özlem senide yazıyorum listeye bakarsın bi hayırlısı çıkar marmok festivalinde...
özlem senide yazıyorum listeye bakarsın bi hayırlısı çıkar marmok festivalinde...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
hiiiç yazma serkan o tarihlerde başka planlarım var gelmeyi düşünmüyorumm.
işallah motor alırsam çıkmaz ayın sn perşembesi
x yılında katılırım festivallere
hem ne hayırlısı yahuuu
benim niyetim yookkk teneke bağlamaya kuyruğuma
önce kıdemlileri bi baş göz edelimm
daha mecit var sırada
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
lodos kusura bakma bu aralar fazla takıp edemıyorum forumu.hangi gün yola cıkılacak,hangi güzergahtan gidilecek,bi de herhangi bir ücret odemek gerekiyomu katılmak için.cevabını yazarsan cok sevinirim.tsklr
katılman için abi bende gelmek istiyorum demen yeterli hayır herhangi bi ücret tabiki yok.
ancak orada konaklama ve yediğin içtiğin tabiki sana ait.
22/06/2007 cuma ÖĞLEDEN SONRA yola çıkalım diyoruz.üç toplanma noktamız olacak : 1. AKHİSAR'da olacak 2. MANİSA'da olacak 3.İZMİR'de olacak ancak erken gitmek isteyen arkadaşlarımızda olabilir tamamen kendi tercihleridir.
konaklama için ise bu hafta kesin belli olacak zaten bu haftayıda ıskalarsak sahilde kumların üzerinde yatarız çünki yer bulamayız
önümüzdeki hafta başı kalacağımız yer tercihleri ve maliyetleri belli olacak ve erken rezervasyon avantajlarından da yararlanarak konaklama derdi olmadan gönül rahatlığı ile festival zamanını bekleriz.
orada konaklama tercihi tamamen festivale bizim ile katılan üyelerin kişisel tercihlerine kalmıştır. ben sadece seçenekleri sunacağım ve herkesin tercihinide listede adının yanına yazacağım .
ulaşım ise : BODRUM'a kadar gidip oradan feribot ile karşıya geçmek
yada bodrumdan dönüp tüm körfezi etrafından geçerek MARMARİS'e oradanda konaklayacğımız yere gitmek, gece ise malum festival alanında eğlence
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
GÜzel Olacak Çok GÜzel Olacak Bu Festİval...
Burnuma Çok GÜzel Kokular Gelİyor...
Çok EĞlenİcez Yawwwwwwww.
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
walla guzel plan, eger durumlar uygun olursa bende katılabılırım, haziran ayına baglı ;) ama simdiden heyecanlandım :D
lodos detaylı cevabın için cok tesekkur ederim.beni de listeye ekle.ama bişe sorcam.ben selçukluyum.eger bizim ordan gecerseniz ben orda size katılırım.selçuktan geccenizmi?
arkadaşlar dağıtım iznime gelirse inşallah aranızda olacağı.muğla mt olarak sizi en iyi şekilde ağırlayacağız inşallah
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
hepsi bu kadarmıyız arkadaşlar ?
yaw herşey iyi güzelde 1şişe su yetermi ben yinede 2tane alim yanıma
lodos noldu ya bu topic e.benim yazdığım son cevapla senin bana yazdıgın cevap silinmiş.niye ole oldu ki (acaba msn adresimi yadım diyemi )
necdet abi bende orada olucam inşallah odalarımız dip dibe olur daha fazla görüşme imkanı olur nedersin abiiiiiiiiiiiiiiii
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Necdet alışıklık yapmış anlaşılan bizim Gürkayın Sanfoni Orkestrası.Valla Kurt kuş inmez güvenle uyuruz.Bence sen yinede gelirken bi çift kulak tıkacı getir abicim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)