[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti
Reklamlar
-
24 Nisan 2007, 11:38
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Reklamlar
-
24 Nisan 2007, 11:38
@vınvın,
şarkı çok güzelmiş bence ilk sayfaya koyabilirsin bunu.
bende 2 gün giremedim ama bu topiği unuttuk demek değil. motogp vardı havalarda güzeldi(bahane hazır)
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
24 Nisan 2007, 11:50
delipoyraz adlı üyeden alıntı
Handecim bence sen bi yerden bu tür çarşaf fiyatı al hatta fiyat aldığın yeri bildir gidiğp alalım o gün veririz içeri... bunu bize duyur sonrasında kim kaç tane alabilecekse sana özelden bildirsin ki.. artık yavaş yavaş eksikleri halledelim. ikram için neler yapılacak ne alınmasına karar verildi ? duyur ki bölüşelim.... yada sen bölüştür ne bilim işte yapalım artık bişeyler
valla iş uzadıkça ben ümidimi kaybetmeye başladım...
Fundacım merak etme birkaç yerden çarşaflarla ilgili fiyat aldım. Aslında bir girişimde daha bulundum. Sanırım çarşafların büyük bir çoğunluğunu ücretsiz temin edebileceğiz . Daha doğrusu 100 adet çarşaf için sembolik bir rakam ödeyebiliriz. Bununla ilgili yarın tekrar görüşeceğim.
Yiyecek konusuna gelince iki alternatifimiz vardı biliyorsun. Sandviç ya da ev yapımı börek. Bu gün onların rakamları da belirlenecek. Çarşaflardan net haber gelmeden duyurmak istemedim. O yüzden siteye yazmadım.
Ama umutsuzluğa kapılacak birşey yok ortada. Sonuçta başlığı erken açtık ve bu sırada başka geziler de vardı.Yavaş yavaş hepimizin katkıları ile başlık yine canlanacak düşündüğümüz herşeyi yapacağız merak etme
edy adlı üyeden alıntı
@vınvın,
şarkı çok güzelmiş bence ilk sayfaya koyabilirsin bunu.
bende 2 gün giremedim ama bu topiği unuttuk demek değil. motogp vardı havalarda güzeldi(bahane hazır)
İlk sayfaya koyuyorum
-
24 Nisan 2007, 12:21
-
24 Nisan 2007, 12:36
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
24 Nisan 2007, 12:38
-
24 Nisan 2007, 12:49
Sevgili arkadaşlar, çok güzel bir organizasyon olacak. Ben ve eşim de katılacağız muhakkak. Forumu okumaya çok vaktim olmuyordu ama, ikramlardı, hediyelerdi netleşince başlığa katkımız ne olacaksa yazılabilirmi.
Daha önce yaptığım çocuk yuvası ziyaretlerinden hep gırtlağımda bir yumrukla ayrılmıştım. Çok anlamlı bir gezi olacak, şimdiden herkese teşekkürler.
Poturdak
-
24 Nisan 2007, 12:56
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar, çok güzel bir organizasyon olacak. Ben ve eşim de katılacağız muhakkak. Forumu okumaya çok vaktim olmuyordu ama, ikramlardı, hediyelerdi netleşince başlığa katkımız ne olacaksa yazılabilirmi.
Daha önce yaptığım çocuk yuvası ziyaretlerinden hep gırtlağımda bir yumrukla ayrılmıştım. Çok anlamlı bir gezi olacak, şimdiden herkese teşekkürler.
Eşinizi ve sizi aramızda görmekden mutluluk duyarız
-
24 Nisan 2007, 13:19
şimdi aklıma geldi, en son Karamürsel Çocuk yuvası gezimizde öğrencilerle beraber Uçurtmalar yapmıştık birsürü, uçurup çocuklarla beraber hediye etmiştik. Dur bakayım yapabilirsem iyi olur mu. Hasan Tan ın bahçesi müsaitmi uçurtmaya bilmiyorum
Poturdak
-
24 Nisan 2007, 15:51
şimdi aklıma geldi, en son Karamürsel Çocuk yuvası gezimizde öğrencilerle beraber Uçurtmalar yapmıştık birsürü, uçurup çocuklarla beraber hediye etmiştik. Dur bakayım yapabilirsem iyi olur mu. Hasan Tan ın bahçesi müsaitmi uçurtmaya bilmiyorum
abi guzel fikir ama bahce olmasına ragmen mahalle içi musait değil o yuzden
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
-
24 Nisan 2007, 20:02
Hadi Yaaa, demek mahalle arası. O zaman uçuramayız Dur bakalım başka hediye düşünelim. Yiyecek içecek işi ne oldu acaba, toplu mu alacağız herkes kendimi birşeyler ayarlayıp getirecek.
Tühh yaaa, uçurtmayı da başka gezide uçururuz artık, benim aklım uçurtmada kaldı
Poturdak
-
24 Nisan 2007, 22:15
Hadi Yaaa, demek mahalle arası. O zaman uçuramayız
Dur bakalım başka hediye düşünelim. Yiyecek içecek işi ne oldu acaba, toplu mu alacağız herkes kendimi birşeyler ayarlayıp getirecek.
Tühh yaaa, uçurtmayı da başka gezide uçururuz artık, benim aklım uçurtmada kaldı
Uçurtma gerçekten güzel bir fikirdi Ama kırmızı'nın da dediği gibi konum olarak yuva uçurtma uçurmaya müsait değil...
Yiyecek konusunda çocukların rahat yiyebileceği ve sağlıklı besin maddelerini düşünüyoruz. Geçen seferki ziyeretimiz kapalı mekanda yemekhane de gerçekleşmişti. Fakat bu sefer bahçe partisi yapmayı düşünüyoruz. Bahçeye ses sistemi kuracağız ve palyaco getireceğiz. Bu nedenle çocukların elde rahatlıkla yiyebileceği şeyler almayı planlıyoruz. Yapılacak olan tüm masrafları katılmak isteyen kişi sayısına göre bölüşeceğiz... Ama yapılan harcamalardan herhangibirini tek başıma ben karşılamak istiyorum diyene de itiraz etmeyiz
-
24 Nisan 2007, 22:19
Tamamdır, takip ediyorum, bakalım biz ne yapabiliriz.
Çocukların kucak ihtiyacı çok fazla arkadaşlar. Oyuncaktı, giysiydi değil! Hepsi etrafınızı sarar kucak için. Katılabilen herkes gelsin bence. Unutamayacağınız bir şey olacağını garanti edebilirim
Buluşulacak yerleride organize edelim, biz bostancı tarafındayız, anadolu yakası buluşması katılımcılara göre ayarlanabilir
Poturdak
-
25 Nisan 2007, 16:58
-
25 Nisan 2007, 17:27
Bence müthiş bir fiyat Hande. Yarısını karşılamaya hazırım ben.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
25 Nisan 2007, 17:36
-
25 Nisan 2007, 18:07
Admin
Çarşaflar için yaptığı araştırmadan dolayı Hande'ye bravo.
Kaiser adlı üyeden alıntı
Bence müthiş bir fiyat Hande. Yarısını karşılamaya hazırım ben.
Bende diğer yarısını karşılayabilirim.
-
25 Nisan 2007, 18:15
hande'ye emekleri için çok teşekkürler. çok iyi bir fiyat almış. herkes yarısını ödedi bize bişey kalmadı
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
25 Nisan 2007, 18:24
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
25 Nisan 2007, 23:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)