Aman Özlem,,İyİkİ Yazdin Kahvalti Olayini,,
Yoksa Bana Kalsa Daha 1 Ay Yazamazdim Vallaha...
Yanliz Saat 9.30 Çok Erken ArkadaŞlar..
Onu Daha İlerİ Bİr Saate Alalim
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Nasıl gelinir ne yenir ne içilir Arkadaşlar biraz daha yanii saat 11 e çekebilirseniz kahvaltı saatini belki İzmirden gelecek benim gibi arkadaşlar da katılabiliriz aranıza ama geç olur derseniz ona da dicek bişeyimiz yok tabiiValla beni beklerseniz patlıcanlı börek getiririm sizee rüşvet olarak ) (şaka tabii siz programınızı bozmayın sakın)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
amanınnnnnnnnnnnnn rots kaardeşimmmmmmmmmmmmm,,,
sen üzme canını ben patlıcanlı börek için kahvaltı saatini öğleden sonraya bile alırım..
tamam tamam oldu bu iş...
Mecit lafımı oluur ben yetişemesem bile kargoyla gönderirim o saatte istediğiniz yeree
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
YOK YOK KARDEŞİM,,SENDE GELİRSİN ARTIK..
EE ZAMANI GELDİ SENLEDE TANIŞMANIN,,BİZ BİR AİLEYİZ ARTIK HOCAM..
EGE-MT....
tamaaammmmm....
saat 11:00 alıyoruz arkadaşlar kahvaltı saatini,10:30 da ANEMON OTEL yanı BİX CAFE 'DE BULUŞUYORUZ o zaman (yoğun istek üzerine ) bizim gibi düşünen tüm dostlarımız ile buluşmak kaynaşmak dileği ile...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Patlicanlı böreği duyuncaa oldu bunlar arkadaşlar demiiANEMON OTEL yanı BİX CAFE manisada sanırım değil mii.bi tarif edebiliriseniz sevinirim.
rots dostum MANİSA çıkışı İZMİR yolu üzeri meşhur ANEMON otelimiz var biliyorsun.otele bitişik zaten BİX cafe orada buluşuyoruz tüm MT üyeleri ile...
HEM PATLICANLI BÖREK OLUNCA AKAN SULAR DURUR
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
HEM PATLICANLI BÖREK OLUNCA AKAN SULAR DURUR [/QUOTE]
Ispanaklı vaar,ısırganlı vaar selanik ve girit yöresinden hertürlü börek itina ile yapılıır arkadaşlar ...
ewet arkadaşlarrrrr...
yavrularımız için almayı düşündüğümüz tüm içliker(ikişer çift) birer takım eşortman ve birer çift hepsinin ayak numarasına göre ortopedik ayakkabı bu gün itibarı ile MANİSA-MT bayanları tarafından alınmıştır. hiç bir evladımızın eksik birşeyi kalmadı şükür 16 yavrumuzuda tam takım giydireceğiz
ayrıca çeşitli ikramlar için kek meyvesuyu ve pastada siparişleri verildi ....
veeeee 300 cm boy 140 cm en dijital baskı motosiklet.net logolu MANİSA-MT branda afişi de hazır
artık buluşma saatini bekliyoruz sabırsızlıkla ...
waooow serkan yengeler hızlı çıktı
yengeler için ayrıca bi teşekkür yemeği düzenlerizzz artık mt olarakkk..
bu arada arkadaşlar kimler geliyor kesin bi liste yapsak artık
az vaktimiz kaldı
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
herşeyin tamam olduğuna sevindim. ben geliyorum
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
Türlü fedakarlıklara girip bu organizasyonu yapan Manisa daki arkadaşlara ve ordaki süper yengelere bir alkış lütfeeeen Bende ordayım arkadaşlar
walla bencede yengelere bravooo
eee beyler gelirken herkes bi teşekkür buketiyle gelir artıkkk
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
KATILIM LİSTESİNİ 1.SAYFAYA TAŞIDIM ARKADAŞLAR...
(kendimi bi an MOD gibi hissettim )
serkan abı ben ya mtorla gelıcemm yada arabalaa annemle babamda gelmek ıstıyorr bakıcazz bakalaım durumaa tamam mı
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
tabiki kemal canım benim anne ve babanında başımız üzerinde yeri var.çok isteriz gelmelerini,ancak sen motor ile geleceksin arka arkaya gideceğiz
sende biraz yol yapmış ol...
serkan(lodos) kardeşim akhisarda saat kaçta nerde toplanalım
MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)