arkadaşlar gönüllerinize sağlık
arkadaşlar gönüllerinize sağlık
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
Sonercim valla resimler harika olmasına harikada sen hangi arada çektin bu kadar resmiii
Bu arada eskici sendeki resimleri de bekliyoruz
Hande ben yuvada resim çekecek fırsat bulamadım
sağolsun eski Funda benim makineyle çekmiş bende yüklüyorum
Denizci ve eşide çocuklarımıza mutluluk verdi teşekkürler
teşekkürler denizci ve eylem yenge
POP STAR MT
Bıcırıklar durdukları yerde durmuyorlar Soner abilerinden örnek alsalar yaa
uslu abiii
Haydaaaa hoppp
Yorum yokkk
Gül arkadaşımızada çok teşekkürler
Sende güzelsin Tubişşş
KAMP ADAMLARI
tebrikler istanbul mt. işte budur. inanılmaz güzellikte bir organizasyon. hepinizin yüreğine sağlık...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Eskici yuva ziyaretinden 1 hafta önce gittiğimiz Trakya gezisinin resim cd'sini bana yeni getirdiğine göre sizde hesaplayın sizin cd'nin ne zaman geleceğini
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
benimde fazla yapabileceğim bişey yok, eskici kayıp????? elektirik direklerine kayıp ilanımı yapıştırsak?
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Eskici 'yi en son Taksim 'deki ucuz bira satan rock barlardan birinde görmüşler Fazla mı kaçırdı acaba ucuz bulunca
Ducatista:)
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
vınvın, eskici
Bulduuummm eskici burada arkadaşlar
muratla görüştüm. akşam videoları getirecek. bu gece videoları koyarım diyecem ama belli olmaz bu gece geç gelebilirim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Geç de olsa videoları izlemeye değer doğrusu
KAMP ADAMLARI
edy!
bütün videoları pazar günkü gezimizde, cd ye çekilmiş pırıl pırıl tertemiz bi şekilde elime istiyorum aksi taktirde tekerleeeni patlatırım,baktım olmuyo arkana biner izmite kadar giderim ceza olarak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)