Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

[MT Manisa] 29 Nisan Manisa Çocuk Esirgeme Yurduna Kardeşlerimizi Ziyarete Gidiyoruz.

REKLAM ALANI
    lodos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım...
    Alıntı [B adlı üyeden alıntı
    rots[/B];633001]Arkadaşlar daha önce sizlerle tanışmadım ve toplantılara gelme fırsatımda olmadı ama ne yapıp edip bu etkinliğe katılmak istiyorum.O hafta işlerimden dolayı İstanbuldayım ama sırf bu ziyaret için dönmeye çalışacam.Çocuklar çook çok önemlii bu ülke için özellikle kimsesiz ve sahipsiz çocuklar.Onlara gerekli eğitim ilgi sevgiyi bir şekilde gösterip koruyup kollamamız gerekli her fırsatta.Hem onların hem ülkenin geleceği için.Manisa'da buluşmak ve tanışmak üzere...

dostum tabiki seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.duyarlı tepkili bi toplum olmamız lazım.seni de bekliyoruz MANİSA'ya !
    Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda

Bravo

Merhaba Mecit,
    önemli bir konuya elatmışsın! seni duyarlılığın için tebrik ederim.
    büyük bir aksilik olmadıkça, bizde elimizden geleni yaparak sizlerle orada olacağız

selamlar,
    Özer

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    özer abi,,söylediklerin için çok teşşekkürler,,

bu sadece benim değil TÜM AİLEMİZİN (MANİSA-MT) ortak fikriydi..elimizden geleni yapıcaz kısmetse...

desteğin için tekrardan teşekürler,,seni seviyoruz...
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    sattım...
    özer abi seni de yengemizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
    Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]

Motosikleti
    KLV-1000
    :p Yok Yok Serkan Abİ Meraklanma,,kuŞlar Bana SÖyledİ Özer Abİ Yengemle GelİyorlarmiŞ.....

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    elbette gelmek için elimizden geleni ardımıza bırakmayacağız.
    bu aralar gece 01 - 02 den önce eve gelemiyorum işten! bayağı yoğunuz.
    Allahtan bir aksilik olmaz ise oradayız sözverdiğim gibi.

Lodos, inşallah görüşeceğiz 29'unda

Selamlar
    Özer

Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özer abi,,söylediklerin için çok teşşekkürler,,

bu sadece benim değil TÜM AİLEMİZİN (MANİSA-MT) ortak fikriydi..elimizden geleni yapıcaz kısmetse...

desteğin için tekrardan teşekürler,,seni seviyoruz...
    Alıntı lodos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özer abi seni de yengemizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Ozer abi,

supersin...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Ben ve Serçedando da gelmek istiyoruz, tedarikçiler listesine bizi de alın... Kime ne düşüyor, ne almamız gerek, paylaşım nasıl sağlanacak? Bu konuları bir aydınlatalım da zamanımız zannettiğimiz kadar çok değil aslında.

Bu arada tedarikçiler konusunda kesin sayı alırsak, örneğin, iki kişinin birleşip bir çocuğu giydirmesi şeklinde de yapabiliriz... Bu konuların çözüme kavuşması biraz aciliyet arzediyor bizim açımızdan.

Biz burada Serçedando ile konuştukça aklımıza yeni fikirler geliyor, Lodos, Manisa MT adına bastırmayı düşündüğünüz t-shirtlerden 20 tane de çocuklar için bastırsak, o gün hepimiz aynı kıyafetle gidip çocuklara da dağıtırız, tam takım oluruz, olmaz mı?

Biz bu akşamki toplantıya katılamıyoruz, önerilerimizi buradan sıralayalım dedik... Umarım hoş görürsünüz...

Hatta mümkünse akşamki toplantıya canlı telefon bağlantısıyla katılıp alınan kararlardan haberdar ve bu kararlara birebir müdahil olmak isterim...

Görüşmek üzere...
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    sattım...
    Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ve Serçedando da gelmek istiyoruz, tedarikçiler listesine bizi de alın... Kime ne düşüyor, ne almamız gerek, paylaşım nasıl sağlanacak? Bu konuları bir aydınlatalım da zamanımız zannettiğimiz kadar çok değil aslında.

Bu arada tedarikçiler konusunda kesin sayı alırsak, örneğin, iki kişinin birleşip bir çocuğu giydirmesi şeklinde de yapabiliriz... Bu konuların çözüme kavuşması biraz aciliyet arzediyor bizim açımızdan.

Biz burada Serçedando ile konuştukça aklımıza yeni fikirler geliyor, Lodos, Manisa MT adına bastırmayı düşündüğünüz t-shirtlerden 20 tane de çocuklar için bastırsak, o gün hepimiz aynı kıyafetle gidip çocuklara da dağıtırız, tam takım oluruz, olmaz mı?

Biz bu akşamki toplantıya katılamıyoruz, önerilerimizi buradan sıralayalım dedik... Umarım hoş görürsünüz...

Hatta mümkünse akşamki toplantıya canlı telefon bağlantısıyla katılıp alınan kararlardan haberdar ve bu kararlara birebir müdahil olmak isterim...

