biz havran motor dotları olarak katılmak isteriz böyle güzel bi organizasyona mecit serkan ve tüm manisaya selammlar
biz havran motor dotları olarak katılmak isteriz böyle güzel bi organizasyona mecit serkan ve tüm manisaya selammlar
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-toplanti.html
tıklayın dostlar
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
ya süpersiniz ne diyeyim dostlarım. tüm yüreğimle destekliyorum sizleri. elimden gelen yardımı esirgemeyeceğim. bu konuyu bugün işyerimde müdür beyle görüşecektim. fakat ihaledir, şudur budur derken fırsat yaratamadım. inanılmaz yoğundum anlayacağınız. ama yarın ilk işim bu konuyu görüşüp, olumlu ya da olumsuz sizlerle paylaşmak. işyerimdeki arkadaşlar duyarlı davranıp sembolik rakamlarla bizlere dönerlerse küçümsenmeyecek bir para toplamış oluruz. umarım herşey bu güzel çocuklarımızın gönlünce olur.
abii lerım ablalarımm elımden geleni yapmaya hazırımm
16 nisana kadar herkesdenn araç alıcam şaka
16 nisana kadar para toplayıp bendee sizinle olucamm saygılarr
MANİSA MTT
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
sevgili manisa mtli dostlar. ziyaret gününde yanınızda olabilmeyi çok istiyorum. ama eğer bir terslik olurda gelemezsem yapabileceğim yardımı kargo yoluyla birinize ulaştırırım duruma göre daha sonra tekrar haberleşiriz. ufakta olsa mutlaka bir katkım olsun istiyorum.
şimdiden böylesine güzel bir ziyareti düşünüpte organize eden ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. yüreğinize sağlık arkadaşlar
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bu çocuk yurdu manisadakimi eğer oysa orda olmamam büyük hata çünkü ben orda büyüdüm hayata ordan atıldım.benim için özel bir yer orası,çok uzakta olduğum için gelemiyorum.benim için gözlerinden öpüverin kimsezişz çocukların,şimdiden hepinize saygılar sevgiler esen kalın.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hoppppp Neler Oluyor Burda Bakayim..
Pazartesİye Az Kaldi,,sabirsizlaniyorum Yaw...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
bende çok sabırsızlanıyorum abilerim aplalarım vala uçuyorum
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
daha cokk var yahuu ben gene sınavv derdındeeyımm
offf offffff bitmess bu çilee
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
özlemcim inanki bu nöbetlerden bezdim vallaha. ve bu ziyareti en çok isteyenlerden biri benim. emin olki gelebilmek için elimden geleni yapıcam.
izmir mtdeki arkadaşlardan gelebilenler olurmu bilemiyorum. çünkü farkındaysanız biraz koptuk birbirimizden. toplantılar bile iptal ediliyor. biraz zaman alır belki ama toparlanırız. sevgili mod umuz forrap bu konuyla ilgilenir herhalde. neyse daha vakit var nasılsa yaparız birşeyler. sizlerle birlikte böyle güzel bir etkinlikte buluşmak mutlu edicek bizi arkadaşlar
hepinize sevgiler
şule apla seni beklıyoruz bak artk ayarlarsın bize bi nöbet diymi
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
gençler konuyu dağıtmayın,KEMAL'in olayı derin biraz hadi bakıyım MT-MANİSA topiğine
Arkadaşlar daha önce sizlerle tanışmadım ve toplantılara gelme fırsatımda olmadı ama ne yapıp edip bu etkinliğe katılmak istiyorum.O hafta işlerimden dolayı İstanbuldayım ama sırf bu ziyaret için dönmeye çalışacam.Çocuklar çook çok önemlii bu ülke için özellikle kimsesiz ve sahipsiz çocuklar.Onlara gerekli eğitim ilgi sevgiyi bir şekilde gösterip koruyup kollamamız gerekli her fırsatta.Hem onların hem ülkenin geleceği için.Manisa'da buluşmak ve tanışmak üzere...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)