o zaman desene avrupadan anadoluya kasksız gecicez o kadar bisi olmaz bea sanırım
o zaman desene avrupadan anadoluya kasksız gecicez o kadar bisi olmaz bea sanırım
Geçen sene köprü çıkışında polis çevirmişti grubu galiba...Dikkat etmekte fayda var bence. Avrupa yakasından katılacak hiç kimsede fazla kask yok mu şimdi?
Ayrıca benim gelişim de düşük bir ihtimal. Bana güvenip buradan sonra da kasksız kalma, hem vicdan azabı çekmek, hem hiç yoktan dayak yemek istemem.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Başka bir başlıkta richy dergilerden alınan kuponların nereden bilete çevrilebileceğini yazmış, burada da bulunması gerektiğini düşündüm:
Teşekkürler richyrichy adlı üyeden alıntı
olcan138 ümidim vardır diye mutlaka birisinin yanında yedek kask vardır diye düşünüyorum. tabi olmama ihtimalinide göz önüne alırsak gene arabalara mahkum kalma durumu var
YEDEK KASKI OLAN VARSA YARIN YANINDA GETİRİRMİ LÜTFEN KASKA İHTİYACIM VAR YARIN
Not: Kask Getirene 1 kutu lokum hediye
Özetle; zaten her yol ana tribünün oraya çıkar, ana tribünün arkasında boş ve geniş bir meydan vardır. O boşlukta organizasyonlar sırasında markalar stand kurar, ürünlerini tanıtır satarlar(gereksiz bilgi), Garanti Bankası'nın sanırım bu alanda bir standı var ve biletleri oradan dağıtıyor.
Dergi kuponlarını bilete çeviren TMF gişesiyse ok yönündeki yolun ucundaymış.(Bu yol araba veya motosikletlerin giriş yaptığı yol olabilirmiş gibime geliyor ama bu mu yoksa buna paralel bir yol mudur o, o konuda emin değilim.)
Zaten otoparklarda orada, sanırım bizim motorları oraya park edeceğiz. Oradan kayıveririz gişelere o zaman , umarım sıra çok olmaz.
Daha olmazsa yarın "Huoop! Kimdi o gişenin yerini bilmeyen?!!!" diye bağırırsanız, "Benim, Benim! Beni de bekleyin!" diye bağırırım peşinize takılmak için .
Geçen sene park ettiğimiz yer bu sene yarışları izlemeyi düşündüğümüz 2.tribünün hemen girişi yani oranın biraz daha ilerisi (şekle göre sağ tarafı) idi.
Bence girişte bilet işini halledip, sonra park yerine gitmek mantıklı olacaktır. Yoksa bir miktar yürümek gerekecek ve bunun sıra beklemek dışında gidiş-dönüşü en az bir 15-20 dakika sürecektir
Arkadaslar;
Bulusma noktasindan sonra herkes bir araya gelipte piste gidecegimiz an yada piste vardgimizda gurup liderleri ekiplerindeki kisilerin biletlerini toplayarak butun biletleri degistirse ve gurubuna dagitsa gisede yigilma yapmamis oluruz
Saygilar;
Hakan Altiparmak
ya ben geliyorum fakat babam motora izin vermiyor ::..... Boş yeri olan varmı ???
necott kaskını al gel hatta varsa yedek kaskınıda al benim de kaska ihtiyacım var bulusma noktasında birinin arkasına atlıcaz artık
dostalarım bende allah izin verirse dolmabahçeye gelicem hareket 9,30 da galiba...
ne güzel söylüyorsun babam motorla gidemezsin diyor ben de belediye ile gideceğim dedim... kask hayal oldu
Sıralama turlarını izleyen var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar biletlerinizi aldıktan sonra ana tribünün ordan sizi üst taraftaki otoparka yönlendireceklerdir. Geçen seneki tribüne gidecekmiş gibi anatribün arkasındaki otoparka girmeden devam edin. Yolun sonundan içeri gireceksiniz. İçeri girdikten sonra motorlarınızı ana tribün arkasındaki standların oraya bile koyarsınız. Çıkarkende gebzeyi dolaşmadan kolayca ana yola çıkarsınız. Biletler ilk girişteki kontrol noktasında değiştiriliyor.
Ben biletlerimi dün almıştım, Bugün baktım fazla kalabalık yoktu. Toplu olarak biletlerinizi alırsanız yığılma olmadan hemen alabilirsiniz. Ama yarın ne olur bilemem.
Hayatonda
son anda oldu ama...
ben ve eşim de geliyoruz.
saygılar
omurilik+1
Veni Vidi Vici
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)