Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[MT Çanakkale] 08/04/2007 Pazar - Çan ve Yeniceye Geliyorlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ?????
    selam MT ç.kale merkezdeki motorcu arkadaşlar hava şartları uygun olursa tanışma kaynaşma ve piknik yapacağız ç.kale MT ve diğer MT grubu arkadaşların ilgisine ç.kale yeniceden selamlar
    yanlış bölüme actım galiba topic i
    Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

inşallah olur kardeş ama motru bi alamadıkki r6 alsamdiyom.herkez kendine yazık edersiin diyo.değilse ben karizma için ve sizin festivallere katılmak için almak istiyom.ehliyetimde var.Ama herkezin seni sevenleri üzersin kelimesi üzüyo beni ya.bizim burda kızlar hasta oluyo sesine ayıptır söylemesi :D.çünkü bi ta,ne kızı göt etmem lazımda. ve yapılıpta kullanılmayan hava alanı var alanya gazipaşada orda hız yapıyolar zaten .ama herkez genc yasta mezara gitme diyo ben 125 250 350 cc leri rahat kullanıyom bisiklet gibi geliyo 185 boyundayım 93 kiloda body yapmış kaslı birisi iri birisiyim.bisiklet gibi olmicak ve karizmatik olsun diye vede sizin festivallerde olmak için can atıyom be abi. kafam karıştı napacamahayallerim suya indi şu anda deikleri laftan sonra adam 20 yaşında r6 ya binemezmi ya alla

selam ali kardeşim hepinizi bekleriz ... gelmeden bu numaralardan birini ararsan daha iyi organize olabiliriz..
    cubanamen 05056539691
    frosen 05552064366 0286 2125140

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı ali1711 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam MT ç.kale merkezdeki motorcu arkadaşlar hava şartları uygun olursa tanışma kaynaşma ve piknik yapacağız ç.kale MT ve diğer MT grubu arkadaşların ilgisine ç.kale yeniceden selamlar
    yanlış bölüme actım galiba topic i
    Kanka hoş olur güzel olur gönül yaylarımız gevşek motorculara hehe
    Alicim şimdi nerde olcak bu iş Çanakkalede mi sizin oradamı biraz açıklarmısın
    ThE LaSt SaMuRaİ

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    yapın bakalım piknikleri.Vallah çalışmasam bende gelirdim .hadi size iyi eğlenceler
    ::tutkuy::

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapın bakalım piknikleri.Vallah çalışmasam bende gelirdim .hadi size iyi eğlenceler
    walla yapacaz da ben daha bişey anlamış değilim Buradamı yenicede mi çözemedim
    ThE LaSt SaMuRaİ

ben çan dan güray ufak motorum var ama her turlu gezıye gelırım
    bonjovi_gry@hotmail.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)