Görürsün sen, kafalamazsam senin hatunu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Elinizden geleni ardınıza koymayın tamam mı ismini söylemiyorum işte.
Bu bir savaştır.
hehe
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bende sizlerle kahvaltıya oradanda fuara katılmak istiyorum ama benım motorum yok burda ümmet babayı tekrar görmüş olmayı ve sizlerle tanışmayı diliyorum bana yardım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ozkansava, eskici, tanrinin_kirbaci57, EXSELANS, unfortunate, cowboys, dostdark, delipoyraz+
Burda ki arkadaşların kaçı bayan dishy say bakalım
Bir de olmayanları saysak mı? ne dersin?
Siz varya aç kaldınız aç.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Az yemek iyidir formda kalırsın
Hiç yememek kötüdür aç kalırsın
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
bu toplantılar hep karsıda oluyor yawww birazda avrupa yakasında yapalım bu bulusmaları ....
pazar gunu saat 11de sym ciler olarak yesilköy röneparkta toplanacagız ... he heee size nispet oradan fuara gidecegiz...
Ya dishy dishy diyoruz bir de erkek çıkmasın
Zaten şüpheli millet, böyle kız mı olur diyolar
yaw kadın erkek dayanışması yaratın ama lütfen bu yuvadaki çocuklara gidecek yardıma da yarasın... ben ortadayım ben kendime dayanıyom ))))
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)