[MT İstanbul] 15 Nisan Darıca Hayvanat Bahçesine gidiyoruzzz
Reklamlar
-
18 Nisan 2007, 17:31
boy adlı üyeden alıntı
@desperadost
Evet onlardan biri
Sizin Yücel Motor'da ne işiniz vardı ki?
pınar hanım'ın motosikletini bakıma götürdüm (hyosung 250 commet)o sırada dikkatimi çekti makinalar! sordum yarışlara hazırladık dedi yasin usta bilemezdim'ki benim sevgili kardeşimin yavrusu'da oradaymış başarılar diliyoruz sana' cesaret ve şans seninle olsun ama canından başka birşey önemli değil! tedbiri elden bırakma seni seviyoruz..dip not:...
ama oraya gittiğimede pişman oldum hemde 1000 kere ....
en dip not:ev tel lütfen rahatsız etmeyin yoksa en zemin dip not daha yazarım...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Reklamlar
-
18 Nisan 2007, 17:37
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
18 Nisan 2007, 17:39
[QUOTE=boy;636904]@starsailor
Damlacım sen Monster değil, 999R bile alsan ben seni yine de geçerim CBR125 ile hahahahhahahahahhaa Sen bence başka bir bahane bul...
Haşaaa Mehmetçiğim seni geçmek ne haddimize
-
18 Nisan 2007, 17:44
@dishy
Manyak gibi uçağa atlayıp günü birlik gelen tek bayanda benim sanırım
Pardon Damla'yı eklemeyi unutmuşum listeye. Hava yağmurlu olacak bahanesiyle o da gelmedi. Bu bayanlar da amma bahane buluyor canım. Sen en iyisi İstanbul'da yaşamaya başla... Ancak o zaman dilimizden kurtulursun
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
18 Nisan 2007, 17:46
-
18 Nisan 2007, 17:49
Yağmur varsa ben yokum arkadaşlar,"sıcak su " motorcusu olduğumu daha önce belirtmiştim sanırım..
-
18 Nisan 2007, 17:52
Damla yağmur da motor sürmek çok zevkli oluyor benden söylemesi
Bir de endurom olsa, dağda bayırda, çamurda gezsem ahh ahhh
-
18 Nisan 2007, 18:10
dishy sen komik bir kızsın yahu..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
18 Nisan 2007, 18:22
-
18 Nisan 2007, 18:24
-
18 Nisan 2007, 18:28
Ben hep diyorum Damla Erho yu da al gelin yerleşin şuraya diye ama
-
18 Nisan 2007, 18:31
Aaaaa geyik yeri mi burası,dağılın bakim
-
18 Nisan 2007, 18:31
bana de ben gelir yerleşirim vallaa...
aahh Antalya ahhhhh...
-
18 Nisan 2007, 18:35
Güzel bir gezi olmuş arkadaşlar fotolarda çok güzel
-
18 Nisan 2007, 18:42
starsailor adlı üyeden alıntı
Aaaaa geyik yeri mi burası,dağılın bakim
bende böyle avatar istiyorum yardımcı olurmusun
-
18 Nisan 2007, 18:47
Super Moderator
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
18 Nisan 2007, 18:54
alper_tim adlı üyeden alıntı
Amaaannnn, uğraşamıycam kimsenin derdiylen.. Haklısın Alperim ne diyim ...
-
18 Nisan 2007, 19:02
-
19 Nisan 2007, 14:11
alper_tim adlı üyeden alıntı
hopp hopp alper_tim kendine gel ona buna ne demek?