Görüşmek üzere...

kardeşim ne demek aynı ailedeyiz.herşeyden tek tek haberin olacak garantisi benim .tişört olayına gelince mükemmel olur aslında ama açıkçası şu an iş yoğunluğu nedeni ile pek ilgilenemedim.

16 adet yavrumuz var yurtta...

biz şöyle düşündük ; hepsine ikişer çift iç çamaşır ve birer çift ayakkabı(şimdilik) yani 32 çift iç çamaşır ve 16 çift ayakkabı alalım bunuda havuz sistemi ile yapalım ki eksik kalmasın tüm yavrularımıza ulaşabilelim.

ne mutlu ki şu an ki MT'nin ekonomik durumu bunu da mümkün kılıyor.

ama diğer illerden özellikle bu akşamki toplantımıza gelemiyecek arkadaşlar
    bir evladımıza düşündüğümüz iki takım içlik ve bi çİft ayakkabı alırlarsa toplam sayıdan düşülür yada fazla olarak ihtiyaçlar giderilmiş olur .

ve uzakta olan dostlarımızda para değilde ilk başlıktaki belirtilen ihtiyaçları alıp kargo ile bize ulaştırabilirler

şimdiden düşünen katkıda bulunan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler...

Motosikleti
    PARASI HAZIR :) İZİNE GELİNCE CBR 600 F OLACAK
    sekan abi ben aksamkı toplantıya gelemicem ben detayları senden ögrenirim çalış çalış kolarım koptu abi herkese slm
    bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.

MadBikerMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 125R
    Bu aksamki toplantı keyifLi gecti bu arada Yurt ziyaretide cok gusel geccegini umuyorum
    [COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Alıntı MadBikerMert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aksamki toplantı keyifLi gecti bu arada Yurt ziyaretide cok gusel geccegini umuyorum
    walla keyifliyditoplantıda
    yolda ii gazladınız bizi aman mecit duymasınn bi dahakine abanır sonra gaza neme lazımammm adama boş yolda basmadı merkez de cozuttu
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    Honda cbr 125R
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolda ii gazladınız bizi aman mecit duymasınn bi dahakine abanır sonra gaza neme lazımammm adama boş yolda basmadı merkez de cozuttu
    Hahaha cok fena gazlarım, sen görmedin deme ben gecerken asfalt aglıyordu mecit abi'nin farlarından kör oldum yalnız yolda git git bitmiyor biran once varmak istedim bi ara abandı o ama sonra yine gazı kesti yine yetiştim size ben yollara asık onlar bana dermişim
    [COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı MadBikerMert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hahaha cok fena gazlarım, sen görmedin deme ben gecerken asfalt aglıyordu mecit abi'nin farlarından kör oldum yalnız yolda git git bitmiyor biran once varmak istedim bi ara abandı o ama sonra yine gazı kesti yine yetiştim size ben yollara asık onlar bana dermişim

tek farlıı canavarr senıı nedee olsaa cbrr
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondi Macit
    hayırlı olsun, çok güzel...........25

Motosikleti
    yamaha crypton-r
    haydi tüm motrcular kardeşlerimize yardım için sizinde yardımlarınızı bekliyoruz serkan abi arkadaşlardan falan daha fazla birşeyler toplamaya çalışacaz 29 nisanda manisada görüşmek üzere e mert tabi mecit abinin motorun farları büyük seninde gözünü almış tabi
    [COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK

Motosikleti
    Honda cbr 125R
    Alıntı mototalha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haydi tüm motrcular kardeşlerimize yardım için sizinde yardımlarınızı bekliyoruz serkan abi arkadaşlardan falan daha fazla birşeyler toplamaya çalışacaz 29 nisanda manisada görüşmek üzere e mert tabi mecit abinin motorun farları büyük seninde gözünü almış tabi
    Evet hemde nasıl gozumu aldı bilionmu gel sen onu birde bana sor resmen mecit abi'den kacmıstım o farlar yüzünden

gürkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abilerim,ablalarım...

KATILIM LİSTESİ :

MANİSA (MERKEZ)
    MECİT
    ÖZLEM (BELİFFELESS)
    MADBİKERMERT+ METE
    ERGÜLGÜNEŞ

AKHİSAR

LODOS+1
    GÜRKAY+1
    RACİNGİSKİ+1
    MORNİNGSTAR+1
    LİNKİNPARK
    FAVORİİ
    MOTOTALHA
    ENGİNTAN
    METİN(Z750S)
    CAVİT(İNAL45)
    SERRA45+1
    DENİSSS

İZMİR

ÖZER
    UGLYCHİLD
    GİTARDANDO
    SERÇEDANDO
    SPEDDYGİRLŞULE
    ROTS

aklıma geldikçe yazıyorum...
    bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:

Motosikleti
    KLV-1000
    evlatların,yeğenlerim KLV-1000 o..

fARIDA GÖZ ALIR,,RENGİDE,,AKILLI OLUN..

Motosikleti
    sattım...
    gürkay teşekkürler kardeşim

katılım yüksek olacak anlaşılan...

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)