Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

MOTOGP'ye Gidiyoruz - 22 Nisan 2007 - MT Organizasyonu

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    o zaman desene avrupadan anadoluya kasksız gecicez o kadar bisi olmaz bea sanırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Geçen sene köprü çıkışında polis çevirmişti grubu galiba...Dikkat etmekte fayda var bence. Avrupa yakasından katılacak hiç kimsede fazla kask yok mu şimdi?
    Ayrıca benim gelişim de düşük bir ihtimal. Bana güvenip buradan sonra da kasksız kalma, hem vicdan azabı çekmek, hem hiç yoktan dayak yemek istemem.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

prestijsigorta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    .
    merhaba benide listeye eklermisiniz

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Başka bir başlıkta richy dergilerden alınan kuponların nereden bilete çevrilebileceğini yazmış, burada da bulunması gerektiğini düşündüm:
    Alıntı richy adlı üyeden alıntı

Kırmızı noktalı yerdeki gişeden garanti.com.tr den aldığınız bileti veya paralı biletinizi,
    ok ile işareti ile gösterdiğim yolun başından ise dergilerin verdiği biletinizi alabilirsiniz.
    Teşekkürler richy

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka bir başlıkta richy dergilerden alınan kuponların nereden bilete çevrilebileceğini yazmış, burada da bulunması gerektiğini düşündüm:

Teşekkürler richy

Valla ben oraya ilk kez gelicem, bu krokiden bişey anlamadım, elimde dergimle bilenlerin arkasına takılırım artık.

Motosikleti
    olcan138 ümidim vardır diye mutlaka birisinin yanında yedek kask vardır diye düşünüyorum. tabi olmama ihtimalinide göz önüne alırsak gene arabalara mahkum kalma durumu var

YEDEK KASKI OLAN VARSA YARIN YANINDA GETİRİRMİ LÜTFEN KASKA İHTİYACIM VAR YARIN
    Not: Kask Getirene 1 kutu lokum hediye

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Özetle; zaten her yol ana tribünün oraya çıkar, ana tribünün arkasında boş ve geniş bir meydan vardır. O boşlukta organizasyonlar sırasında markalar stand kurar, ürünlerini tanıtır satarlar(gereksiz bilgi), Garanti Bankası'nın sanırım bu alanda bir standı var ve biletleri oradan dağıtıyor.
    Dergi kuponlarını bilete çeviren TMF gişesiyse ok yönündeki yolun ucundaymış.(Bu yol araba veya motosikletlerin giriş yaptığı yol olabilirmiş gibime geliyor ama bu mu yoksa buna paralel bir yol mudur o, o konuda emin değilim.)

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özetle; zaten her yol ana tribünün oraya çıkar, ana tribünün arkasında boş ve geniş bir meydan vardır. O boşlukta organizasyonlar sırasında markalar stand kurar, ürünlerini tanıtır satarlar(gereksiz bilgi), Garanti Bankası'nın sanırım bu alanda bir standı var ve biletleri oradan dağıtıyor.
    Dergi kuponlarını bilete çeviren TMF gişesiyse ok yönündeki yolun ucundaymış.(Bu yol araba veya motosikletlerin giriş yaptığı yol olabilirmiş gibime geliyor ama bu mu yoksa buna paralel bir yol mudur o, o konuda emin değilim.)
    Zaten otoparklarda orada, sanırım bizim motorları oraya park edeceğiz. Oradan kayıveririz gişelere o zaman , umarım sıra çok olmaz.
    Daha olmazsa yarın "Huoop! Kimdi o gişenin yerini bilmeyen?!!!" diye bağırırsanız, "Benim, Benim! Beni de bekleyin!" diye bağırırım peşinize takılmak için .

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Geçen sene park ettiğimiz yer bu sene yarışları izlemeyi düşündüğümüz 2.tribünün hemen girişi yani oranın biraz daha ilerisi (şekle göre sağ tarafı) idi.
    Bence girişte bilet işini halledip, sonra park yerine gitmek mantıklı olacaktır. Yoksa bir miktar yürümek gerekecek ve bunun sıra beklemek dışında gidiş-dönüşü en az bir 15-20 dakika sürecektir

ruzgar_bey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF500
    Arkadaslar;

Bulusma noktasindan sonra herkes bir araya gelipte piste gidecegimiz an yada piste vardgimizda gurup liderleri ekiplerindeki kisilerin biletlerini toplayarak butun biletleri degistirse ve gurubuna dagitsa gisede yigilma yapmamis oluruz
    Saygilar;
    Hakan Altiparmak

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS

Kırmızı okla gösterilen yer geçen sene izlenilen tribün. Sarı kutu içinde olan yer ise bu sene izleyeceğimiz tribün. Daha önce bir arkadaşın dediği gibi piste bayağı uzak..

Dürbün varsa yanınıza alın..

ya ben geliyorum fakat babam motora izin vermiyor ::..... Boş yeri olan varmı ???

Motosikleti
    necott kaskını al gel hatta varsa yedek kaskınıda al benim de kaska ihtiyacım var bulusma noktasında birinin arkasına atlıcaz artık

dostalarım bende allah izin verirse dolmabahçeye gelicem hareket 9,30 da galiba...

ne güzel söylüyorsun babam motorla gidemezsin diyor ben de belediye ile gideceğim dedim... kask hayal oldu

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Sıralama turlarını izleyen var mı arkadaşlar?

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    arkedeşler yarın bir aksilik olmazsa sabah erken gideceğim buluşma noktasında olamayabilirim bilginize

Rüzgar gibi geçti

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar biletlerinizi aldıktan sonra ana tribünün ordan sizi üst taraftaki otoparka yönlendireceklerdir. Geçen seneki tribüne gidecekmiş gibi anatribün arkasındaki otoparka girmeden devam edin. Yolun sonundan içeri gireceksiniz. İçeri girdikten sonra motorlarınızı ana tribün arkasındaki standların oraya bile koyarsınız. Çıkarkende gebzeyi dolaşmadan kolayca ana yola çıkarsınız. Biletler ilk girişteki kontrol noktasında değiştiriliyor.
    Ben biletlerimi dün almıştım, Bugün baktım fazla kalabalık yoktu. Toplu olarak biletlerinizi alırsanız yığılma olmadan hemen alabilirsiniz. Ama yarın ne olur bilemem.
    Hayatonda

Motosikleti
    Burgman AN400 K7 Silver + Asya T-19A 2006 Kırmızı
    son anda oldu ama...
    ben ve eşim de geliyoruz.
    saygılar
    omurilik+1
    Veni Vidi Vici

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı ilnapoli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıralama turlarını izleyen var mı arkadaşlar?
    evet arkadaşım ben sıralamayı izledim.

10. sayfa BirinciBirinci ... 891011 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler