fotoğraf makinasını hallettim kamerayada çekeriz
çorlu yolcuları kalmasın günaydın arkadaşlar
fotoğraf makinasını hallettim kamerayada çekeriz
çorlu yolcuları kalmasın günaydın arkadaşlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
günaydın, kaç kişi olduk ?
çorlu gezimiz çok güzel geçti kazasız belasız döndük katılan herkese teşekkür ederim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Gelemedik gönlümüz sizlerle idi. Haydi resimler;anlatımlı ve tanıtımlı olsun ama
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
yaklaşık 300 km yol yapmışım özgür bu sukuturlar hep böyle azmı yakıyor bence sizinkiler çok çok yakmıştır köpeklerden dolayı
foto isterük hacilar...bende bugün 125 km yaptım...Beylikdüzü Yeşilköy...kızıltoprak derken bide baktım akşam olmuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok güzel bir geziydi ve benim ilk gezimdi. Düzenleyen ve katılan arkadaşlara teşekkürler. Bir aylık toplam tecrübemin yarısına denk bir mesafeydi. Ama şu an her yerim halen titreşiyor sanki
Ayrıca köpekten benim kadar korkan motorcularla olmak ayrı bir zevki Köpek korkusu olmayanlar bizi anlamıyor
özgür fotoların hepsini attın mı videolarıda hallet
Gercekten çok keyifli bir gezi oldu.
Biraz yorgunluk var ama değdi.
Nedir bu köpek milletinden çektiğimiz be yavv
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
slm arkadaşlar herkeze iyi akşamlar bu güzel geziyi yaşayan yaşatan herkese sevgiler
buarada özgür malum biliyorsun içişlerine hava yapmak için resimlere ihtiyacım var bizahmet arkadaşlar
buarada yoldaki doberman size ve bana özeldi
buarada öymen vardımı arkadaşlar merak ettim??
hoopppp bensiz muhabbet ha kırıcı oluosunuz arkadaşlar
gercekten cok güzel bir geziydi katkısı olan herkese çok teşekkürler . . .
ama fena belim agrıyor donus yolu kotuydu bıraz benım kucuk tekerleklere gore dııl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)