Evet Soner gerçekten güzel bir pazardı. Gerçi biz biraz geç katıldık ama
Kahvaltıda hem güldük eğlendik, hem hasret giderdik hem de küçük kardeşlerimiz için neler yapabileceğimizi konuştuk. Çok güzel fikirler oluştu, harika bir gün daha yaşatacağız kardeşlerimize
Bu arada eskici annenin keki muhteşemdi. Ellerine sağlık...
menemen benden daha güzel çıkmış resimde
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Yaa sonerr çok güzel çıkmışşş kıskandım valla
Bu arada siz ne kadar çok benziyormuşsunuz
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar annemin hepinize selamı var..
Söyleyimde üstümde kalmasın. Bu arada afiyet olsunlarınıda iletti...
bide dost Efe değil EGE...
Mazallah isminin yanlış yazıldığını duyarsa çok kızar valla
Katılamayanlar için söyleyim çoooookkk şey kaçırdınız...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Afiyet olsun herkese. Gerçi bende kahvaltımı menemenle,sucukla yapsamda benimki pek bi ilkel şartlardaydı. Ormanda eldeki kamp tüpleriyle,yan masadan alınmış tavalarla filan ama onun keyfide ayrı. Daha önceden yapılmış bir kamp programım olduğundan katılamadım ama sizi keyifli görünce gelmiş kadar oldum. Bir dahakine banada yer ayırın en menemenli yerinden. 1-2 gün içinde şu menemen muhabbeti biraz durulsunda yurtla ilgili planlardan da bahsederiz
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
derin bir iç çektim !özlemişim sizleri resimlerde bile.......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Sevgili kamp fatihi arkadaşım menemenler de sohbette çok güzeldi. Sohbetlerimizin büyük bir kısmını da 6 mayısda yapacağımız çocuk yuvası ziyareti oluşturuyordu. Çok güzel fikirler ortaya atıldı, harika kararlar aldık. Acele etme sende kahvaltıya katılamayan herkes gibi öğreneceksin planlarımızı
Menemen bahane, sohbet ve amaç şahane
Sonercim resimler için çok teşekkürler. Bu güzel günü yine ölümsüzleştirdin. Eline sağlık
denklanşörüne sağlık sonercim
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
izin günüm belli olduğunda gelebilirim inşallah..
Yemeyeceğimi nerden biliyosunki??
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)