guzel toplantı olmuş bir dahakine katılırız artık
selamlar.....
guzel toplantı olmuş bir dahakine katılırız artık
selamlar.....
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Burcu neden üyelik iptali istiyosun durduk yerde onu anlayamadım ben
neden söylemiim miii bi sakıncası mı var
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
nerede o yürek....
söyleyecek.
ayrıca,
resimler için teşekkürler marko emeğine sağlık.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
İyi bir katılım ve güzel bi toplantı olmuşş..
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
gece oldukça güzel ve zevkliydi organizasyonu yapan herkesin eline sağlık; sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum,
Abi Duygu seli mi yoksa insan seli mi bizi orda hareketsiz bıraktı anlayamadık. Anlatılamaz bi atmosferdi. Sizler yerine de orda bulundum.....
Bir Ankaralı olarak 14 Nisanda gitmek isterdim ama bazı nedenlerden dolayı gidemedim Ankaraya.Orada mesajı güzel yerine ulaştırdınız ama onlara sivrisinek saz...
Resimler gayet hoş da o karakızın eli ne arıyor orda,sabote ediyor resmi
Güzel bir akşamdı,teşekkürler...Hepinize kolay gelsin.
Ben de boyunluğumu kaybettim Tuncer bana da bi güzellik yapsana heheheee pazar günü kayboldu ama...
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
Kim koydu bakim benim karizma fotomu buraya Ruzgar_Bey oldu esinti tobe tobe. Hadi ben saklabanlik yaptim tamam esseklik ettimde siz yapmin bari Son toplanti son foto ama ben bunun altnda kalmammmmm. Hele biraz zaman gecsin gelir karistiririm toplantilarinizi rahat olun
Herkes saglicakla kalsin , herkes kendine iyi baksin , canimin ici cekirgem Volkanada kisecikler ilismesin YAKARIMMMMMMMMMM
Saygilar;
Hakan Altiparmak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)