selam MT ç.kale merkezdeki motorcu arkadaşlar hava şartları uygun olursa tanışma kaynaşma ve piknik yapacağız ç.kale MT ve diğer MT grubu arkadaşların ilgisine ç.kale yeniceden selamlar
yanlış bölüme actım galiba topic i
selam MT ç.kale merkezdeki motorcu arkadaşlar hava şartları uygun olursa tanışma kaynaşma ve piknik yapacağız ç.kale MT ve diğer MT grubu arkadaşların ilgisine ç.kale yeniceden selamlar
yanlış bölüme actım galiba topic i
Bakırköyden kaçtım MUTLUYUM!!!!
inşallah olur kardeş ama motru bi alamadıkki r6 alsamdiyom.herkez kendine yazık edersiin diyo.değilse ben karizma için ve sizin festivallere katılmak için almak istiyom.ehliyetimde var.Ama herkezin seni sevenleri üzersin kelimesi üzüyo beni ya.bizim burda kızlar hasta oluyo sesine ayıptır söylemesi :D.çünkü bi ta,ne kızı göt etmem lazımda. ve yapılıpta kullanılmayan hava alanı var alanya gazipaşada orda hız yapıyolar zaten .ama herkez genc yasta mezara gitme diyo ben 125 250 350 cc leri rahat kullanıyom bisiklet gibi geliyo 185 boyundayım 93 kiloda body yapmış kaslı birisi iri birisiyim.bisiklet gibi olmicak ve karizmatik olsun diye vede sizin festivallerde olmak için can atıyom be abi. kafam karıştı napacamahayallerim suya indi şu anda deikleri laftan sonra adam 20 yaşında r6 ya binemezmi ya alla
selam ali kardeşim hepinizi bekleriz ... gelmeden bu numaralardan birini ararsan daha iyi organize olabiliriz..
cubanamen 05056539691
frosen 05552064366 0286 2125140
yapın bakalım piknikleri.Vallah çalışmasam bende gelirdim .hadi size iyi eğlenceler
::tutkuy::
ben çan dan güray ufak motorum var ama her turlu gezıye gelırım
bonjovi_gry@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)