Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti

REKLAM ALANI
    delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı vınvın adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek kişilik nevresimler standart oluyor. Yurt için önemli olan bu çarşafların altının lastikli olması ve odalar 8 kişilik olduğu için her odaya aynı model çarşafların serilmesi.
    Handecim bence sen bi yerden bu tür çarşaf fiyatı al hatta fiyat aldığın yeri bildir gidiğp alalım o gün veririz içeri... bunu bize duyur sonrasında kim kaç tane alabilecekse sana özelden bildirsin ki.. artık yavaş yavaş eksikleri halledelim. ikram için neler yapılacak ne alınmasına karar verildi ? duyur ki bölüşelim.... yada sen bölüştür ne bilim işte yapalım artık bişeyler
    valla iş uzadıkça ben ümidimi kaybetmeye başladım...
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @vınvın,

şarkı çok güzelmiş bence ilk sayfaya koyabilirsin bunu.
    bende 2 gün giremedim ama bu topiği unuttuk demek değil. motogp vardı havalarda güzeldi(bahane hazır)
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

vınvın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı delipoyraz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Handecim bence sen bi yerden bu tür çarşaf fiyatı al hatta fiyat aldığın yeri bildir gidiğp alalım o gün veririz içeri... bunu bize duyur sonrasında kim kaç tane alabilecekse sana özelden bildirsin ki.. artık yavaş yavaş eksikleri halledelim. ikram için neler yapılacak ne alınmasına karar verildi ? duyur ki bölüşelim.... yada sen bölüştür ne bilim işte yapalım artık bişeyler
    valla iş uzadıkça ben ümidimi kaybetmeye başladım...
    Fundacım merak etme birkaç yerden çarşaflarla ilgili fiyat aldım. Aslında bir girişimde daha bulundum. Sanırım çarşafların büyük bir çoğunluğunu ücretsiz temin edebileceğiz . Daha doğrusu 100 adet çarşaf için sembolik bir rakam ödeyebiliriz. Bununla ilgili yarın tekrar görüşeceğim.
    Yiyecek konusuna gelince iki alternatifimiz vardı biliyorsun. Sandviç ya da ev yapımı börek. Bu gün onların rakamları da belirlenecek. Çarşaflardan net haber gelmeden duyurmak istemedim. O yüzden siteye yazmadım.
    Ama umutsuzluğa kapılacak birşey yok ortada. Sonuçta başlığı erken açtık ve bu sırada başka geziler de vardı.Yavaş yavaş hepimizin katkıları ile başlık yine canlanacak düşündüğümüz herşeyi yapacağız merak etme

Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @vınvın,

şarkı çok güzelmiş bence ilk sayfaya koyabilirsin bunu.
    bende 2 gün giremedim ama bu topiği unuttuk demek değil. motogp vardı havalarda güzeldi(bahane hazır)
    İlk sayfaya koyuyorum

Motosikleti
    ben 2 tekerlerden korkarım:):)
    arkadaşlar günaydın
    23 nisan tatilindaydik o yüzden girememişizdir başlığa zaten benim hep sorun var ya siteye girmemde neyse delipoyraz dab ders alacağım
    ayrıca mısır poşeti hazır birde 3 koli meyve suyu sanırım 72 adet oluyo onlar da hazır şeftali ve kayısı düşünüyorum ne dersiniz??

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    Alıntı caprice3434 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar günaydın
    23 nisan tatilindaydik o yüzden girememişizdir başlığa zaten benim hep sorun var ya siteye girmemde neyse delipoyraz dab ders alacağım
    ayrıca mısır poşeti hazır birde 3 koli meyve suyu sanırım 72 adet oluyo onlar da hazır şeftali ve kayısı düşünüyorum ne dersiniz??
    Harikasınnnn

ehh en azından meyve suyu işi tamam görünüyor... bende keklerini alacağım... hadi arkadaşlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum... hadi artık harekete geçelim lütfen....:bounce:
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Alıntı caprice3434 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar günaydın
    Süpersin Teşekkür ederiz

