8 Nisan Pazar İstanbul-Çorlu Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gezi günü havada çok güzelmiş
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
yarında güzel ve pazarteside bu yüzden süprizle karşılaşma ihtimalimiz çok düşük
-
daha evvel 4 kere ailemle gittim alabalık restorantın yeri çok güzel ormanın içinde özgür demiş balık sevmem diye orası köftede yapıyor
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
erol abi motorize_deli(fırat)'ın dediğine göre yolda çok güzelmiş ben hiç gitmedim o tarafa
-
yollar çok temiz fırat doğru söylemiş birde önümüz yaz yollar çok güzel bakımdan geçmiştir
-
Gazınıza kuvvet hemşehrilerim. Keşke bende gelebilsem ve içişleri pek sıcak bakmıo konuya
Arada bir şeyler yazında konu güncel ana sayfada kalsın. Unutmadan Gezi başlığı yerine duyurular belki daha iyi olurdu.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
arkadaşlar ben enson geçtiyimde selimpaşa ile silivri arası bozuktu biraz tabi e5 giderseniz
-
gezide açmak biraz mecburiyetten oldu işyerimde ki bilgisayarda filtre var acılmadı duyurular
alpino öneri için teşekkürler muhtemelen öyle olacak
-
bide unutmuşum silivri çıkışında biraz bozukluk vardı tabi düzeltmedilerse
-
alpino adlı üyeden alıntı
bide unutmuşum silivri çıkışında biraz bozukluk vardı tabi düzeltmedilerse
dikkate alacamığıza emin olabilirsin bu aralar çukurlarla aram iyi hepsini buluorum maşallah
Daha fazla kötü yol görmek istemem
Olsada günün zevkini kaçıramaz zaten
-
bazende silivri de radarda kuruyorlar onada dikkat etmek lazım
-
offf ya.
hava çok güzel ve kesinlikle katılmak iserdim amma velakin çalışıyorum
neyse iyi eğlenceler arkadaşlar yolunuz açık olsun....
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
-
deer_152 adlı üyeden alıntı
öyemne listeyi olustur istersen kesin gelecekler belli biliyorsun
işte mekandan birkaç resim
detaylı bilgi için
http://www.yalirest.com
özgür daha evvel burayı biliyormuydun nerdesin ya tel.yine kapalı nasıl güzel yer değil mi
-
abi yer süper telefon biliyorsunuz hakinen in di dün aksamki buluşmada geri verdim sagolsun idare etti bizi bugün yeni bi tel alıcam kısmetse öglen 13:00 gibi tophanede olurum
-
özgür ben tophaneye gelemicem gidip motoru alıcam akşamda düğün var bu yere paralı yoldan gidersek çok kestirme olur
-
evet abi paralı yoldan gidersek yakınoluyordirekt restoranın oraya otaban cıkısı var buluşma anında isterseniz değişik birkaç alternatif yol var karar veririz
-
dönüşde ıstıranca olsun biraz yol yapalım
-
abi ben dün cıktım yola e5 ten corluya vardım
burada tekirdağ mt den birkaç arkadasımı ziyaret ettim edirne olayına katılamıyacagımı belirttim onlarıda gitmemeleri durumunda bize katılmarı için bilgi verdim
dönüte çerkez köy ıstıranca üzerinden yassıörene oradanda hadımköy sapagından bakırköye döndüm 30 ytl benzin yakmadı bile
ıstıranca yolu üzerinde güzel piknik alanlarıda var oturup colalarımızı yudumlarız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)