprü (2.köprü)girişinde emniyet şeridinde sotede bekleyen ekip abilerimiz tüm evraklarınızı itinayla kontrol eder...
evrakınız tam...deponuz dolu ehliyet ve ruhsatınız hazır olsun... ben olsam gitmezdim bugün...motorların evrak kontolü için özel bir talimat var çünkü ...aç ntvde paşa paşa...ohh...
birde ehliyetsiz eksik evraklı o kadar arkadaş var ki...hepsi kucakta bugün...
inşallah sağsalim cezasız belasız dönersiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hadi bakalım.. gidin gelin fotoğrafları görelim. ben TV den izliyeceğim. esenyurttan bir de otobüsle istanbul park a gitmek için sabah 4 te kalkmam gerekir ama o saat te otobüs yok.. Tv ye mecbur kaldık bu sene... :(
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
125 cc de finişe doğru olan kapışmayı göremedi gidenler bütük ihtimalle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ben 14,30 da gittim sadece GP yi izledim sadece ses için bile orda olmaya değer yarış güzeldi
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
Baya güzel yarıştı 125 ve 250'likler, MotoGP sıradandı. Pedrosa ortalığı kırıp saçmasa heyecanlı fazla sahne yoktu, Rossi bir iki geçiş yaptı-geçildi alt tarafı.
Özellikle 250cc'nin son 8 turu gerçekten çok iyiydi.
250 cc cok keyifli ve heyecanlıydı diğerleri keyifsiz oldu
arkadaşlar yarış nasıldı umarım eğlenmişinizdir...bu arada mersinden yarışa katılan halil fıstık kaza geçirmiş olay ile bilgisi olan var mı?...bilgilendirirseniz sevinirim...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
arkadaşlar dünkü yüksek katılımınız için herkese teşekkür ederim
dün biraaz organizasyon bozukluğu yaşadık
heryere herkese yetişmeye çalıştım ama olmadı
yolda grup sürüşümüz biraz enteresan oldu özellikle dolmabahçeden sirkeciye giderken allahtan kaza bela yaşamadık
bostancı buluşmasından sora regalciler olarak yola çıkmamız ve yol boyunca gidişimiz güzeldi
ancak İstanbul parka geldiğimiz sırada diğer motorlarında etkisiyle hepimiz değişik yerlere ayrıldık
zaten bundan sorada bi daha belimizi doğrultamadık
tribünlere geçtikten sora irtibatımız tamamen koptu çıkışı söylemeye gerek yok herkes kendi kafasına göre takılcaktı zaten öylede oldu
iyi kötü ben çok keyif aldım herkese katılımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim
inşallah başka bir organizasyonda daha güzel etkinlikler düzenleriz
hepiniz sevgiyle kalın
hatalarım olduysa sizleri üzdüysem de affola
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Öncelikle beni artçı olarak alan Alper (Alper_tim) abime ve katılan herkese çok çok teşekkür ederim.
Özellikle gidişimizde hava çok güzeldi ve katılımcıların etkisiylede çok keyifli bir gün yaşadık.
Yarışların zaten ayrı bir tadı vardı. Ondan bahsetmeye hiç gerek yok.
Herkese tekrar teşekkür ederim...
arkadaşlar kimse üzerine alınmasın ama grup sürüşünde sınıfta kaldık bence. her anı tehlikelerle dolu bir sürüştü. o kadar yakın takip vardı ki istanbul parka girerken yola dizilen kukaların parçalanmaya başladığı gördüm ön taraftan birileri dağıttı orayı sonra bir tanesi de benim kucağı geliyodu zor sıyırdım. inş. arka taraftan birileri düşmemiştir çünkü çok karıştı arkası.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)