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Sevgili arkadaşlar, çok güzel bir organizasyon olacak. Ben ve eşim de katılacağız muhakkak. Forumu okumaya çok vaktim olmuyordu ama, ikramlardı, hediyelerdi netleşince başlığa katkımız ne olacaksa yazılabilirmi.
    Daha önce yaptığım çocuk yuvası ziyaretlerinden hep gırtlağımda bir yumrukla ayrılmıştım. Çok anlamlı bir gezi olacak, şimdiden herkese teşekkürler.
    Poturdak

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşlar, çok güzel bir organizasyon olacak. Ben ve eşim de katılacağız muhakkak. Forumu okumaya çok vaktim olmuyordu ama, ikramlardı, hediyelerdi netleşince başlığa katkımız ne olacaksa yazılabilirmi.
    Daha önce yaptığım çocuk yuvası ziyaretlerinden hep gırtlağımda bir yumrukla ayrılmıştım. Çok anlamlı bir gezi olacak, şimdiden herkese teşekkürler.
    Eşinizi ve sizi aramızda görmekden mutluluk duyarız

Motosikleti
    şimdi aklıma geldi, en son Karamürsel Çocuk yuvası gezimizde öğrencilerle beraber Uçurtmalar yapmıştık birsürü, uçurup çocuklarla beraber hediye etmiştik. Dur bakayım yapabilirsem iyi olur mu. Hasan Tan ın bahçesi müsaitmi uçurtmaya bilmiyorum
    Poturdak

kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdi aklıma geldi, en son Karamürsel Çocuk yuvası gezimizde öğrencilerle beraber Uçurtmalar yapmıştık birsürü, uçurup çocuklarla beraber hediye etmiştik. Dur bakayım yapabilirsem iyi olur mu. Hasan Tan ın bahçesi müsaitmi uçurtmaya bilmiyorum
    abi guzel fikir ama bahce olmasına ragmen mahalle içi musait değil o yuzden
    GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:

Motosikleti
    Hadi Yaaa, demek mahalle arası. O zaman uçuramayız Dur bakalım başka hediye düşünelim. Yiyecek içecek işi ne oldu acaba, toplu mu alacağız herkes kendimi birşeyler ayarlayıp getirecek.

Tühh yaaa, uçurtmayı da başka gezide uçururuz artık, benim aklım uçurtmada kaldı
    Poturdak

Hadi Yaaa, demek mahalle arası. O zaman uçuramayız Dur bakalım başka hediye düşünelim. Yiyecek içecek işi ne oldu acaba, toplu mu alacağız herkes kendimi birşeyler ayarlayıp getirecek.

Tühh yaaa, uçurtmayı da başka gezide uçururuz artık, benim aklım uçurtmada kaldı
    Uçurtma gerçekten güzel bir fikirdi Ama kırmızı'nın da dediği gibi konum olarak yuva uçurtma uçurmaya müsait değil...

Yiyecek konusunda çocukların rahat yiyebileceği ve sağlıklı besin maddelerini düşünüyoruz. Geçen seferki ziyeretimiz kapalı mekanda yemekhane de gerçekleşmişti. Fakat bu sefer bahçe partisi yapmayı düşünüyoruz. Bahçeye ses sistemi kuracağız ve palyaco getireceğiz. Bu nedenle çocukların elde rahatlıkla yiyebileceği şeyler almayı planlıyoruz. Yapılacak olan tüm masrafları katılmak isteyen kişi sayısına göre bölüşeceğiz... Ama yapılan harcamalardan herhangibirini tek başıma ben karşılamak istiyorum diyene de itiraz etmeyiz

Motosikleti
    Tamamdır, takip ediyorum, bakalım biz ne yapabiliriz.
    Çocukların kucak ihtiyacı çok fazla arkadaşlar. Oyuncaktı, giysiydi değil! Hepsi etrafınızı sarar kucak için. Katılabilen herkes gelsin bence. Unutamayacağınız bir şey olacağını garanti edebilirim
    Buluşulacak yerleride organize edelim, biz bostancı tarafındayız, anadolu yakası buluşması katılımcılara göre ayarlanabilir
    Poturdak

Arkadaşlar çarşaflarla ilgili araştırmalara devam ediyorum. Çeşitli firmalardan fiyat araştırması yaptım. Bugün gelen mail verilen rakamlar içerisinde ve çarşafların özellikleri bakımından bana en mantıklı gelen oldu. Sizinle paylaşmak istedim...

