Yüreği güzel, gönlü güzel, kendileri güzel arkadaşlarım benimmmmm.. Tebrikler..
Yüreği güzel, gönlü güzel, kendileri güzel arkadaşlarım benimmmmm.. Tebrikler..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Gelemediğim için çok çokk üzgünüm arkadaşlar.Cumartesi çok sevdiğim dayımın eşi acil olarak ağır bir ameliyata alınınca pazar günü öğlen onun yanındaydık Haber veremediğim için üzgünüm,özge aramış ama gördüğümde tahminen siz eve dönmüştünüz.....Ama yine çocuklara çok keyifli zaman geçirttiğiniz belli.Süpersinizz
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Emeği geçen herkese kocaman teşekkürler
Hande nin de söylediği gibi uykusuzluktan ölmeme rağmen oradaydım ,ama çocukları görünce gözlerim açılıverdi birden
Çınaraltı'ndaki kahvaltı da çok keyifliydi,yeni arkadaşlarla tanıştım ve güzel bir pazar sabahı yaşadım..
Bahçeyi süsleme işiyle epeyce bir uğraştıktan sonra,10 dk arkamı dönüp süslediğim alanda hiçbirşeyin kalmadığını görünce hayal kırıklığına uğramadım değil tabi Neyse onlar mutlu olsunlar da ben yine yaparım
Dostdark arkadaşımıza müzik sistemi , Denizci Eylem arkadaşımıza enfes brownileri,Edy arkadaşımıza da Avustralya anıları için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.. Yine isteriz,yine isteriz
Ducatista:)
selam arkadaşlar dünkü organizasyon için bende özellikle vınvın hn a ve sonra emeği geçen bütün arkadaşlar çokkkk çookkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim herşey çok güzeldi, elinize ve yüreğinize sağlık!!! bunun gibi organizasyonlar için bunun on katı yol gelebilirim sizler de beni aranızda görmek isterseniz)
Bu arada Vınvın(Hande)arkadaşımıza ,çarşafları taaaaaa Gebze'den kendi özel aracıyla gidip aldığı için ayrıca ve koskocaman teşekkür etmek istiyorum
(Hande cim ,bu geç teşekkür için affet beni,uykusuzluk hala devam ediyor da )
Ducatista:)
Bizim yüreği temiz kalbi kocaman arkadaşlarımız.Elinize yüreğinize sağlık.Fuar nedeniyle gelemedik ama kalbimiz sizlerleydi.Hepinizi ayrı ayrı kutluyoruz.
Sevil&Özkan
(Dip Not : Hande'ciğim bir ara görüşelim
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
oldukça güzel ve anlamlı bir gezi olmuş tebrikler
Sevgili Dostdark doğum gününü geçte olsa kutlarız.Nice mutlu senelere.
Al bu da senin
Sevil&Özkan
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Teşekkür ederim
hepberaber inşallah
bu arada sizleri çok özledik yaa
umarım bu pazar görüşürüz
Ben bu kızların dans şowuna bittim ya
gerçi bütün guruplar güzeldi
hepsine 10 puannnnn
ee danslar süper olunca hayranlarıda çok oluyor canımmm
Neydi o şarkı yaaa küçükken yaramazdım ağaçlara tırmandımm
Motorlarıda çok sevdik canımmm
KAMP ADAMLARI
arkadaşlar yeni üye oldum, vınvın'ın sayesinde
bu denizcimuzafferin beni arkasından atmak istediğini biliyorum ama, bana sökmez benden asla kurtulamaz
böyle güzel insanlarla tanıştığım ve böyle anlamlı bi geziye gittiğimiz için çok mutluyum.Beklediğim gibiydi hatta daha güzel oldu(benim adam menemenleri yuttu).Çocukların gösterileri, Soner'in inanılmaz sabrı,katkısı,yine o ''F''ıstıkların dansları, katılımcıların her anlamda ilgisi çok güzeldi.
vınvın: SAĞOL
edy: SAĞOL
kırmızı: SAĞOL
dostdark: DOĞUM GÜNÜN Bİ DAHA KUTLU OLSUN
eskici: SAĞOL
delipoyraz: SAĞOL
kapris: SAĞOL
starsailor: SAĞOL
ve
benim adam:SAĞOL
bu arada kek ve kurabiye tarifi isteyen arkadaşlar! mesajlarınızı heyecanla bekliyorum ama kusura bakmayın bütün sırları sadece vınvına anlatıcam
tekrar yazdığım ve yazamadığım tüm arkadaşlara, maddi ve manevi tüm destek verenlere, bize bu güzel hafta sonunu armağan edenlere en içten teşekkürler...
[QUOTE=dostdark;661873]Teşekkür ederim
hepberaber inşallah
bu arada sizleri çok özledik yaa
umarım bu pazar görüşürüz
İnşallah görüşeceğiz Dostdark Kocaeli'nde.
arkadaşlar gönlümüzde aklımızda sizinle mükemmel bi etkinlik ,sosyal yoğunluğu çok yüksek azami özveri gerektiren bir olay bu .
sizler için ne desem boş
Hande hanımın ayrıca emeği uğraşı taktire değer, sizleri gönülden ayakta alkışlıyorum...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
@denizcieylem
Hoşgeldin, sefalar getirdin
İnanmayacaksın ama sabah hala kurabiye diye sayıklıyordum.
Pazar günü İzmit Yuvacık gezisinde tarifi en ince detayına kadar alacağım
@ ozkansava
Fuar bitti Seville seni pazar günü İzmit'e mutlaka bekliyoruz
@starsailor
Bu güzel çocuklar için bir değil bin kere Gemliğe giderim...
@lodos
Manisa Mt ye kucak dolusu sevgiler. Güzel mesajlarınızla baştan beri bizi yüreklendirdiğiniz için biz de teşekkür ederiz
İnşallah Hande bir aksilik çıkmazsa gelmeyi çok istiyoruz.
denizcieylem kurabiye ve kekinden ne yazık ki yemedim inşallah başka sefere ıslak keki çok severim haberin olsun arkadaşlr pazara bende geleceğimbalığı kaçırmak istemiyorum. Ayrıca sizler gibi sıcak ve yüreği temiz insanlrla tanıştığım içinde çok mutluyummm teşekkürler herkese
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)