olmek var donmek yok bizim arkadaslar daha benden beypazari kurusu istiyor toptan alalim indirim olsun ooo procan menude guzelmis yiyelim valla len harun sen kirli cikisindir cikar olm paralari mezarami goturuceksin alla alla
olmek var donmek yok bizim arkadaslar daha benden beypazari kurusu istiyor toptan alalim indirim olsun ooo procan menude guzelmis yiyelim valla len harun sen kirli cikisindir cikar olm paralari mezarami goturuceksin alla alla
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
yok yok bolu tayfası hala yerinde gelemiyecek olan arkadaşlar yazmıslar. O yuzden bi yanlıs anlasılma var. Bizde sadece para sıkıntısı var o yuzden yemek olayı biraz ters gelecek gibime geliyor. oraya gelelimde bi bakalım , başımızın caresine bakarız artık napalım... öğrenci adam gezmeyi biliyo ama cepde para olmuyo (O kadar acındırdık kendimizi biride gel ben sana yemek ısmarlıcam demedi yaw )
@Alcohol La valla o eski Kirli cıkı harun kalmadı artık ya valla bu hafta babam 30 ytl verdi.15ytl gitti zaten. Artık 2 gün bişi harcamıcamda geziye gidecem...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Bolu lu arkadaşlar,fiyatları yüksek mi buldunuz ?bu fiyatlar yaklaşık %40 tenzilatlı.Zaten indirimli olsun diye araya Beypazarlı arkadaşları soktuk.
Pro cum, Bolu MT ile As balıkçılıkta mı(kahvaltı) buluşacağız.
Pro simdi kahvalti olayida var demisin kac gibi olur bu kahvalti sabah ac ac mi cikalim yola =) Ben gelememde acligada =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Arkoman Bolu ile buluşma olayını hallederiz, telefonlarımız var zaten.
scorp evden çıkarken atıştır o zaman bir şeyler
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
skorp sen yasio muydun
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Bi sn fuardan beri benim haberim olan 1 tane bulusma oldu onada gelme sansim yokdu diye arayip soyledim.
Benden habersizmi bulusuyosunuz siz yaaa ?
(Bu arada Topic ide fena kirlettik ya!!!)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
ergin ses sus hayali mangal ihracatcisi
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Ben evden tencereye ciğer yapayım...Satarım size ucuza....Yarım 4 ytl tüm ekmek 10 ytl......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Size güzel kazasız belasız hafta sonları diliyorum. Buradan gezi tarihi ile oynayanlarada selamlarımı yolluyorum
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Aklıma gelmişken hatırlatayım hemen, yarın için telefonlara kontör yüklemeyi ve şarj etmeyi unutmayalım.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)