ben de gelebilirim. bu sene bütün festivalleri gezicem
==============================
==============================
gürkay yanına oda arkadaşı arama hiç şansın yok boşuna zahmet etme seni rekorlar kitabına yazdırcam horlayarak oteli çökerten ilk insan türkiyeden geliyor manisa mt den gürkay
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
fiyatlar açıklandı arkadaşlar....(açıkçası biraz tuzlu kaçmış )
BUNGALOW : içinde sadece iki yatak bulunmaktadır
2 yatak günlük.................................. .................: 40 Ytl. ( 12 adet )
MOTEL ODALARI :
Festival süresince uygulanacak günlük konaklama fiyatları
1 double+3 tek yataklı oda........................... 135 Ytl. ( 1 Adet )
1 double+2 tek yataklı oda........................... 110 Ytl. ( 5 adet )
2 tek yataklı oda............................................. 60 Ytl. (15 adet )
3 tek yataklı oda............................................. 70 Ytl. ( 6 adet )
VILLA:
5 Tek yataklı 1+1........................................... 230 Ytl ( 1 Adet)
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
yandik Yandik Bİz Yaaaa,,,
Evİ Dami,,servetİ ,marmoka Verİcez....
Hanim Eve Almicak Vallah Bİllaha..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
@Lodos, biz oradan apart kiralasak daha ucuza gelmez mi? Bir apartta minimum 5 kişi kalındığını varsayarsak en fazla 4 oda ile bu işi hallederiz, daha da ekonomik olur kanaatindeyim. Ama "yok bu iyidir, günlük 30 YTL öder çadırda kalırız, kamp dediğin de öyle olur zaati" şeklinde ortak bir karar çıkarsa ona da saygımız var...
...Sergerdan...
YaŞa KardeŞİm Alİ,,bu Apart İŞİ Kiyak,,,İyİ Aklina GelmİŞ Vallahİ...
Dur ÇÖzelİm Şu İŞİ..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Ben de gelmek istiyorum işten izin alabilirsem..
Gerçi hiç uzun yol yapmadım tek başıma olursam gelemem.
Ama İstanbul'dan toplanıp gidenler olur herhalde.
Gruplardan birisi beni de arasına alır değil mi ?
[CENTER] .BAŞKA BİR DÜNYA MÜMKÜN [/CENTER]
benim yatacak derdim yok sahilde yatacam
gürkay'ın 150 metre etrafında geceleyecek herkes sahilde yatacak necdet abi...
@jumaru dostum istanbuldan gelecek arkadaşlar olabilir.(necdet )abi diyeceğim ama altında 1100 cc makine var nasıl olur bilemem.
serkan abi bende gelmek isterim ama imkansız kemalinde dediği gibi staj var
[COLOR="Red"][/COLOR][B][/B][I][/I]söz konusu olan VATAN ise gerisi teferruattır.M.K.ATATÜRK
vay vay gusel bir festival olacak herhalde bende işten kaytarıp gelsem mi ne yapsam acaba fiyatlar cok tuzlu olmadı sokakta yatarız sahil dibimizde oda olur yani farketmez acarız biraları sahile karsı nede tatlı olur deme SERKAN ABİ ?
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)