dishy git gez ne işin var pc başında
dishy git gez ne işin var pc başında
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
burcu evet fena tufaya geldik sen sertifika almaya gelirsin
bu yüzden sinoptan gelen arkadası bile götüremedik kahvaltıya
Berfu'ya selamımı söylemeyen top olsun
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bu arada kekler 'tatlılar harikaydı fragrance_chaplin teşekkürler burak'ta tatmış oldu sağol ellerine sağlık tabiki o toplanmamız sohbetimiz ,kaynaşmamız fevkalade mutluluk vericiydi gönüllerinize sağlık...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Browni Hande'nin eseriydi...Çok ayıp Ogün
Afiyet bal olsun herkese.Eve geldiğimde 1 sandığım misafir üçlenmişti.
Annem ben o kadar şeyi aynı gün pişirince değerlendirmek istemiş
Güzel bir gündü organize eden ve keyifli muhabbetini benden esirgemeyen herkese teşekkürler...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
bugün fuardan önce çengelköy çınaraltında mt den dishy nin kahvaltı organizasyonu vardı. katılım oldukça yüksekti çok iyi sohbet ettik uzun uzun.ve bazı arkadaşlarımız kahvaltıdan çocuk yurduna ziyarete gittiler anlamlı bi ziyaretti ayaklarına emeklerine sağlık.delipoyraz, fragrance_chaplin,vınvın ve özgeye özveriyle hazırlayıp sundukları kek pasta ve kurabiyeler için çok teşekkürler.hepside nefisti ve zaman ayırıp bizimle kahvaltıya gelen g.s.k dan habil kardeşe çok teşekkür ederiz renk kattı günümüze eksik olmasın.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ya yok Burcu abarttığın kadar güzel değilmiş turtalar ben beğenmedim
Beğenmediğim içinde 5-6 parça yedim.
Ellerinize sağlık.
Hande ciğim senin brownilere ulaşamadım malesef ama eminim ulaşanlar çok memnun kalmıştır
Bu güzel gün için hepinize teşekkür ederim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Ya hani nerde resimler.....Tuğbaaa!!!!!
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
dün kahvaltıya hünerlerini taşıyan hanımlar..... ellerinize saglık olsun bir kere daha ...
AKBULUT OTOMOTİV MONDİAL-RAMZEY-ZEALSUN [COLOR="Red"]VESPA ,GİLERA,APRİLİA,DERBY,PİAGGİO YETKİLİ BAYİİ[/COLOR]
nuhkuyusu cad. no:22/3 üsküdar / istanbul
tel:0216 474 89 89 fax:0216 474 72 85
Öncelikle Burcu,Hande ve Özge'ye kahvaltıdaki kek,börek ve kurabiye performansı için müteşekkirim.Tekrarını diliyorum
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Özge'ye mi O ne yaptı acaba? Ben hatırlayamadım da Yiyemeyenler için söyliyim ayrıca brownie müthişti.Uzmanından görüştür
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Resimler bende değil kanka
Soner abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, haaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)