ulen dibimde aktivite oluyor haberim yok iişn kötüsü hafta sonu ne olacağım belli değil. bari yüksek biyere çıkıp geçerken el kol sallayayım bair
ulen dibimde aktivite oluyor haberim yok iişn kötüsü hafta sonu ne olacağım belli değil. bari yüksek biyere çıkıp geçerken el kol sallayayım bair
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bende geliyorum arkadaşlar baktım listeye herkes var ben yokum.sevgiler görüşmek üzere.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hava Durumu Değişti yağmur ihtimali var.
Pazar
Kapalı. Yüksek: 59° F. / 15° C. Rüzgar KKB 13 mil. / 21 KM/S.
Yaaaaaaaaaaaaa
Islanmasın hayvancıklar
Ducatista:)
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
arkadaşalar benide ekleyin listeye
The Winner Takes It All
liste güncellenmiştir bilginize
evt başka kayıt olmak isteyenler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Bende gazlıycam 70-80,Allah ne verdiyse
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
bende gazlıcam 100-120
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
gelsen güzel eğlenirdik bak bende başlıyorum gezilere
arkadaşlar benide ekleyin listeye,bir engel çıkmazsa bende varım,yağmur olacakmıymış bu arada.
SUZUKİ BURMAN UH 200
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)