Ümmet abim yazını daha yeni gördüm abi ve çok üzüldüm cidden..
Öncelikle bahsettiğin şahsı tanımıyorum ama senin gibi dünya tatlısı bi insan bunu yazdıysa cidden çok zoruna gidecek bişey yapılmış. Saygı duyulacak bi insansın sen; yaşın itibariyle yada duayen diyenler olduğu için değil, insanlığın erdemlerini yaşattığın içindir bu. Biz seni seviyoruz Ümmet abi gerisini boşver. Kendini üzme, canını sıkma hiç. Bak sonra bizde üzülüyoruz
seyfo alperi sağsalim eve bıraktınmı
resimler bu kadarmı
senin motorun boyandığı ne kadar belli yav...yani motor direkt boyanın altına girmiş ve çıkmış...bornoz olmadan...
haberin geldi donischılachi dayı....uyuyomuşun...bak ben bile uğurlamaya gittim...ayıp dimi hacı...
ama Necdet abi benle ilgilenmedi pek...doyamadı motoruna...
cenkin bildiği bişey vardır....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kanka Taksim İstiklal'de görmüşler seni gece yarısı...Mis Sokak'ta...perukcunun önünde elinde torba tombala çektiriyomuşun...doğrumudur...
Motosikleti: CBR 600F
höööstttttt....
ayuuu ne zaman aldın 600 f i...ayıp ya abicim...insan bi topik açar görgüsüzlük yapar bakın işte motorum der...şimdi farkettim...hayırlı olsun o zaman...ne diyim...sende tanımazsın artık bezgin bekir bizim tekir mete handro'yu...
boynuuuu büküükklerrr...garippp 150 cillererrrr
sana yakışır be abicim...)bak 600 lüğün olunca abi ayağı yapıyom..) ne zaman veriyon 2 tur bakem...Bolu gişelerden dönüp gelcem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar güzel bir gündü emeği geçenlere teşekkürler...
Şempanzeler çok iyiydi yaa...
@donniedarko
Hasancım yeni makinen hayırlı olsun...
Cüneyt Eralp
Uzun zamandan beri MT'ye biseyler yazmamistim. Masallah guzel gezilmis bugun. Hos resimler gercekten.
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
ümmet perkitan
Abi kesin bir yalnış anlaşılma olmuştur... 2'niz de tanımadığım insanlar değilsiniz , yalnış anlaşılmalardan moraller bozulmasın...
muRRat
http://img73.imageshack.us/my.php?im...7customrj7.jpg
Çok güzel çıkmış abi bu ... Hahaha
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@ boy,
hem motorlarımızı çektik kenara diye bir karede 3 tane cbr125 fotosu koyuyorsun hem de profiline CBR1000RR6 yazıyorsun.
Nemrut
Yine de biz evde uzanmışken siz istanbula yeni dönecektiniz
... ki motorum bozuldu sonra honda tarafından çekildi...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
anahtarımı hasana vercem pes ediyorum ama oda ne yapacağını bilmez o yüzden devam
bukadar kızma ümmet abi ama sendede hata yok değil seni nekadar saysamda sevsemde ikinizdede hata var ve diğer arkadaşı seni tanıdığım kadarda tanımıyom bile ama bunu buraya taşıman hiç doğru değil çünkü bu tür şeyler çekirdek kabuğunu doldurmuyor bile neyse fazla uzatmayada gerek yok
@Nemrut
Hahahahahaaaa, olm sen de profilinde motorum var diye yazmışsın ama elalemin emanet motoruyla geziyorsunhem motorlarımızı çektik kenara diye bir karede 3 tane cbr125 fotosu koyuyorsun hem de profiline CBR1000RR6 yazıyorsun.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Hadi bu kadarcık mı resimler
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
günaydın arkadaşlar
az sora resimler geliyor
dün için herkese teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar yavv,
Bu pazar gitmiyoz mu bir yere yani şindi Yengeniz tek katıldığım için hasetinden çatladı, bende gelecem diyo başka bişi demiyo
Bu pazar artık gidecez bir yerlere Allah ın emri
Poturdak
Erhaaaaaan, olm fotoğrafta çok komik çıkmışsın. Ben de dayanamadım hemen editledimmmm
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
İlahi Mehmet ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)