7 Nisan Ortaköy Buluşması!!!!!!!
-
Evet arkadaşlar. Herhangi bir buluşmaya gitmeyen yada gidemeyen dostlarımı düşünerek Ortaköyde buluşalım diyorum. Hem güzel zaman geçirir, haftasonumuzu değerlendirmiş oluruz, hemde bi güzel muhabbet eder tanışma fırsatı buluruz, daha öncede tanışmış olanlarda hasret giderirler artık...:D Biralarımızı alıp sahilde muhabbet eder yada güzel bi cafeye girip tavla okey oynayabilir yada sıcak sıcak çay içebiliriz.. Biz bikaç motorcu arkadaşla sahilde olacağız, katılmak isteyen herkesi bekleriz. Gelirseniz mutlu oluruz..
Tarih:07/04/2007
Buluşma saati: 18:30
Buluşma yeri: Boğaz turu iskelesi
**Pınar
**Dimitraki
**Nihal
**
**
**
**
**
**
**
İşten yeni geldiğim için biraz uyuycam. Ozamana kadar gelmek isteyenler isimlerini eklerse, numaralarını pm atarlarsa yada topiğe yazarlarsa kendilerine ulaşarak bilgi aktarılacaktır. Buluşma kesin olacaktır. Uyuyorum diye boşladığım düşünülmesin.
Saat 15:00-16:00 gibi uyanıp tekrar konuya hakim olacağım ama siz beni beklemez herkesi toparlar, haberleşmeyi sağlam tutarsınız bilirim. Acil ulaşmanız gerektiğinde Pro'ya numaramı verdim. Ondan temin edebilirsiniz.
Kaiser de de numaram mevcut. Ben şimdi uyuycam kaiser iletişimi sağlar diye umuyorum gelmek isteyenlerle..
Reklamlar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler