saat 09:30 da seni,linkinparkı,mototalha'yı gürkay'ı ve racingiski'yi alıp MANİSA'ya doğru teker çevireceğiz telefonlaşırız...buluşma yeri AKHİSAR 'da KAMBUROĞLU TESİSLERİ
saat 09:30 da seni,linkinparkı,mototalha'yı gürkay'ı ve racingiski'yi alıp MANİSA'ya doğru teker çevireceğiz telefonlaşırız...buluşma yeri AKHİSAR 'da KAMBUROĞLU TESİSLERİ
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
tamam serkan abii (lodos) ben hazır olucamm 9 da
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
MÜdÜr, +1 Yaz Banaa,,,
Hanim Geldİ Yawww...
YÜzÜmde Nurlar AÇti Vallahİ....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Eksikler tamamlandıysa eğer, biz kitap gibi (çocuk kitabı) daha kalıcı şeyler alıp çocuklarımıza bir kısmını orada okuduktan sonra oraya bağışlanabilecek en değerli şeyi getirmek istiyoruz... Pazar günü görüşürüz...
Rots,
dilersen buradan beraber yola çıkarız. Ayrıntılar için özelden görüşelim.
...Sergerdan...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Arkadaşlar bende logo oyun setlerinden almayı düşündüm ama yaş ortalamasına uygun varmıdır bilemiyorum olmazsa daha farklı bişeyler alcam eğlensin yumurcaklar
gittardando teklifin için teşekkürler ama büyük ihtimalle kalabalık geleceğimizden arabayla eşlik edecez gruba kabul ederseniz.Bidahaki sefere inşallah..
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Eksikler ne durumdadır..Bende gelicem bi aksilik çıkmazsa, bizde arkadaşımla şeker bisküvi tarzı bir şeyler alalım dedik ufaklıklara tabi eksiklerimiz tamamlandıysa
yumurcaklar için ne diliyorsanız ve uygun görüyorsanız onları alabilirsiniz arkadaşlar,artık sizde bu grubun tüm değerli üyeleri kadar değerli ve söz sahibisiniz sizler ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz.
kardeşim düşünceniz dahi çok güzel, biz eksiklerin yanında (marka) meyvesuyu ve kek benzeri hoşlarına gidecek yiyecek ve içeceklerde alıyoruz
birde pasta yaptırmayı uygun bulduk sizlerde bi şeyler düşünün artık minikler için
MANİSA'da görüşmek dileği ile dostlar...
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
GÜrkay Abİ,,,pastayi Kendİmİze Yaptirsak,,daha İyİ Olmami???
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Evet yaa bi pasta da kendimize yaptıralım sonra çocuklarınki güme gitmesin
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
hehe... onuda siz yaptırın şöyle üzerinde motosiklet.net amblemi olsun...
dimi ama yalnız yarısını ben yiyeceğim için büyüklüğünü ona göre hesaplayın
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Üstad ben patlıcanlı börekten sorumluyum pastaya karışmam ama öteki yarısınıda ben yerim
@MECİT kardeşim pasta olayıda sana bakıyo o zaman. ama dikkat et kurulan çok pastaya düğün pastası gibi bişey olsun sarkmasın millet çocukların pastasına
30 kişi olacağız en az kime nasıl bi pasta yeter yaa grubun ortalama ağırlığı 100 kg
olmaz duaya amin demeyelim olmaz bu iş
Arkadaşlar bi aksilik olmazsa bu güzel organizasyonda bende bulunmak isterim. pastalar börekler filan şaka bi yana izmirden kimler gelicek bunun için bi organizasyon varmı acaba?
30 kişi olacağız en az kime nasıl bi pasta yeter yaa grubun ortalama ağırlığı 100 kg
çok güldüm yaa ortalama 100 kilo haa üstad
TAZ dostum ,Organizasyonun kendisi bu zaten atla motoruna, saat 10:30 da BİX CAFE 'DE ol yolda muhakkak karşılaşırsın gerçek İZMİR-MT 'li arkadaşlarımıza.hem güzel bi pazar sabahı kahvaltı yaparız(söz börek ayıracaz sana )hem muhabbete takılırız,yurt ziyaret saatine kadar.
walla kardeşim hiç sorma yediğini inkar etmiyor bizim MANİSA-MT'nin çam yarmaları pazar görürsün zaten ama yürekleri pır pır yumuşacık insan canlısı hepsi
pekte konu dışına çıkmak istemiyorum ama
Aranızda olmak isterdim ama o tarihte bi işim olduğundan gelemediğim için üzgünüm. Manisa MT süper bir organizasyona imza atmışsınız sizi bu hassasiyetinizden dolayı tebrik ediyorum.
AR KADASLAR PAZARGÜNÜ bi aksilik olmadı sürece gelıcem ama şimdilik bi aksilik devam ediyo gelemesem benim için yumurcakları öpün hepinizi seviyorum görüşmek üzere bayssssssssssss
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
sedat kardeşim benim canın sağolsun senin yüreğin her zaman bizim ile takma kafana...ayrıca da teşekkür ederiz nacizane elimizden geleni yapıyoruz ,bi görev adlettik bu etkinliği.
feryat bi şekilde geleceksin karıştırma aksilik falan(biliyorum aksiliği )
ben geleceksin diyorsam geleceksin...o olayıda kafana takma olduğu kadar
konu kapanmıştır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)