Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

[MT Manisa] 29 Nisan Manisa Çocuk Esirgeme Yurduna Kardeşlerimizi Ziyarete Gidiyoruz.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KAWASAKİ en 500
    çocuklarla geçen güzel bir günü sabırsızlıkla bekliyorum
    MOTORCULAR İÇİN UZUN YOL SEVGİLİDEN ALINAN SICAK BİR ÖPÜCÜK KADAR GÜZELDİR.[COLOR="Red"][/COLOR]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inşallah bu organizasyondan da anlımızın akıyla çıkacaz minikleri mutlu görmek,etmek kadar güzel bi duygu yok
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    ROTS nick li kardeşimizide yaz listeye GÜRKAY...
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hemen Abİ Yaziyorum,arkadaŞimizi...
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Arkadaşlar bu havuz sistemini ve eşyaların nasıl tedarik edileceği konusunu detaylandırırsanız sevinirim.Çocuklarımıza aldığımız eşyaların aynı kalitede olması önemli bence hepimiz ayrı tellerden çalmayalım isterseniz.Mutlaka bu konuyuda düşünmüşsünüzdür.. .
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    Alıntı rots adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu havuz sistemini ve eşyaların nasıl tedarik edileceği konusunu detaylandırırsanız sevinirim.Çocuklarımıza aldığımız eşyaların aynı kalitede olması önemli bence hepimiz ayrı tellerden çalmayalım isterseniz.Mutlaka bu konuyuda düşünmüşsünüzdür...

KARDEŞİM DÜŞÜNCEN İÇİN SAĞOL..BİZ MANİSA MT OLARAK ARAMIZDA BİR MİKTAR PARA TOPLADIK..MT MANİSANIN BAYANLARI(YENGELERİMİZ) BU TEDARİK İŞİYLE İLGİLENİYORLAR...

SANA,,MÜDÜRÜMÜZ SERKAN ABİ "LODOS" DAHA DETAYLI BİLGİ VERECEKTİR..

DÜŞÜNCEN İÇİN SAĞOL....
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    helal olsun manisa süper'siniz gıptayla takip ediyorum!
    harika paylaşım yardımlaşma olgusu!!! yakışır
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Mecit konuyu takip ediyorum sizin görüşleriniz ve önerileriniz doğrultusunda hareket edeceğim...saygılar sevgiler..
    [I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)

Motosikleti
    sattım...
    Mecit konuyu takip ediyorum sizin görüşleriniz ve önerileriniz doğrultusunda hareket edeceğim...saygılar sevgiler..
    rots dostum yüzyüze tanışamasakta daha ne kadar sorumluluk sahibi duyarlı bir kişi olduğun belli ayrıca teşekkür ederim bunun için

havuz sistemi dediğimiz; herkes son toplantımızda durumu müsait oldukça maddi yardımda bulundu ve bu yazılı olarak kayda alındı.Toplantıya gelemeyen arkadaşlarımız ise bi şekilde (telefon ile yada ziyaret ederek)bana veya alışveriş işini üstlenen MANİSA-MT nin bayan üyelerine ulaşıyor.

ancak senin gibi şehir dışından katılan bir çok dostumuz var(eksik olmasınlar) onlar için de şöyle düşündük: bir veya iki çift içlik(atlet/kilot)0-6 yaş arası ve eşortman takımı ve tabiki bir çift ayakkabı (biz her evladımız için alt sınır olarak koyduk ) alabilirler ve bize ulaştırabilirler kendileri gelemez ise.

bir evladımız içinde senin bunları alma şansın var ise (yeterli zaman olarak) al.
    pazar günü buluştuğumuzda hepsini bi araya toplayabiliriz
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Lodos bu konuda kimsenin duyarsız olacağını düşünemiyorum bile Ben teşekkür ederim .Ben bu gün İstanbula yola çıkıyorum malzemeleri ordan tedarik ederim diye düşünüyorum.İhtiyaçlar doğrultusunda belirtilen malzemelerden alacam fazla mal göz çıkarmaz nede olsaHerhangi bir sağlık sıhhat problemi olmazsa etkinliğe katılmak istiyorum dolayısıyla kendim getirebilirim.Hafta arasıda zaten birebir telefonda görüşürüz. Sağlıcakla kalın...

HURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 695 olcak bi gün..Şimdilik geçenlere bakıyorum
    Selam arkadaşlar,
    Konudan haberdar olmamı sağlayan sevgili rots'a teşekkür ederim. Ben de arkadaşlarımı haberdar ediyorum hemen, umarım katkıda bulunabilirim
    Gitmek varsa, durmak yoktur:bounce:

Motosikleti
    sattım...
    Lodos bu konuda kimsenin duyarsız olacağını düşünemiyorum bile Ben teşekkür ederim .Ben bu gün İstanbula yola çıkıyorum malzemeleri ordan tedarik ederim diye düşünüyorum.İhtiyaçlar doğrultusunda belirtilen malzemelerden alacam fazla mal göz çıkarmaz nede olsaHerhangi bir sağlık sıhhat problemi olmazsa etkinliğe katılmak istiyorum dolayısıyla kendim getirebilirim.Hafta arasıda zaten birebir telefonda görüşürüz. Sağlıcakla kalın...
    bana söz bırakmamışsın teşekkürler dostum...

Alıntı HURAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,
    Konudan haberdar olmamı sağlayan sevgili rots'a teşekkür ederim. Ben de arkadaşlarımı haberdar ediyorum hemen, umarım katkıda bulunabilirim

rots dostum ile birlikte sizleride aramızda görmek temennimiz arkadaşlar...

düşünmüş olmanız dahi yeterli...görüşmek dileği ile.

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    TEBRİKLER ARKADAŞLAR...
    "ROTS" VE "HURAY":cat:
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    şehir efsanesi
    Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için arkadaşlar

Motosikleti
    sattım...
    ben bu etkinliğe katılacak tüm dostlarımı ayrıca toplantılarımızda da görmek istiyorum , bu kadar sosyal ve duyarlı insanlar birarada daha bir çok birbirinden güzel faydalı etkinliğe imza atabilir,atacaktırda.

tüm gönül dostlarını selamlıyorum.

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Haftaya orada buluşmak üzere...
    ...Sergerdan...

eserkaradeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben Balikesir Regal Raptorcu Nezaman Nerde Saat Kaçta Ailece Aktiviteler Varmi Saygilarimla 0535 9612868

Motosikleti
    sattım...
    Alıntı eserkaradeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Balikesir Regal Raptorcu Nezaman Nerde Saat Kaçta Ailece Aktiviteler Varmi Saygilarimla 0535 9612868
    bundan hayırlı ve güzel aktivite olurmu dostum ayrıca bu etkinliğimize de en az yedi üyemiz eşi ile(yani ailesi ile) katılıyor,sende eşini çocuğunu kardeşini hatta ve hatta anneciğimi dahi getirebilirsin

ki bundan sonraki MANİSA-MT 'nin gezi ve etkinliklerimize de...

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ ÖNCESİ SABAH KAHVALTISI

Pazartesi günü Akhisarda yaptığımız son toplantımızda Çocuk Esirgeme Kurumu ziyareti öncesinde hep birlikte kahvaltı yapalım diye düşündük.böylece birlikte daha fazla vakit geçirebiliriz hazır havalarda güzelll.

gelirken herkes kahvaltılık nevalesini ne yiyecekse kendisi getirecek yanında. . bildiğim kadarıyla tost falan var orada ama pek tavsiye etmyrm.

YER: UNCUBOZKÖYDEKİ MUHTARIN ÇAY BAHÇESİ
    SAAT: 10:00
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    sattım...
    arkadaşlar tabiki herkes bilmeyebilir muhtarın yerini

o sebep ile kahvaltıya gelip bizler ile daha fazla vakit geçirmek isteyen arkadaşlar ile saat 10:30 da ANEMON OTEL yanı BİX cafe de buluşacağız.saat 11:00 a kadar oradayız.sonrası topluca hareket ile kahvaltı yerine gideceğiz.

sabah erken gelme şansı olmayan arkadaşlarımızı ise yine saat 13:00 da BİX cafede olmaları halinde bir arkadaşımızı oraya gönderip kendilerini aldırtabiliriz.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)