selam arkadaşlar
aranıza yeni katıldım ama iyikide katılmışım
bugünkü organizasonu düzenleyen hande hanıma ve yüreği bizimle olan ve yeni tanıştığım tüm dostlara binlerce teşekkür özellikle adaşım funda'ya
umarım bu tip organizasyonlarla çocuklarımızı mutlu etmeye devam ederiz
dostçakalın
hoşbulduk dostdark ayrıca doğum günün kutlu olsun
Günümüz yine Çengelköy'de dost sohbetinin yanında müthiş menemenlerle başladı. Ama bu sefer denizcieylem'in yaptığı harika kek ve kurabiyeler kahvaltıya damgasını vurdu, menemenlerin pabuçunu dama attı
Arkasından yuvaya geçtik. Yuvada günün adamı sevgili dostdark oldu Kurduğu ses sistemi ile çocuklara ve bize keyifli saatler yaşattı
Yuvadan ayrılma zamanı geldiğinde; geçirdiğimiz güzel saatlere doyamadığımız ve sevgili Soner'in ( dostdark) doğum gününü kutlamak için Validebağ Öğretmen Evine gitmeye karar verdik.
DOSTDARK; nice doğumgünlerini birlikte, sağlıkla ve ağız tadıyla kutlamayı dilerim.İyi ki doğdun ve iyi ki seni tanıdık . Ses sistemi için ama en önemlisi doğumgününde bizlerle ve çocuklarla olduğun için
STARSAİLOR; gece hiç uyumamana rağmen, sabah erken saatlerde söz verdiğin için bize geldiğin ve süslemeleri, şekerlemeleri aldığın için
DENİZCİMUZAFFER; güzel sohbetin ve çocuklara gösterdiğin sıcak ilgi için ( tekne sözünü unutmadık unutturmaya da niyetimiz yok )
DENİZCİEYLEM ; harika keklerin ve kurabiyelerin için ( seni tanıdığıma çok memnun oldum bu arada kurabiyenin tarifini bekliyorum )
EDY; bu organizasyonda bana yardımcı olduğun ve her iki ziyarette de çocukları mutlu etmek için elinden geleni yaptığın, özellikle de öğretmen evindeki neşen için
ESKİCİ;beni kırmayıp bütün nazımı çektiğin , EDY ile birlikte bütün gün koşturduğun ve güzel sohbetin için
AKBULUT; kaşlagöz arasında ortadan kaybolup eksikleri tamamladığın için
DELİPOYRAZ; Hasan Tan Çocuk Yuvası ile tanışmamıza vesile olup palyacoyu ayarladığın için
CAPRİCE3434; uzun bir yolculuğu göze alıp bizimle olduğun ve içecekleri temin ettiğin için
KIRMIZI; günlerdir bu organizasyonla ilgili kafanı şişirmeme ses çıkarmadığın, bana destek olduğun ve en önemlisi senin gibi bir kardeşim olduğu için
SKULLHUNTER; maddi manevi desteğin için
KAİSER; maddi desteğin için
ayrıca bugün çok istemesine rağmen aramızda çeşitli sebeplerle olamayan arkadaşlarıma ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ederim
Ben sizlerden çok özür diliyorum arkadaşlar.Akşam üzeri ancak İstanbul'a gelebildim ve maalesef katılamadım.Verdiğim sözü tutamamanın ezikliği içindeyim.Bi dahaki sefere telafi edeceğimi söylemek isterim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
balböceği aramıza hoşgeldin. Seni tanımak çok güzeldi
DARKDIAMOND gelmeyi ne kadar çok istediğini biliyorum. Telefonla da olsa bizi hiç yanlız bırakmadın. Önemli olan babanın sağlığının düzelmesi. Biz yine gideriz Oğuz'cum merak etme
tşkkr edrm umarım bir gün benmde böyle bir motorum olur
tüşekkür ederm vın vın
bu arada bugün tanıştığım arkadaşlardan özür diliorum henüz isimlerinizi ezberleyemediğim için niklerinzle yazıorum
çok üzgünüm oada olmak için günlerce bekledim ama o gün geldiğinde aksilik olabileceği aklıma gelmedi 15.00 a kadar en azından ziyeret biter diye tahmin ettim ama hande zaten o saatte gideceğiz diyince iptal oldum.
çalıştığım yerde 2 yaş günü tıklım tıklım bir durum vardı ya işimden olacaktım yada yuvaya gelecektim beni affedin ne olur.
soner'cim özellikle sen sağol ses düzenini bile getirmişsin içim yandı ama malesef olmadı çok üzgünüm .
gönlünüze sağlık gene yavruları mutlu etmişsiniz inşallah bir dahaki sefere aksilik olmazsa inşallah birlikte olmak umuduyla....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
tebrikler
yürekten alkışlıyorum.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
bu hayırlı organizasyonda katkısı ve emeği geçen herkese teşekkürler. herzamanki gibi keyif aldım. yeni arkadaşlarla tanıştım. @denizci ailesi, @starsailor ve aramıza yenı katılan @balböceği sizlerle de tanıştığıma çok memnun oldum.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz
Sayenizde eğlenceli ve anlamlı bir haftasonumuz oldu. En çokta Koala gibi sırtımdan inmeyen ufaklıklara teşekkür etmek istiyorum tanıştığımız yeni arkadaşlarımızın aslında tarihin bir yerinde kaybetmiş oldumuz kardeşlerimiz olduklarını anladık
dostdark yeni bir yaş daha oldu ve olgun bir afacan sınıfına yükseldi anladığımız kadarıyla ellerine emeklerine sağlık
tüm kızlara gönüllerinde yatan en güzel Motosikletlerinin olmasını dilerim. ( en çok da denizcieyleme, kendi motorunu alsında ben de özgürlüğümü kazanayım yeniden yaa ) Motorsuz bu kadar iş yaptıysak kimbilir daha neler yapabilirler
Eskici tüm gün çekim yapıp ufaklıklarla bıkmadan ilgilendi. Çocukların en özlemini çektiği şey olan şefkati bol bol sunacak bir kalbe teşekkürler.
Edy nin bir daha asla kaza yapmaması dileğim her daim Bak sonra gezilere katılamaz, bizleri şamatadan mahrum edersin o na göre
Herkese çokk çoookkk teşekkürler
Bu hafta nereye gidiyoz
Poturdak
arkadaşlar yapmış olduğunuz hayırlı gezi için hepinizi ayrı ayrı candan kutlarım.gelemedim ama gönlüm hep hep sizinle beraberdi.çok gayret,çaba,ve emek sarfetmişsiniz oçocuklar adına sizlere çok teşekkürler.karstan hepinize sevgiler.
VE DEĞERLİ HENDE (VINVIN) yapmış olduğun bu önemli organızasyon ve önderlik için sana özel teşekkür ederim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
emegi geçen başta vınvın, delipoyraz,dostdark,edy,eskici,denizcimuzaffer, kırmızı,ve yeni tanıdıgım bütün arkadaşlara yapmış oldugunuz etkinlikten dolayı TEBRİKLER
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
Ümmet abi, seninde kulaklarını çınlattık bir ara. Burada olsa ne iyi olurdu diye. Kars ta Kaz Kurutması yemeden gelme sakın
yolun açık olsun
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)