Arifçim,
13-14 Nisanda ANTALYAda olacağım inşallah. Tabi biz toplantıda olacağız. IC HOTELde.
Müsait olursan bize bir show yaparsın. Ben de arkana binerim fazla kask varsa
Bakalım fırsat bulursak haber vericem.
Arifçim,
13-14 Nisanda ANTALYAda olacağım inşallah. Tabi biz toplantıda olacağız. IC HOTELde.
Müsait olursan bize bir show yaparsın. Ben de arkana binerim fazla kask varsa
Bakalım fırsat bulursak haber vericem.
DBTYSG
hadi bari bide sen yaşa..e kolay değil tabiii..Tek tavsiyem hiç bir şey düşünme ve yaşa..Bırak kendini Arif abime..O herşeyi halleder....
bende 16 sında gitcemmmmm erkende oılabilir aslında izin durumuma baglııı bende gelirimmm hehe
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
arif abi iskenduruna yarışa gidecekti ne zamandı bu pazar iskendurunda murrat ama kendisi bir cevap yazacaktır görüşürüz.alanyayada geçersin herhalde bizi unutma
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
Cuneydcim ALANYAya gecmem biraz sıkar
Dedim ya toplantı için geliyorum. Arifi bile görüp göremeyeceğim belli değil. Toplantıyı uygun saatlerde bitirirlerse görüşebiliriz umarım. Ben ararım mutlaka ama uygun olursa görüşücezz inşallah
DBTYSG
bide sıkı tutun tabeecıtır adlı üyeden alıntı
Belki ben öne otururum, arif arkada iken motoru kaldırmayı denerim.
Nasıl güzel olmaz mı ?
Resmini çekebilirlerse 1. bile olur
DBTYSG
muhahahaha çok komik olur yaw çaylaklar gibi
hani bisiklette sürücü çocuk bide öne birini oturturya
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
hii murata caylak dediiiiiii :tongue:
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
murat sen deponun üstüne otur ayaklarını fardan aşağıya sarkıt arif abide tek teker yapsın resmini çekelim manyak :geek: resim olur kesin 1.olur yarışmada iyimi
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
alaaaaa, bitti toblerone, hic sansı yok wallaaliberkay adlı üyeden alıntı
saptırmayalım :geek: :geek: çaylak hiiiii
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
nereye gelelim
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
Bu dediğini yapabilirsek zaten ben show işine girerim be cuneytjuniorR1 adlı üyeden alıntı
Ama yapamazsak da kesin SHOW HABERe gireriz
DBTYSG
dedim arkadaşlar nie ortalığı karıştırıyonuzz yawwwçaylaklar gibi
hem murat onu o anlamda sölemediğimi bilir :tongue:
Arabayı satıp motor alabilirsem görürsün acemiyi :boxing:
DBTYSG
ben sana acemi demedim kii
hem alırsın nie alamayacaksınkii
ya ben hep gec kalıyorum ya yine kacırdımm...
No FeaR NeveR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)