Bu arada jameika34 arkadaşımız Sirkecideki çeşitli firmalardan teklifler aldı. Sizlere gün içerisinde iletecektir bu bilgileri. Kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim...

Kimden: Bekir BOYALIKLI <info@moralteks.com>
    Gönderilme Tarihi: 25 Nisan 2007 Çarşamba 11:09:35
    Kime: hande arıkan <handefener@hotmail.com>
    Konu: Re: lastikli çarşaf

| | | Gelen Kutusu

--------------------------------------------------------------------------------

Ek: lastikli.jpg (0.02 MB)

Merhaba Hande Hn,

Once ilginize ve boyle hayirli bir ise onculuk ettiginiz icin tebrik ve tesekkurlerimi sunarim.

Stoklarımızdaki lastikli çarşaflarımız 100x200 cm olup jarse kumastan imal edilmektedir.
    Kivirma payi 30 cm ve komple lastiklidir.
    Cesitli duz renkler mevcuttur.

Bizim de bu iste tuzumuz bulunmasini arzu ettigimizden sadece maliyet bedeli olarak 3 TL dan size veya vereceginiz adrese gonderebiliriz.

Saygilarimla.

Bekir BOYALIKLI
    MSN : info@stokcunuz.com
    MAIL : info@moralteks.com
    TEL : 0542 237 22 82

Banka Hesap bilgileri :
    Garanti Bankasi Gemlik Subesi
    Rumeysa BOYALIKLI 6690023 nolu hesap

Veya Posta Ceki Hesabi :
    Rumeysa BOYALIKLI
    5384593 nolu posta ceki hesabı

----- Original Message ----- From: "hande arıkan" <handefener@hotmail.com>
    To: <info@moralteks.com>
    Sent: Tuesday, April 24, 2007 12:28 PM
    Subject: lastikli çarşaf

İyi günler,

İstanbul Hasan Tan Çocuk Yuvasına bağışlamak üzere 100 adet lastikli tek kişilik çarşafa ihtiyacımız bulunmaktadır. Çeşitli firmalardan fiyat araştırması yapmaktayız. Çocuk yuvasına bağışlamak için alınacak bu çarşaflar için sizden de fiyat istemekteyiz. Ayrıca korgo ödemesi tarafımızdan yapılmak kaydı ile yurt adresine alım gerçekleştiğinde çarşafları gönderme şansınız olur mu ? Bu konularda bilgi aktarımında bulunmanızı rica ederim.
    Saygılarımla
    Hande Arıkan

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Bence müthiş bir fiyat Hande. Yarısını karşılamaya hazırım ben.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaiser çok teşekkür ederiz

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Çarşaflar için yaptığı araştırmadan dolayı Hande'ye bravo.

Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı
    Bende diğer yarısını karşılayabilirim.

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hande'ye emekleri için çok teşekkürler. çok iyi bir fiyat almış. herkes yarısını ödedi bize bişey kalmadı
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

ylc

Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çarşaflar için yaptığı araştırmadan dolayı Hande'ye bravo.

Bende diğer yarısını karşılayabilirim.
    çocuklar için göstermiş olduğunuz bu ilgi ve çabanızdan ötürü hepinize sonsuz teşekkürler, aranızda olamadığım için son derece üzgünüm.gayretleriniz için tekrar sağolun.banada bir görev düşerse seve seve yerine getirmeye hazırım.antepten sevgiler.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hande'ye emekleri için çok teşekkürler. çok iyi bir fiyat almış. herkes yarısını ödedi bize bişey kalmadı
    Hepinize asıl ben teşekkür ederim

Erdemcim sen merak etme daha yapılacak çok şey var. Delipoyraz kekleri ayarladı, caprise3434 içecekleri temin etti, Green Park Otelleri tatlı&tuzlu kurabiyeleri getirecek ama daha süslemeler var, börekler var, ses sisteminin kirası, palyaconun parası, çocuklar için yapılacak çok şey var. Bizlerde bunları üstlenip hem harika bir gün yaşatacak ve yaşayacağız, hem de yurdun ihtiyaçlarını biraz olsun temin etmiş olacağız.

Duyarlılığından ve katkılarından dolayı başta site yönetimi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim...

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)