Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
gelemiyecegimi ümmet abiye söylemiştim ama sabah beni biraz beklemişsiniz sanırım beklettiğim için kusura bakmayın
kardeşler ben üzerime düşeni yaptım. siz tam Tuzla köprüsünü geçerken ben de karşı şeritte İstanbul a doğru gidiyordum ell salladım korna çaldım. ama hiçbiriniz karşılık vermedi en arkada da Ümmet abi vardı ondan da karşılk alamadım sağlık olsun duymamışsınızdır diye tahmin ediyorum. umarım iyi geçmiştir geziniz aranızda olmak isterdim ancak halletmem gereken işlerim vardı onları kovaladım.
sağlıcakla.
Bu 666. mesajımmış hayırlı olsun bana
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Gezi için tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım, düzenleyenlerin emeğine sağlık. Artık her gezide varım merak etmeyin, biraz beklemek zorunda kalırsınız ama olsun de mi
Yav, çekindiğimiz fotoları istiyom bak ona göre, bir de heyvanların fotolarınıda, makinemi getirmediğime bişman oldum zati.
Herkese yeniden teşekkürler, kazasız sürüşler
Poturdak
gelmeyi çok istiyordum ama hastaydım malesef
umarım iyi wakit geçirmişsinizdir, fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz
Geçmiş olsun, önce sağlık!
Gene gezeriz nasıl olsa
Poturdak
Geziye katılan arkadaşlardan özüür dilerim!!!!
Hep beraber Bostancı da buluştuk, hep beraber Darıcaya vardık, siz hayvanatbahcesine girdiniz bende yola doyamadıgımdan yolla gittim
TEM de 150 km sağya sonradanda arayolardan 150 km sola
gelen herkeze sevgiler!
all you need is love
ne oldu millet kimse gelmedimi daha çok güzel bi gündü herkese çok teşekkürler şimdiden
umarım herkes sağlıklı bi şekilde evlerine ulaşmıştır
resim çeken arkadaşlarım resimleri bir an önce yükleyebilirlese çok seviniriz yane
gazlamacı gurubu sizleri seviyorum 10 numara oldu
hadi bakalım elleri görelim şimdi
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
bi Allahın kuluda benim resmimi çekmedi ya...arabayla geldim diye değer vermiyonuz dimi...biz arabalıları hep dışlarsınız zaten...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet arkadaşlar gezi süperdi taki yemek yerine kadar. katılan herkese çok teşekkürler düzenleyen arkadaşada teşekkürler.yalnız aramzda biri vardı restoranın önünde şık olmayan bi hareket yaptı yadırgadım kendisini.hiç oturup konuşmadım kendisiyle bana olan tepkisini anlayamadım.neden rahatsızlık verdim kendisine bir türlü çözemedim.sanırım kendisi 25 yaşlarında kendisinden 25 yaş büyüğüne davranışını hiç beğenmedim.motor yeri için okadar tepki verilmez ukalalık hiç yapılmaz.hata yapabilirim ben istanbulda yaşamıyorum yani orda misafir konumundayım.oşekilde karşılanmayı hiç hakketmedim.aslında bana yakışmyan tek şey.o davranıştan sonra çıkıp yemeğe katılmamdı.bincektim motora geldiğim yere geri gitçektim.yemekte görkemin sağ tarafında oturan siyah hondanın sahibi sayın ismail bey sana hiç yakışmadı.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaşlar neler oldu bilmesemde büyüklere saygı ihmal edilmez ümmet abi ben berk motoru kilitlemiştik sonra ben ayrılmak zorunda kaldım biryere yetişmem gerekiyordu hatırlarsın abi sevgiler tatsızlık için birşey diyemiycem senide de o arkadaşı da fazla tanımıyorum ama üzüldüm olmasaydı güzel olurdu
Rüzgar gibi geçti
dondum kaldım valla ben katılamamanın üzüntüsünü yaşarken bir'de kalp'ler kırılmış çok üzgünüm konuyu bilmiyorum ama üzgünüm çok üzgünüm! arkadaşımızı tanımıyorum ama ümmet abi ezgin'dir ya kimseye zararı olmayan bizlerin bir başka modeli kendini uzun upuzun yollara vurmuş hayatı bırakmış ne olur bazı değerlerimize duayenlerimize sahip çıkalım.
ben yine diyorumki arkadaşımız kötü niyetle yapmamıştır motosiklet kardeşliğimiz var neden bile bile kalp kırılsınki ....ki ümmet abi yaş olarak eli öpülesi saygı duyulacak bir yaşta anlayamadım belki acele atladım yazdım ama dayanamadım kimseyi kırmak değil donkişotluk yapmak'ta değil sadece içimden gelen şeyleri aktardım..
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ben yoktum ümmet abi, siz hayvanatbahcesine girdiğinizde bende zincirimi gerdirmek icin bi usta aradım, sonrada rüzgara doyamadıgımdan bi 300 km yapıp eve geldim.
sen üzme canını, beliki olayı baya takmışın kafana.
gençtir öğrenemiştir, delikanlıdır kavga arar,
yenidir bilmez,
belkide yalniş anlamıstır.
sonucta kaya gibi yanımızda olan, selamını ve sevgini esirgemeyen sensin.
büyüksün affedersin.
kendine iyi bak!
all you need is love
@ümmet perkitan
Ümmet abi, İsmail saygılı çocuktur, yapmaz öyle şeyler. Olayın detayı nedir? Kız arkadaşının başı ağrıyordu, yemeğin sonuna doğru pek keyifleri yoktu hatta.
Gittiğimiz yer hakkında da istemeyerek yorumda bulunacağım. Yemekler o kadar iyi değildi, üstelik hepsini birden getirecez diye buz gibi yemekleri koydular önümüze. Murat'ın esprisi tam yerindeydi, tabağın kenarındaki domates dilimi bile daha sıcaktı, etleri domatesin üstüne koyup ısıttık Ben karışık et (tek parça köfte, tek parça ufacık pirzola, iki parça tavuk şiş, bir parça kuzu şiş - yanlış anlamayın tek parça şiş derken çubuk olarak değil, bir çubukta beş parça oluyorsa onlardan bir tanesini çıkartıp koymuşlar tabağa) yedim ve kola içtim. Ödediğim fiyat 29 YTL! Öyle bir yer için inanılmaz yüksek bir fiyat. Üstelik toplu gidildi... Kısaca kötü geçirdiler!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
gezin bakalım allah lastiklerinize zeval vermesin, metehandro abi naber bu aralar görüşemiyoruz ayran içtik ayrı mı düştük
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)