1)yukarıda benim motoru tamirciye götürdüğüm yazıyor ona buna demek: ben oluyorum! siz kimsiniz anlamadım?akraba'aile ?arkadaş ha arkadaşsan bizde arkadaş samimiyetinde motosikleti pınar hanımın çağırması ısrarı yüzünden gittim ve o vesileyle bende kaldı oda pınar kendisi kalsın dedi! neyin hesabını soruyorsun'ki ben pişman oldum zaten yukarıdada yazılı 2' 3 gün motosiklet bende kaldı(motosikletim arızalıydı)
2)iyilik yap denizemi at?
anamızın karnından motosiklet'le doğmadık bilmediğin konularda beni konuşturma lütfen kulaktan duyma' doldurma hikayelerle atıfta bulunma! karşındaki insanı tanımıyorsun biraz daha dikkate davet ediyorum!
uslubumuzu korumamız ve hassas olmamız lazım bu tarz forumlarda!'ki benim bu sitede kimse altımdaki motosiklet'e değil ruhumdaki motosiklet motosiklet'ci sevgisi kardeşliğine dikkat çekmiş beni sevmiştir .
bu sevgiyi üç beş basit muhabbet site site gezip ortalığı karıştıran insanlar için bozamam' bizide kimse bozamaz.
bu muhabbeti beni tanımadığınıza veriyor ve bir anlık gaflet olarak değerlendiriyorum ve motosiklet kardeşliğinde anlayışla karşılıyor inşallah yüz yüze bir platformda konuşmak tanışmak ümidiyle diyorum .
not:ben online değilken yazmışsınız' şu an sende online değilsin eğer bana cevap vermek istersen online olmamı beklersen sevinirim .
eğer özel'den görüşmek istersen açık profil bilgilerimde mail adresim var.
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
19 Nisan 2007, 14:40
Super Moderator
desperadost adlı üyeden alıntı
hopp hopp alper_tim kendine gel ona buna ne demek?
1)yukarıda benim motoru tamirciye götürdüğüm yazıyor ona buna demek: ben oluyorum! siz kimsiniz anlamadım?akraba'aile ?arkadaş ha arkadaşsan bizde arkadaş samimiyetinde motosikleti pınar hanımın çağırması ısrarı yüzünden gittim ve o vesileyle bende kaldı oda pınar kendisi kalsın dedi! neyin hesabını soruyorsun'ki ben pişman oldum zaten yukarıdada yazılı 2' 3 gün motosiklet bende kaldı(motosikletim arızalıydı)
2)iyilik yap denizemi at?
anamızın karnından motosiklet'le doğmadık bilmediğin konularda beni konuşturma lütfen kulaktan duyma' doldurma hikayelerle atıfta bulunma! karşındaki insanı tanımıyorsun biraz daha dikkate davet ediyorum!
uslubumuzu korumamız ve hassas olmamız lazım bu tarz forumlarda!'ki benim bu sitede kimse altımdaki motosiklet'e değil ruhumdaki motosiklet motosiklet'ci sevgisi kardeşliğine dikkat çekmiş beni sevmiştir .
bu sevgiyi üç beş basit muhabbet site site gezip ortalığı karıştıran insanlar için bozamam' bizide kimse bozamaz.
bu muhabbeti beni tanımadığınıza veriyor ve bir anlık gaflet olarak değerlendiriyorum ve motosiklet kardeşliğinde anlayışla karşılıyor inşallah yüz yüze bir platformda konuşmak tanışmak ümidiyle diyorum .
not:ben online değilken yazmışsınız' şu an sende online değilsin eğer bana cevap vermek istersen online olmamı beklersen sevinirim .
eğer özel'den görüşmek istersen açık profil bilgilerimde mail adresim var.
ya kardeşim bi şaka olarak bişi dielim dedik amma tepki verdin
ben burda MT de herkesi kardeşim ve dostum gözüyle bakıyorum
onun için naçizane bi şaka laf ettik pişman oldum
bu arada site site gezip kısmına da kendimi koymuyorum sonuçta
benim sitem gibi bakıyorum MT ye
neyse dostum motogp de yada başka bi buluşmada konuşalım kaynaşalım
sende beni tanı bende seni tanıyayım
biribirmizin nasıl iyi insanlar olduğunu öğrenelim
onun için öpüşelim barışalım kardeşim
görüşmek üzere
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)