ya varya olm size ben ne diyeyim şimdi. kardeşiniz o tarihte düğün işleriyle cebelleşirken siz gezecek eğleneceksiniz. varya neyse birşey demiyorum şimdilik
ya varya olm size ben ne diyeyim şimdi. kardeşiniz o tarihte düğün işleriyle cebelleşirken siz gezecek eğleneceksiniz. varya neyse birşey demiyorum şimdilik
oyoyo marmarıss gidiyonuz ve ben gelemıcemm yaa
lanet olsun bu okulun stajı varmıs2 ayy onun üçün gelemıyorum serkan abıcımm
listeden istersen ismimimi sil yada silme sana kalmıss
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Abi mesaj alınmıştır Ya gelirim sizinle yada o tarihe kadar çoktan orada olur sizi konuk ederim... Bu yaz Bir Marmaris olayı var ama hadi bakalım hayırlısı, izin alabilirsem Serçe Hanım'dan...
Abi gari demeyelim gari ganım gaynıyo gaariii...
Abi düğüne daha zaman var o tarihte. Siz de temmuzda yapmayıverin canım... Festivaller bitsin yaparsınız. Gelecek yılki de evlilik yıldönümü hazırlıklarına denk gelir şimdi, e sende de var galiba biraz benim gibi Hanımköylülük, tamam artık unuturuz festivalleri...
...Sergerdan...
olmaz beni forrap in altina yaz, iki numarada ben olmak istiyom, valla gecirmem sizi boıdrumdan karsiya, favorii de gondermem askere basiniza bela olur sonra...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
inşallah kardeşlerim hep beraber olacağız
serkan kardeşim uğra dediğini görmedim.bu arada nick'imi değiştirdim asasas değil artık.bu sefer gelicem demiyorum nazar değiyor.görüşürüz
Aman Aman Şenlİk Var Burda Yahu................
Herkesler Gelecek,,ÇoŞacaĞiz EĞleneceĞİz,,bellİ Bellİ....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
mr.cool geliyorsun umarım marmarise festivale ?
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
kola kutularını şimdiden biriktirmeye başlayın arkadaşlar
evlenenlerin kuyruğuna bağlıcazzz
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
kimsenin belli değil ama herkes işini ve zamanını ayarlamaya calışıyor onun için bu kadar erken açtık topiği yazıyorum listeye anlamam
ohoooooooooo mod böyle yaparsaaaaa artık biz ne yaparız kimbilir
yaz yaz benide yaz serkan tam tarih belli olsun kısmet olursa gelirim. nöbetler falan bela olmazsa başıma o tarihte tabi
ya özleeeeeem ikimiz için kola kutusunu şimdiden toplamaya başlarlarsa kutular paslanır çürür gibime geliyor benim.biz ne zaman evlenicez yahuuu
şulecimmm biz kazık çaktık bekarlığaaa
fiii tarihinde bi kerizz çıkar heralde bizim nazımızı çekicekkk
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)