Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

[MT Manisa] 29 Nisan Manisa Çocuk Esirgeme Yurduna Kardeşlerimizi Ziyarete Gidiyoruz.

REKLAM ALANI
    MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Ya ArkadaŞlar...
    30 KİŞİlİk Pasta Yaptirtacaksam,,barİ Benİm DÜĞÜnÜde Aradan Çikaririz 2 Dakİkada..

Bİdaha DÜĞÜn TelaŞida Olmaz Pasta TelaŞida..

Yok Yok Bu Pasta İŞİ Benİ AŞar...

Ben Genede Sİzİn GÖnlÜnÜzÜ Almak İÇİn Bİrer Tane "topkek" Alayim...
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Arkadaşlar pazar hava kapalı görünüyor ve sıcaklık 18 -20 derecelerde hafif rüzgarlı olacak değişiklik olmazsa. Motorla yola çıkacaklara duyrulur.Söylemeye gerek yok ama tüm korumaları kuşanalım lütfen.
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

speedygirl şule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GELİYORUZ GELİYORUZZZZZZZZZZZZZZ YAŞASIIIIIIIIIIIIN geliyoruz diyorum çünkü IRONLINE arkadaşımız FERHAT ta gelecek lütfen listeye onun isminide ekleyin. benim nöbetim vardı arkadaşlar büyük çabalar sonucunda nöbetimi satmayı başarabildim. nasıl mutlu olduğumu anlatamam. hayatım boyunca yapmak istediğim iki şey vardı. birisi yaşlılar ve kimsesiz çocuklar yurdunu ziyaret etmek ikinciside ağaç dikmekti. inşallah bundan sonraki organizasyonumuzda ağaç dikmek olur. manisa mtdeki emeği geçen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. böyle bir ziyaret için bu kadar büyük çaba gösterdikleri için. sizin sayenizde çok istediğim ziyareti gerçekleştirmiş olucam. gelemeseydim inanın çok ama çok üzülecektim. sizleri çooooooooooooooooooooook seviyorum. herşey için tekrar teşekkürler ellerinize ayaklarınıza yüreğinize sağlık. kocaman sevgiler saygılar size....
    not:elimizden geldiğinde ufak tefek birşeyler almaya çalıştık. ve ogün için börek yapmayı planlıyorum. korkmayın zehirlenen arkadaşların hastane masrafları tarafımdan karşılanacaktır

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şule ablacım senin adına çok sevindim senide aramızda görmek bizi mutlu eder inşallah bi aksilik olmazda pazar günü son derece mutlu ve güzel geçer sizin gibi dostlarla selamlar
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

teşekkür ederim gürkaycım. kısmetse pazar günü görüşebilmek dileğiyle.

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Şule Hanım patlıcanlı börek bende haberiniz olsun Ama fazla börek göz çıkarmaz tabii...
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Alıntı rots adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şule Hanım patlıcanlı börek bende haberiniz olsun Ama fazla börek göz çıkarmaz tabii...
    olsun rots cum dediğin gibi fazla börek göz çıkartmaz tabiki. bende patatesli börek yaparım yada belki kek yaparım bakarız artık neler yapılabilir. ufaklıklara güzel bir sofra döşeyelim bakalım. ev böreklerini özlemişlerdir.

izmir mt deki arkadaşlar 29 nisan çocuk yuvası ziyaretine gitmek için izmirden buluşma topiği açtım şimdi onay bekliyor. değerli modlarımız onaylayınca açılır topic.

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Göremedim konu başlığını !!!

moderatörlerimizden onay bekliyor

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    tuncer(forrap) kardeşim bir iki dakika içinde verecek yayına...sizde ulaşın izmir'de ki dostlarımıza şule giremeyen arkadaşlarımız var nete bilgileri olsun
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tuncer(forrap) kardeşim bir iki dakika içinde verecek yayına...sizde ulaşın izmir'de ki dostlarımıza şule giremeyen arkadaşlarımız var nete bilgileri olsun
    ben cepten ulaşırım onlaraaaaaaaaaaaaaaaa benden kaçamazlarrrrr ıhıhıhıhıııııııı kih kih

Motosikleti
    sattım...
    SÖZDE DEĞİL ÖZDE MT'li olan dost olan kardeş olan yüreği olan o gün işi olmayan tüm İZMİR'li AYDIN'lı MANİSA'lı BALIKESİR'li KÜTAHYA'lı AFYON'lu UŞAK'lı MUĞLA'lı... EGE-MT 'li tüm üyelerimiz,üye olmayı düşünenleri ,eğri oturup doğru olanları,politikadan nefret edenleri TÜRKİYE'nin GERÇEKlerini görenleri yanımızda yakınımızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SÖZDE DEĞİL ÖZDE MT'li olan dost olan kardeş olan yüreği olan o gün işi olmayan tüm İZMİR'li AYDIN'lı MANİSA'lı BALIKESİR'li KÜTAHYA'lı AFYON'lu UŞAK'lı MUĞLA'lı... EGE-MT 'li tüm üyelerimiz,üye olmayı düşünenleri ,eğri oturup doğru olanları,politikadan nefret edenleri TÜRKİYE'nin GERÇEKlerini görenleri yanımızda yakınımızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.
    vay vay. olum hiç işin yok mu senin? ne adamsın yaa. valla yetişmek imkansız size. ihtiyarladık mı ne? neyse. arkadaşlar ben patlıcanlı böreğe yatılı gelirim. ona göreee.

izmirden gelecek arkadaşlar lütfen aşağıdaki linki tıklayın.
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...si-manisa.html

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel bir haftasonu olacak. tüm dostlarımızı aramızda görmek isteriz.

Motosikleti
    bisan 125rr
    arkadaşlar slm. ben akhisardan mehmet. buraya racingiski abinin tavsiyesiyle üye oldum. tst restauranta barmenim. pazar etkinliğinizde bende aranızda olmak istiyorum. umarım aranızda kalıcı olurum.

Motosikleti
    sattım...
    racingiski kardeşimin tavsiyesi var ise en az o'nun kadar değerlisin bizim için aileye hoş geldin kardeşim

ancak bi tanışma topiği açarsan sitemizde seviniriz.tüm MT ailesi tanısın bi AKHİSAR'lı kardeşimiz daha katıldı aramıza

Motosikleti
    bisan 125rr

işalah elimizden geleni yaparız

işalah arkadaşlar elimizden gelenin daha fazlasını yapmayı çalışırız arkadaşlar ben de pazargünü orada olacağım orada görüşmek dileyim lee hoşçakalın

Motosikleti
    kawasaki z 750 s 2006
    arkadaşlar pazar günü görüşmek üzere kendinizi iyi bakın

Motosikleti
    yamaha crypton-r
    herkeslere selamlar serkan abi ben daha bizimkilerle konuşmadım ama bi sorun çıkacağını zannetmiyorum ben zaten kemalin arkasına binicem benim motor malum....
    [COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)