Tatlı su motorcuları sizi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yok yok yağmıcak inşallah
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Süper bir gezi olacak
Gidenlerin unutulmaz bir pazar yaşayacağına eminim...
evt arkadaşlar katılım için son 2 gün
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ne yalan söyleyeyim yağmurlu havada kullanmak pek fazla hoşuma gitmiyor.ama yağmurluğum filan var siz yinede benide yazın
SUZUKİ BURMAN UH 200
bende giliyorum ama bu sefer araba ile gelicem galba orayı kızımda görsün istiyodum zaten iyi olucak
valla bende gelmek isterim ama motorum mağlum honda today:(:(:(
vay vay vaaayyyy,günlerdir uzaktayım siteden bizim oralara geliniyormuşda haberim yok,pazar günü görüşmek üzere...
Cenk biliyosunki pazar günü e.hisarda iğne atsan yere düşmüyor.Ayrıca restaurantların önüde istimlak edildiğinden cuma günü sayı bildirmek gerekebilir.Hem fiyat olarak hem de bizbize olmak adına beybaba'nın üst katını organize etmek bana daha mantıklı geliyor.Bu arada isteyenler tabiiki Eskihisarı gezecekler dir derim ben....
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
dostum inşallah maşallahla olmaz bu işler ama...
ben Ahmet San'la çalışırım sadece...
yağmur yağmıcak diye (en yetkili otoriteden) bi garanti veremezmisin...(anlaşma..kontrat..)
yağmur varsa ben yokum agalar...(yine satış ambiansı...)
Ah ülen Saudia Arabia vatandaşı olsaydık bu dertde ortadan kalkardı...çöllerde ver elini tixi beguiristein...
Zaten Kuzey Londradan(Londra Asfaltı..) yağmurdan bıktımda bu melmekete yerleştim...
ya bişey diyimmi bu spekülasyonlarla değerimiz düşüyor ama ben digital foto fuarında uğrayacaktım...durun ama...sizide ekmeden...bişiyler yapıcam...biliyorum ki bensiz yapamazsınız...
Erhan Abi ben bunları tanımıyom...bana komple yapılmıştır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben de geliyorummm pazar dolmabahçedeyimmm
yavaş motorlardanımm
yağmur bana koymazz (amanin sağanak olması da yüksekten atmamak lazımm )
arkadaşlar herkesi ekledim
herkeslere günaydınlar bu arada
yazılmayan varsa haber versin lütfen gözden kaçma olmasın eskihisara sayı verilcekmiş
arkadaşlar samsundan gelmeyi düşünmüyor değilim açıkcası sizlere katılmayı çok istiyorum fakat bayağı uzakbir mesafe bugün hava yağmrlu yarın ne olur bilmiyorum cumartesi hava şartları müsait olursa sizlerle tanışmayı çok isterim darıcada akraba ziyaretine gideceğim bu vesileyle sizlerlede tanışma şerefine nail olmuş olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)