Yağmur yağmazsa ben de aranızda olacağım arkadaşlar..
Yağmur yağmazsa ben de aranızda olacağım arkadaşlar..
Ducatista:)
Canım abim,ben organizasyon işinde acayip vasatımdır.Çok iyi görev adamı olmama rağmen,ön ayak konusunda yerlerde sürünüyorum.Bi arkadaşımız -mesela Hande- liderlik ederse yapalım kahvaltıyı Bide cumartesi çalışan arkadaşlar çoğunlukta,pazar desek biz buna nasıl olur?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Yağmur yağmazsa bide güneş açmazsa veya bulut olmazsa bende gelirim
KAMP ADAMLARI
Valla ben o dondurucu soğukta Kıyıköyde çadırda kaldıktan sonra Çengelköy'de bulutmuş,rüzgarmış vız gelir tırıs gider
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
canlarım, ciğerlerim.... az evvel Green Park Kartepe'den Berrin Hanım beni ziyarete geldi... müsaid olursa ziyaret günü kendisi de bizimle beraber gelerek hem katılımıyla bize destek verecek hemde çocuklara kurabiyelerin dağıtımı sırasında yardımcı olacaklar....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Arkadaşlar şimdi yuvamızla tekrar görüştüm. Geçen sefer yaptığımız destekler için teşekkür ettiler. Mümkünse bu sefer bizden tek kişilik bazalar için lastikli çarşaf talebinde bulundular. Odalar 8 kişilik ve her odaya takım olarak çarşaf serdikleri için pembe- turuncu ve mavi - yeşil tonlarında 8 ve katları olmak üzere çarşafa ihtiyaçları var. Bu konuyu nasıl halledebileceğimizi konuşursak iyi olur. Fikirlerinizi, önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz
Hande aranan çarşafların boyutu ne olacak acaba?
merhaba ben chaplin yeni üyeyim selamlar....deeeermişim mesela topiği de güncellermişim
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ya neden kimse buraya bişi yazmıyor artık?
çarşaf problemi çözüldü mü mesela?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Hakkaten nooolmuş burda? Kimse uğramaz olmuş başlığa. Neredesiniz arkadaşlar?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Arkadaşlar bir kaç gün siteye uzun süreli giremedim. Bakıyorum benim gibi bir çok arkadaşımda siteye girip bu başlıkla ilgilenmemiş
Uzun gibi gözüksede aslında 2 haftadan az zamanımız kaldı yurt ziyaretimize ve yapmamız gereken daha çok şey var...
Darıcaya gidildi moto gp heyecanı bitti ( ben gidemedim ) artık bu başlığa biraz daha ilgi göstermenin zamanı geldi...
Çok sevdiğim bir şarkı olmasına rağmen, dün televizyonda dinleyene kadar aklımdan çıkmıştı . Sezen Aksu'dan dinlerken aklıma yurdaki çocuklar geldi. Sizinle de paylaşmak istedim...
ÇOCUK
Bir yerlerde bir çocuk doğdu
Sancısını içimde duyuyorum
Kim bilir kimin çocuğusun
Gözlerinde güneşi görüyorum
Gözlerinde hayat pırıl pırıl
Ellerinde ümitlerimiz var
Dünyanın tüm pisliklerine
Sıkılmış o minik yumruklar
Güzel bebek buram buram
İnsan sevgisi kokuyorsun
Bir küçük dünya gibi varlığın
Sırtında dünyayı taşıyorsun
Kim olursa olsun anan baban
Sorumluyum onlar kadar senden
Adını hiç bilmesem bile
Benim öz be öz çocuğumsun sen
Sezen AKSU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)