[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti
Reklamlar
-
25 Nisan 2007, 23:28
Motosiklet Türkiye'nin İstanbul-MT AİLESİ mükemmelsiniz.
HANDE Hanım ayrıca gösterdiğiniz özverili uğraşlar çok arkadaşımızı cesaretlendirecektir.sizi ayrıca kutlarım,evlatlarımız hepimizin evladı.
Bizim yapabileceğimiz birşey varsa lütfen söyleyin MANİSA-MT olarak elimizden geleni yapalım.
MOTOSİKLET sevdalılarının böyle yüklü anlamı değeri olan etkinlikler ile tüm TÜRKİYE motosiklet dostluğuna örnek teşkil ettiği muhakkaktır.
yüreğimiz sizler ile
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Reklamlar
-
26 Nisan 2007, 02:31
lodos adlı üyeden alıntı
Motosiklet
Türkiye'nin
İstanbul-MT AİLESİ mükemmelsiniz.
HANDE Hanım ayrıca gösterdiğiniz özverili uğraşlar çok arkadaşımızı cesaretlendirecektir.sizi ayrıca kutlarım,evlatlarımız hepimizin evladı.
Bizim yapabileceğimiz birşey varsa lütfen söyleyin
MANİSA-MT olarak elimizden geleni yapalım.
MOTOSİKLET sevdalılarının böyle yüklü anlamı değeri olan etkinlikler ile tüm
TÜRKİYE motosiklet dostluğuna örnek teşkil ettiği muhakkaktır.
yüreğimiz sizler ile
Sevgili arkadaşım güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Biz de; İstanbul Mt olarak, sizlerin düzenlediği ziyareti büyük bir gurur ve mutlulukla yakından takip ediyoruz.
Sizlerin de emeğine , yüreğine sağlık
-
26 Nisan 2007, 10:48
Günaydıınnn,
Harika oluyor yaa, işleri neredeyse halletmişiniz bile Diğer masraflara bizim de katkımız olsun, netleşirse belirtin
Poturdak
-
26 Nisan 2007, 12:15
Arkadaşlar kusura bakmayın işlerim dolayısıyla yazamadım.neler yapmışsınız siz böyle.hepinizi öpüyorum. Hande ciğim özelden dön bana bir ara kardeş.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
26 Nisan 2007, 13:40
arkadaşlar merhaba foruma cevap yazamıyorum ama 6 mayıs beraberiz insaallah ... bu arada hande seni destekliyoruz eminizki güzel bir organizasyon gercekleştireceksin
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
-
26 Nisan 2007, 14:56
Akbulut adlı üyeden alıntı
Akbulut eğer uygun olursa dünyalar tatlısı kızını yine aramızda görmek isteriz.
Bu organizasyon sizlerin desteği ile güzel hale geliyor arkadaşlar. Hepinize küçük yavrularımız adına tekrar teşekkür ederim
-
26 Nisan 2007, 15:49
Hande Kardeşim O Mutlu Günde Bende Sizlerle Böyle Güzel Duyguları Yaşamak istiyorum. Böyle bir güzel organizasyon yaptığın içinde sana ayrıca çook teşekkürler. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız merak etme, yeterki sen yolu aç bizler herzaman yanındayız Maddi yada Manevi içimizden gelerek ve severek
-
26 Nisan 2007, 16:08
-
27 Nisan 2007, 11:55
kavaltı da herkezii bekleriz manisaya özellik lede cocuk esirgeme kurumuna
-
27 Nisan 2007, 17:55
Hande ses sistemi kirası diye bir para yok onu ben ayarlıyacağım
siz diyer konularla ilgilenin
ama bu arada ses sistemini yurda götürüp getirmek için bir arabaya ihtiyacım olabilir bilginize
-
28 Nisan 2007, 12:09
dostdark adlı üyeden alıntı
Hande ses sistemi kirası diye bir para yok onu ben ayarlıyacağım
siz diyer konularla ilgilenin
ama bu arada ses sistemini yurda götürüp getirmek için bir arabaya ihtiyacım olabilir bilginize
Sonercim teşekkür ederiz
-
28 Nisan 2007, 21:21
herkeze merhaba görünen o ki organizasyonda işler iyi gidiyor...
emeği geçen herkezin eline yüreğine sağlık...
ve güncellemek lazım gibi geldi
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
28 Nisan 2007, 21:44
-
28 Nisan 2007, 22:10
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Un kurabiye spesiyalimiz bizden
Sanırım çocuklar 50 kişi kadar, biraz da biz oluruz, yettiği kadarı ile yapacağız. Eşim Eylem Islak Kek de yapacağım diyor.
Nefis bir gezi olacak evet
elinize yüreğinize sağlık...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
29 Nisan 2007, 01:33
Arkadaşlar,
Un kurabiye spesiyalimiz bizden
Sanırım çocuklar 50 kişi kadar, biraz da biz oluruz, yettiği kadarı ile yapacağız. Eşim Eylem Islak Kek de yapacağım diyor.
Nefis bir gezi olacak evet
ohhh süpermiş valla ellerine sağlık eşinin şimdiden...
çocuklar 61 kişi yanılmıyorsam.haksızlık olmaması için tüm çocuklara aynı şartlarda tabak hazırlamak gerekir.yani en az 61 adet un kurabiyesi yapması gerekecek eşinin...61 dilim de kek...şimdiden kolay gelsin diyorum...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
30 Nisan 2007, 12:57
selam hepinize.... bazı işsel sebeplerden dolayı buralarda olamadım.. ama hande çok güzel bir çalışmaya öncülük edip 2 arkadaşımızla beraber altına imza atmışlar.. hepsini tebrik ederim... son haftada da olacağına inandığım gelişmelerle güzel bir bahar partisi yapacağız... Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
01 Mayıs 2007, 17:58
Arkadaşlar yurdun bahçesi için süslemelere ihtiyacımız var. Tanıdık bir yer bilen ya da bu işle uğraşan varsa haber versin lütfen. Perşembe günü süslemeler için alışveriş yapacağım. Hiç değilse tanıdık bildik yerden alalım
-
01 Mayıs 2007, 18:01
Vınvın,
ne gibi süslemeler olacak bunlar? Belki bir tanıdık vardır
Poturdak
-
01 Mayıs 2007, 18:10
Vınvın,
ne gibi süslemeler olacak bunlar? Belki bir tanıdık vardır
Bol miktarda balona ihtiyacımız var. Bir de hani okulda bayramlarda sınıfları süslerdik renkli fenerler, toplar ve yaldızlı şeritler olurdu. Onlardan lazım işte. Tam bir karnaval yerine dönüştürmek istiyoruz. Tabii maskede bulabilirsek iyi olur
-
01 Mayıs 2007, 18:17
İzmirden hep destek tam destek.Emeği geçen herkesin ellerine gönlüne sağlık...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)