Arkadaşlar çok uzun zamandır eşim ve çocuğum nedeniyle gezilere katılamıyorum ama bu geziye katılmak istiyorum arabayla çünki oğlumunda görmesini istiyorum orayı tek sorun sitede vedat dışında kimseyi tanımıyorum o da kuzenim olduğu için
Arkadaşlar çok uzun zamandır eşim ve çocuğum nedeniyle gezilere katılamıyorum ama bu geziye katılmak istiyorum arabayla çünki oğlumunda görmesini istiyorum orayı tek sorun sitede vedat dışında kimseyi tanımıyorum o da kuzenim olduğu için
Şu gezilerden biri elbet bizim de çalışmadığımız güne denk gelir ne diyelim.
Size iyi eğlenceler.
musti'yide ekleyin . .
CBR 600F Honda,
pascha+1 2. resimdekini çok merak ediyorum
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Murat[/FONT][/COLOR] [COLOR="Blue"]S[/COLOR][COLOR="Red"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]M[/COLOR] [COLOR="Red"]GT[/COLOR][COLOR="Blue"]S[/COLOR] [COLOR="Red"] 0 (rh) + [/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]34 [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]sym [/COLOR][/FONT]0916[/FONT][/COLOR][/FONT]
Ya çok yağmur yağarsa,erimeyeyim ben
Ducatista:)
Yağmur ihtimali yüksek ama şeker değiliz değil mi damla
erhan dostum yaz bizide + 1 olarak
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bende gelmek istiyom ama :S eski makinayı sattım daha bişi bulamadım :S model yükseltelimderken model gibi kaldık iyimi ! :S
selam ben de yeni üye oldum zaten bu haftasonu gidecektik darıcaya grup halinde gitmek çok daha zevkli olacaktır. bu arada bir arkadaşım da gelecek sanırım bir de darıca internet sitesine baktım 20 kişilik gruba giriş ücreti 15 değil 10YTL oluyor yemekli 15 YTL www.bosphoruszoo.com.tr siteden bakılabilir
@alper_tim
Ben gelemiyorum. Beni listeden silebilirsin.
==============================
==============================
alper seyfoyla beraber gelecektik ama malum yenge motora binemiyor başka sefere inşallah
bu arada şifre için teşekkürler
güncelleme yapılmıştır arkadaşlar bilginize
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
valla bu gün hava çok güzel yarında hava böyle olursa çok süper olacak, şimdi işten erken yırtıp servise gidecem öğleden sonra bakım makım yaptırayım yağını filan değişeyim,yarına hazırlık olsun.
SUZUKİ BURMAN UH 200
bende gelcem ibrahim abi benı gormeden gıtme pazar gunu bende sızınleyım lısteye ekleyın pls
Metehan Akçakaya B rh(+)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)