Koşuyolu'ndan gelcem eğer kısmet olursa. Cep numaram 05359271141 den ulasabilirsiniz. Adım Hakan bu arada.
MSN adresim jameika34@hotmail.com
Koşuyolu'ndan gelcem eğer kısmet olursa. Cep numaram 05359271141 den ulasabilirsiniz. Adım Hakan bu arada.
MSN adresim jameika34@hotmail.com
hakan tamam cep nonu yazdım hangı buluşma noktasına gelıyorsun yukarıda saatleriyle yazılıydı
erol abi hayırlı olsun
alper_tim gelebilirsin tabiki varış yerimizi sana söyleriz ona göre ordada buluşabiliriz
bu arada aytacların oraya ugradım tophane buluşmasından sonra servisten geldi ama arıza sebebini bulamamıslar bu yüzden gelemiyorlarmıs herkese selamı var
anladım
ozgur msn e eklesene benı
bısı sorcam
eğer iş yerinden erken çıkabilirsem bende gelmek isterim tekirdağ dan.gelirsem özgür seni ararım.
::tutkuy::
beşiktaşta nerde buluşuyorsunuz bizde gelelimde g.o.paşa ile boşa zaman harcamayalım vakit nakittir
Arkadaşlar ben de gelmek isterimama ehliyetim yok Gurup giderken ehliyet soruyalar mı, tecrübesi olan var mı
ehliyet sorun olmaz sanırım ben önceki gün gittim iki cevirme vardı selimpaşa ve ceerkezköyde ama motosikletliye bir şey demiyorlar
kask ve plaka sart tabiki
Corlu ya selamlar arkadaslar, bol bol foto bekliyorum ona gore
siz balik yerken bizde sucuk kizartiyo olacagiz, insallah...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
E O ZAMAN bizde sizden foto ve video beklioruz sonra bunlarıda elinte ileticez mt klip için
özgür fırat makineyi unutursa sende onu unut
umarım bu gezi hiçbirşey ters gitmezde muhteşem bir gezi olur.. . .
Ki şimdilik ole gözüküyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)