İyi yolculuklar dishy.
İyi yolculuklar dishy.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
İstanbuldaki hava muhalefeti sebebiyle antalya-İstanbul uçağı ankaraya zorunlu iniş yapacakmış.....Tüh tüh....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende bikaçtane bilet var yarın kahvaltıda isteyene verebilirim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Yapmayın arkadaşlar ANTALYA'dan ne hevesle çıktı yola valla fuara gelicek diye dalga geçmeyin kimbilir ne duygular içerisindedir şimdi yavf DİŞHY GELİNCE HESBINI SORAR.Benden sölemesi kalbimiz senle dişhy umarım yolcululğun iyi geçer ve ÇINARALTI KAHVALTIYA yetişir ve fuara keyifle gidersin.YOLUN AÇIK OLSUN.
bence kahvaltıyada fuarada çok rahat yetişir ben adanadan motorla döndüm yetiştim o antalyadanmı yetişemeyecek.
www.perkitan.com
fragrance_chaplin,dishy,vınvın,d.........(anladın sen onu )
kıslar ben geldim ozkansava +1
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Aramıza hoş geldin
Özkanın hakkını yememek lazım şimdi Burcu, özellikle yarın yapacağımız çocuk yuvasına katkılarını gözardı edemeyiz...
Yarın herşey çok güzel olacak. Önce boğazda güzel bir kahvaltı ve sohbet, sonrasında küçük kardeşlerimizle sevgi dolu bir saat ve arkasından fuar
Böylesine dolu ve anlamlı bir organizasyonla mt ye merhaba dedikden sonra eminim bizi hiç yanlız bırakamayacaksın ve herzaman katılımcı olacaksın. Tekrar hoşgeldin
hadi artık gelsin şu sabah yaw açlıktan gebercez
www.perkitan.com
bu arada dishy uçaktan indi mecidiyeköye gelmiştir herhalde tel de öğle demişti
www.perkitan.com
Yok arkadaşlar yok yeni bir savaşa girmeyin sakın
Özkan sen de bırak uludağ gazoz falan aramayı. Bu havada çıkma sokağa. Altı üstü browni ve poğaca. Değmez bu yağmurda gazoz aramaya
Bu arada Özkan dün özelden konuştuğumuz çocuk yuvası ile ilgili eksikler tamamlandı bilgin olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)