Biz dediğin kimlerdir? Ne iş yaparlar? Hem bakalım ben kabul edecek miyim bu davetinizi? Düşünüp size dönceem ben beklemede kalın plss
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Deli poyraz abiii resimler çok güzel
Güvenli Sürüş ve Güvenli beslenme
KAMP ADAMLARI
Cevap geldi.... O gün PALYAÇOmuz var artık.. maliyeti ile ilgili bilgiyi özelden yazacağım sana hande... Ayrıca çok önemli bir gelişme oldu, belki ismini duymuşsunuzdur GREEN PARK OTELLER Grubu o gün bize tatlı ve tuzlu kurabiye getirecek... Hatta yuvaya getirip bana teslim edecekler onun organizasyonu üzerine çalışıyorum şu an.. GREEN PARK OTELLER Grubuna teşekkür ederiz..
Ayrıca Handecim bilerek fazla resim koymadık ki topiği amacından uzaklaştırmayalım... Esas 6 Mayıstan sonra resimlerle süsleyeceğiz bu sayfaları yupppiiiiii.....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Yahu iyi ki bir hasta olduk evde yatıyoruz...Muhabbete bak beaaa
Ben gariban gariban evde yatakta tek başıma kahvaltı edeyim siz kakari kikiri.
Haksızlık buuuuuuuuuu
Zaten doğum günü partimin olduğu güne de yurt gezisi yapıyosunuz...
Küstüm ben size banane yaaaaaaa
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Bugün aldığım en güzel haber bunlar Fundacım
GREEN PARK OTELLER Grubuna çok çok çokkk teşekkür ederiz
15 Nisan 2007 pazar günü Çengelköy Çınaraltında hem kahvaltı yaptık hem de küçük kardeşlerimiz için neler yapabileceğimiz tartıştık. Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvasındaki kardeşlerimiz için bir bahçe partisi düzünlemeye karar verdik. Partimiz için dostdark bir ses sistemi kuracak, delipoyraz ise yaptığı görüşmeler sonucunda kardeşlerimiz için palyaço buldu. Desperados ise gitarı ve güzel sesiyle eşlik edecek bize Partimizde; müzik ile coşup eğlendirirken hem onlar için şarkı yarışmaları düzenleyeceğiz hem de palyaconun gösterileri ve düzenleyeceği oyunlarla tam bi festival ortamı yaratmayı planlıyoruz...
Tabiki yapacaklarımız bunlarla da sınırlı kalmayacak. Onca guzel fikir ararsında netleştirdiğimiz baska seyler de var. Mt olarak yapacağımız yardımlarla; gidip çocuklarımıza maskeler alacak, bahçeyi süsleyecek,ses sistemi ve palyaconun ödemelerini yapacağız. Yurda gidicegimiz saat 14,30 olduğu için çocuklar öğle yemeklerini yemiş olacaklar. Bu yüzden geçen sefer de olduğu gibi ikindi kahvaltısı bize ait olacak. Bunun için de daha önceki edindiğimiz tecrübeler ışığında kardeşlerimize yemesi daha pratik olan ve sağlıklı ikramlar sunmayı düşündük. Yiyecek ve içecekler için çeşitli yerlerden fiyat alacağız. Bu fiyat araştırmasında önceliği Kadıköy Belediyesinin Atasehir de kurduğu ; muhtac kadınların catring işi yapıp hayata tutunmaya çalıştıkları, hiç bir özel katkı malzemesi kullanmadan doğal ev yemekleri yaptıkları yere vereceğiz. Tüm bunların dışında kırmızı'nın ve dostdark'ın şiddetli ısrarlarına dayanamayarak mısır servisi de yapmaya karar verdik.Bu konuyu dostdark, kırmızı ve caprice 3434 kendi aralarında organize edecekler biz de afiyetle yiyeceğiz
Biz bunları gerçekten kardeşlerimize yaşatmak istiyoruz. Kahvaltıda yaklaşık 10 kişiydik. Daha önceki ziyaretimizden sonra, bizde katkıda bulunmak isterdik keşke haberimiz olsaydı diyen üyelerimiz oldu.İşte size fırsat Katkıda bulunmak isteyen üyeler katkınız ne kadar olursa olsun vınvın 'a ya da edy'e özelden mesaj atın lütfen.Bu organizasyon için maddi katkıda bulunan üyelerimiz için ayrı bir liste oluşturacağız ve sonrasında yapılan tüm harcamaların faturalarını da burada yayınlayacağız. Bir elin nesi var iki elin sesi var Haydi arkadaşlar yapılan her yardımla çocuklarımızı sevindirecek hediyeler veya ihtiyaçları olan eşyaları alarak bu zor hayatlarında onların yüzünü biraz olsun güldürmek istiyoruz... Bu sefer ziyaretçi sayısında da kısıtlama yok. Ne kadar çok katılımcı olursa o kadar çok çocuğun kucağa alınması demek olduğunu unutmayalım .Kardeşlerimizin en çok sevgiye ihtiyacı var. Bizler motorcu abileri ve ablaları olarak bu sevgiyi ve yaşayacakları keyifli biriki saati onlardan esirgemeyelim. Maddi manevi katkıda bulunan ve bulunacak olan herkese şimdiden kardeşlerimiz adına teşekkür ederim.
yine harikasınız süper organizasyon her zaman yanınızdayım
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Hşıymıyış
Parti var partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
KAMP ADAMLARI
soner'cim 1 kolon 1 anfi 1 mic. 1 mic.sehbası. 1 mic.kablosu ..sen bunları nasıl getireceksin onu düşün 2 kolon aslında ama kıyamadım sana parti var partiii
süperrrrr harikasın soner'cim ....
çok çalışmam lzım çokkkkkk öpüyorum sizleri laptop'u getireceğim canım bu sefer sankim konser yaw aaaa heyecanlandım bak
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)